Wpadki PiSiaków

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki PiSiaków

Postprzez kazelotus » 1 lis 2013, o 00:08

Jaaasiek napisał(a):Otóż to, poza tym pretensje były konkretnie o to ogólnie, że zajmuje się polityka i TV jakimiś niedorzecznościami a takie wydarzenia, które faktycznie są realne i pozytywne, jak to, że tych kilkadziesiąt dzieci będzie mogło w przyszłości uratować czyjeś życie, pozostają bez znaczenia. Zwrócił na chwilę, poprzez wypowiedź, uwagę na problem odciągania uwagi od takich rzeczy, czyli np. naukę pierwszej pomocy, marginalizowanie ich, a zamiast tego angażowania mnóstwa uwagi i środków publicznych, na udowodnienie i poparcie swoich urojeń.

bez znaczenia to są twoje rojenia-gdzie ty żyjesz i od kiedy, i z kim? a odpowiedzi co mi same do łba przychodzą każą dość jednoznacznie uważać memu id iż z ciebie nie człowiek jest a wrona

Postprzez Holba » 1 lis 2013, o 09:18

chodi napisał(a):
Holba napisał(a):1. Lot cywilny,
2. 13 zalacznik,
3. Przekopany teren katastrofy 1 m w glab
4. Pijany Blasik,
5. Identyfikacja cial,
6. Nie pociety wrak samolotu
7. wrak wrocil do Polski, a jak nie to lada chwila,
8. czarne skrzynki juz sa
9. sms do czlonkow PO kilka minut po katastrofie
10. 4 podejscia do ladowania,
11. zaloga nie mowila po rosyjsku,
12 itp itd... nie chce mi sie wiecej pisac

masz swoj bluff. zadowolony ?

hie bluff, tylko co najwyżej nieudolność służb państwowych. Podaj chociaż jeden w miarę wiarygodny dowód na zamach. Tylko nie pisz, że dowodem jest nieoddanie wraku przez ruskich. Podejdź poważnie do sprawy. hehehe

Na wypadek jest mnóstwo dowodów pośrednich, na zamach ani jednego ani pośredniego, ani bezpośredniego.

Twoją ulubioną niezależną, gazetę polską czy co tam trzyma tylko to że był zamach. W zależności od potrzeb fakty o tym świadczące się zmieniają jak w kalejdoskopie. Była mgła, były wybuchy, itp. teraz dowodem jest ścięta przed wypadkiem brzoza... litości. Tusk i jego świta są może nieudolni, ale w porównaniu to Twoi idole są po prostu kretynami i kłamcami.

Nie mam idoli.

Jezeli jak piszesz "moi idole" sa kretynami i klamcami to kim sa ci na ktorych glosowales we Wroclawiu ? pokazali w tym tygodniu. chyba, ze tez na fuche w kghm sie zalapales i we wlasne gniazdo nie srasz.

dlaczego mialbym przedstawic ci jakis dowod na zamach ? wiem do czego zmierzasz, ale brniesz w slepa uliczke :) zaloze sie ze gdy przegladniemy archiwum to znajdziemy wpisy z 2010 czy 2011 gdzie masz watpliwosci, bo jak to ladnie politycznie poprawnie nazwales wystapila "nieudolnosc sluzb panstwowych". ja mam na taka nieudolnosc inne slowo, ale jest przed 23.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez chodi » 1 lis 2013, o 21:28

Holba napisał(a):Nie mam idoli.

No proszę - a nam wmawiasz, że głosowanie na PO jest jednoznaczne z posiadaniem idoli. Moralność Kalego. Ci co głosują na jakąkolwiek partię mają ku temu powody. To nie oznacza, że automatycznie stajemy się lalkami w ich rękach.

Holba napisał(a):Jezeli jak piszesz "moi idole" sa kretynami i klamcami to kim sa ci na ktorych glosowales we Wroclawiu ? pokazali w tym tygodniu. chyba, ze tez na fuche w kghm sie zalapales i we wlasne gniazdo nie srasz.

Chujowo wychodzą ci insynuacje. Ale nic innego nie potrafisz jak widzę. Tak samo mogę Tobie przyjebać, tylko po co???
Jestem uczciwą osobą i nigdy nie byłem związany z żadną partią. Więc odpuść sobie te parszywe insynuacje.
Wszystko co mam zawdzięczam swojej pracy i mojej rodzinie.

Jak chcesz się porównać to ujawnij swoją tożsamość i się porównamy. Porównamy się też kto z nas więcej dla tego kraju zrobił. Bo pluć to każdy może. Zobaczymy komu tak naprawdę bardziej zależy na tym kraju. Lubisz takie porównania przecież.
Tak na marginesie ja nie wyjechałem z Polski "patrioto"...

Holba napisał(a):dlaczego mialbym przedstawic ci jakis dowod na zamach ? wiem do czego zmierzasz, ale brniesz w slepa uliczke :) zaloze sie ze gdy przegladniemy archiwum to znajdziemy wpisy z 2010 czy 2011 gdzie masz watpliwosci, bo jak to ladnie politycznie poprawnie nazwales wystapila "nieudolnosc sluzb panstwowych". ja mam na taka nieudolnosc inne slowo, ale jest przed 23.

Wątpliwości mam. Z tego co pamiętam raczej nigdy nie oscylowały wokół zamachu. Wyjmuję z tego pierwsze momenty po katastrofie - to chyba oczywiste. Nikt z nas nie miał żadnych danych, żeby to oceniać.
Poszukaj i podaj przykłady.

