wspaniałomyślny pan pietrzak

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

wspaniałomyślny pan pietrzak

Postprzez wójek » 2 paź 2013, o 21:56

przepraszam z góry za nowy wątek, poniżej wyleję swoje żale i żółć, prawdopodobnie większości to nie interesuję, więc proszę iść dalej, a dla reszty:

żale te dotyczą kolejnego zaboru pana pietrzaka i usuwania przez niego filmów z jutuba, filmów z koncertów kultów, "alterteldysków" (gdzie muzyka też jest koncertowa co by bardziej prawnie było), w żadnym z filmów NIE MA reklam ani korzyści żadnych, po prostu stare hobby, jakiś czas temu (może z 2 lata temu) było wielkie czyszczenie jutuba przez wyżej wymienionego z nazwiska pana, część filmów dało się przywrócić bo wielu mailach (muzyka była z koncertu) nie mniej jednak dziś otrzymałem informacje z jutuba że naruszam regulamin bla bla bla prawa autorskie bla bla bla sławek pietrzak bla bla bla..

więc poddaję się panie pietrzaku sławku, widocznie za bardzo krzywdzę tymi filmami, szkoda tylko, że tak to działa, wielu osobom się podobały ale trudno, mimo że nie szkodzę, to nie mam prawa ich publikować, jedynie kończąc swoje boleści chciałbym porównać zachowanie do wydafców innego zespołu: acid drinkers, oglądając moje rzeczy zrobili z nich oficjalny teledysk i zapraszają na koncerty, i wszyscy żyją długo i szczęśliwie, ale każdy ma inne sposoby kontaktu z fanami i inne priorytety o dobro zespołu, nie mnie to oceniać.

nie będę już trzeci raz wrzucał nic z kultem związanego (szkoda mi konta na jutubie, a grozi to usunięciem), jeśli znajdują się sympatycy moich nagrań oglądajcie szybko póki jest, a pana pietrzaka bardzo przepraszam za zło, które wyrządziłem, mam nadzieję, że wiele ofiar nie ma.

miłego wieczora tym co czytali.

p.s.
tak, ulżyło mi.

Re: wspaniałomyślny pan pietrzak

Postprzez slaw » 2 paź 2013, o 22:00

Oj, Panu Pietrzakowi po prostu jest głupio, że teledyski z jego oficjalnej stajni są gorsze od Twoich! ;)

Postprzez wójek » 2 paź 2013, o 22:10

~slaw- nie o to chodzi, że uważam się za niewiadomo co, pierwsze, które robiłem powstały jakieś 8 lat temu, bardzo przyjemne czasy, wiadomo, mogę mięć na dysku i oglądać sobie do porzygu, ale sporo osób znajomych tam się przewinęło, które też z chęcią lubią sobie wspomnieć tamte czasy, oprócz nich mnóstwo innych co można sądzić bo ilości wyświetleń (na których nie zarabiam), lub komentarzach (niektórzy zdają się nawet myśleć że to oficjalne rzeczy),
po prostu uważam, że nikt na tym nie tracił, ale to nie ważne co uważam, po prostu chciałem się pożalić
pozdrawiam

Postprzez slaw » 2 paź 2013, o 22:17

Pełna zgoda co do Twoich wypowiedzi w tym wątku, w moim poście nie było w ogóle sarkazmu, tylko szczera prawda. Pamiętam tę sytuację sprzed 2 lat (? archiwum starego forum nie działa, więc nie pamiętam kiedy to było), dużo fajnych materiałów wtedy poznikało z yt. Pietrzak jest niezmienny widać.

Postprzez artek » 3 paź 2013, o 09:52

najciekawsze, że wszystki takie chryje dzieją się jakby bez zaangażowania i jakby bez wiedzy tych "pokrzywdzonych"
kazus LeeQusa
czołem :)

Postprzez holyfido » 3 paź 2013, o 10:59

666 zdrowasiek za pana Pietrzaka.

Postprzez Krasz » 3 paź 2013, o 11:34

2 lata temu to tak się zapędzili, że usunęli unikatowy teledysk do Czterech Głupców, który to zresztą do dziś na YT się nie pojawił...
Gdy swoją ręką ścisnąć rękę zakrwawioną musowo się zabrudzi tak już to jest zrobione.

Postprzez qbekpro » 3 paź 2013, o 20:10

A co to za "wydaffffca", który fanów zespołu, (który - de facto - go karmi) ma za nic i traktuje jak złodziei?
Co to za "wydaffffca", który KOMPLETNIE olał/przegapił 30 - lecie istnienia zespołu i sporo innych wydarzeń, które można było całkiem nieźle medialnie nagłośnić.
Żal dupę ściska panu pietrzaku (celowo małą literą), że fani sami robią rzeczy, które poziomem biją jego "tfurczość" na głowę.

Postprzez ron oczywistek » 3 paź 2013, o 21:04

Za to z okazji okrągłej 31 rocznicy box się ukazał ;)

Postprzez babeo » 4 paź 2013, o 07:08

Powoli płyta 'Muh wydafca" staje się prorocza. Jak to historia zaczyna zataczać kółko.

Piękną maszyna jest Kult, a jeszcze lepszą byłby maszynką do robienia pieniędzy, ale niestety bez dobrego sternika to nawet z portu jest ciężko wypłynąć.

Postprzez marman » 4 paź 2013, o 14:07

wójek, napisz do Wieteski, może oni o tem nic nie wiedzą...
szkoda, bo Twoje klipy się fajnie oglądało, pomimo że nikogo tam nie znałem :P

Postprzez 3426 » 4 paź 2013, o 16:34

ron oczywistek napisał(a):Za to z okazji okrągłej 31 rocznicy box się ukazał ;)

Ten box to mało mogły być jakieś bonusy :mrgreen:

Postprzez chodi » 6 paź 2013, o 09:49

artek napisał(a):najciekawsze, że wszystki takie chryje dzieją się jakby bez zaangażowania i jakby bez wiedzy tych "pokrzywdzonych"
kazus LeeQusa

nie kpij lub nie kłam.
Likus wiedział dokładnie o zarzutach ze strony Kultu.

Postprzez artek » 6 paź 2013, o 12:39

chodi napisał(a):
artek napisał(a):najciekawsze, że wszystki takie chryje dzieją się jakby bez zaangażowania i jakby bez wiedzy tych "pokrzywdzonych"
kazus LeeQusa

nie kpij lub nie kłam.
Likus wiedział dokładnie o zarzutach ze strony Kultu.

nie chodzi mi o likusa tylko o drugą stronę

Postprzez cypian » 8 paź 2013, o 09:28

wójek dobrze że ci ulżyło:)

Postprzez bartusza » 10 paź 2013, o 13:10

oups, już się bałem, że Pan Jan Pietrzak usuwa ..
Teledyski Kultu z klockami Lego - też popieram:)

Postprzez wójek » 19 paź 2013, o 22:11

marman napisał(a):wójek, napisz do Wieteski, może oni o tem nic nie wiedzą...
szkoda, bo Twoje klipy się fajnie oglądało, pomimo że nikogo tam nie znałem :P

jak pierwszy raz mi usuwali kilka lat temu to napisałem i chyba skończyło się na tym że to pietrzaka kwestia
cypian napisał(a):wójek dobrze że ci ulżyło:)

dobrze

Postprzez wójek » 22 paź 2013, o 20:47

p.s.

dzisiaj złość znów wróciła, bo robie jeden film znajomemu i żeby bo mu przesłać (żeby inni przed premierą nie widzieli) jest opcja na youtubie "niepubliczny". dziś zauważyłem, że nie mam tej opcji, pomyślałem, że to pewnie kolejne udziwnienie od google/youtube ,ale znajomy ma tą opcje, przegrzebując w nerwach internet dowiedziałem się, że dzieki panu z tematu ów wątku na conajmniej pół roku straciłem możliwość korzystania z niektórych opcji, np. wrzucać film jako "niepubliczny", wrzucać filmy powyżej 15 minut..

kurwa mać! czy trzeba być jebanym nazistą? nie można prywatnie wysłać maila "usuń jak nie twoja muzyka"? usunąłbym! nawet już usunąłem, ale za późno..
więc ostrzegam was inni zapaleńcy jeśli są tu tacy (a pewnie są), uważajcie, bo najpierw pan zablokuje wam jutuba, a później pewnie wezwanie na rozprawę będzie!

żal! po stokroć żal!

a taka dobra muzyka...............

Postprzez pavulon » 22 paź 2013, o 21:13

Chora polityka... Rozumiem że usuwane są z yt filmy gdzie wrzucana jest sama muzyka. Ale jeśli ktoś tworzy jakiś swój alternatywny teledysk to taki Pietrzak powinien się tylko cieszyć. No cóż, ale jeśli ktoś żyje mentalnie w innym świecie to co robić...

Pewnie Pietrzak i jego firma straciła miliony przez twoje teledyski...

A Wieteska też powinien w tego typu kwestiach mieć coś do powiedzenia, bo taka otoczka wpływa też na negatywny odbiór całego zespołu.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez wójek » 22 paź 2013, o 21:45

pavulon- to jest najgorsze, że jak ktoś nie jest w temacie to obrywa zespół, dostałem smsa: "kazik znowu ci malcziki wyjebał", bo faktycznie nie wszyscy wiedzą co to pan pietrzak i z czym to się je..

Postprzez pavulon » 22 paź 2013, o 21:55

wójek napisał(a):pavulon- to jest najgorsze, że jak ktoś nie jest w temacie to obrywa zespół, dostałem smsa: "kazik znowu ci malcziki wyjebał", bo faktycznie nie wszyscy wiedzą co to pan pietrzak i z czym to się je..

Wiesz, znający temat wiedzą że relacja pomiędzy Kazikiem a Pietrzakiem nie jest taka jak pomiędzy jakims tam artystą, a dyrektorem międzynarodowej wytwórni fonograficznej. Więc tak czy inaczej tego typu zachowania rzutują na postrzeganie zespołu.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez wójek » 22 paź 2013, o 22:01

tak źle i tak niedobrze.

Postprzez radush » 22 paź 2013, o 22:17

Są na świecie rzeczy których chyba nigdy nie pojmę...

Postprzez wójek » 23 paź 2013, o 19:11

proponuję rewolucję!

Postprzez Jedras » 5 lis 2013, o 18:01

Coś się jednak zmienia. Wg info z fejsa można tworzyć alternatywne klipy artystów ze "stajni" sp, z tym że wcześniej muszą mailową weryfikację;) Nie mam jak wrzucić linka bo piszę z telefonu ale jakby co szczegóły są na fejsie;)

Następna strona

Powrót do FORUM