Nie rozumiem Twojego postępowania. Nie wiem czy Ty sobie jaja robisz z wszystkich, czy wierzysz w to co piszesz, ale i tak nędznie Ci to wychodzi.

Wydaje się Tobie, że jesteś taki mądry... Nie widzisz śmieszności w tym co robisz.

Postprzez Jaaasiek » 2 lis 2013, o 11:36

kazelotus napisał(a):bo takich kompleksów jak ty koniu chyba nikt nie ma u nas na wsi; lecz tyś pewno miastol stolcowy...hmmm... w cyca mamusi popisklaj i lujaj jak lujisz hienko cmentarna. brej nocy i tak.

Jo ze wsi tyz, co sie byda wstydził. Kiedysik widziołech hiene w zoo, straśliwie my sie uśmiali. Na cmentarzu żech wcora był i znica zapolił. Cycki widziołech trzy dni tymu na Polsacie i nie piskołech, chociaz pokaźne były.

A tak poważnie, to Panie Antoni, no przynajmniej by się Pan podpisał...
Obrazek

Postprzez Grzeni » 2 lis 2013, o 13:36

Widzę, że prawicowo - katolicka milość bliźniego swego, wciąż ma sie dobrze... http://www.fronda.pl/a/biedron-oddal-kr ... nts-anchor
Party!

Postprzez Jaaasiek » 2 lis 2013, o 14:02

Rzadko to mówię, ale w tym momencie Girzyńskiemu należy się solidny strzał w ten pierdolony ryj. A wymierzającym policzek powinien być Górski. I kto w tym przypadku wykazuje większy szacunek dla bliźniego? Na pewno nie ten kutas Girzyński.
Obrazek

Postprzez sanostol » 2 lis 2013, o 14:36

Jaaasiek napisał(a):Rzadko to mówię, ale w tym momencie Girzyńskiemu należy się solidny strzał w ten pierdolony ryj. A wymierzającym policzek powinien być Górski. I kto w tym przypadku wykazuje większy szacunek dla bliźniego? Na pewno nie ten kutas Girzyński.

To jest akacja typu krew szatana od ludzi z Woodstocku

Postprzez ekhm » 2 lis 2013, o 15:01

TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ.

Jaaasiek napisał(a):Rzadko to mówię, ale w tym momencie Girzyńskiemu należy się solidny strzał w ten pierdolony ryj.

Właśnie takie komentarze prowadzą do tego, że ktoś Miecugowowi daje w japę, a Wojewódzkiego oblewa fekaliami/wodą/kwasem/rumem.

Jaaasiek napisał(a):I kto w tym przypadku wykazuje większy szacunek dla bliźniego? Na pewno nie ten kutas Girzyński.

Aby rozliczać kogoś z szacunku do innych, najpierw samemu trzeba go posiadać. Ty, jak widzę, masz go niewiele.

Jaaasiek, w moim odczuciu stoisz koło Holby bliżej, niż Ci się wydaje.

Postprzez Jaaasiek » 2 lis 2013, o 16:40

Z jakiej racji mam posiadać szacunek dla kogoś, kto publicznie traktuje czyjąś krew jako drugiej kategorii i odmawia prawa do wspierania drugiej osoby? Dla mnie koleś jest kutasem i tyle. Ciekawe co powiedziałby w przypadku (czego mu nie życzę) gdyby to ktoś z jego rodziny potrzebował krwi. Ciekawe czy dałby mu umrzeć zamiast pozwolić przyjąć "grzeszną krew".

Co do strzała w ryj, to napisałem wyraźnie, że należy się mu od Górskiego, problemy z rozumieniem tekstu czytanego?
Obrazek

Postprzez donkey » 3 lis 2013, o 22:29

ekhm napisał(a):TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ.

Jaaasiek napisał(a):Rzadko to mówię, ale w tym momencie Girzyńskiemu należy się solidny strzał w ten pierdolony ryj.

Właśnie takie komentarze prowadzą do tego, że ktoś Miecugowowi daje w japę, a Wojewódzkiego oblewa fekaliami/wodą/kwasem/rumem.

Zapomniałeś o drugiej części jego wypowiedzi. Zresztą o tym Jaaasiek napisał.

Po drugie, jak taki komentarz, czy nawet artykuł może doprowadzić do sytuacji, o których piszesz? Raczej jest tak, że jak ktoś kogoś nienawidzi to za postępowanie i złe uczynki danej osoby, a nie przez jakieś tam kilka tego typu zdań.

ekhm napisał(a):TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ.

Jaaasiek napisał(a):I kto w tym przypadku wykazuje większy szacunek dla bliźniego? Na pewno nie ten kutas Girzyński.

Aby rozliczać kogoś z szacunku do innych, najpierw samemu trzeba go posiadać. Ty, jak widzę, masz go niewiele.

Jaaasiek, w moim odczuciu stoisz koło Holby bliżej, niż Ci się wydaje.

I pisze to osoba, która na poprzednim forum w perfidny sposób "prała brudy". Zarzucając somekindowi, że jest złośliwy, bo go dziewczyna zostawiła dla niego, moralisto od siedmiu boleści.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Jaaasiek » 25 lis 2013, o 19:27

Obrazek

Postprzez Holba » 26 lis 2013, o 13:12

ASZdziennik 2011-2013. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 26 lis 2013, o 13:23

No w końcu, Holba dzięki, bo straciłem nadzieję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trolling nie poszedł :(
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 9 sty 2014, o 22:49

http://wiadomosci.onet.pl/forum/co-dale ... zytaj.html

gratulacje za kolejny genialny pomysł PiS w czasach, gdy każda godzina przepracowana jest na wagę złota
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do FORUM