trini napisał(a):
trini napisał(a):to hala sportowa. miejsca siedzące i parkiet. na siedzących siedzisz (albo leżysz), a po młyn to na parkiet. dla każdego coś miłego - zapewnione miejsca emeryckie i miejsca dla nadpobudliwej młodzieży
emii napisał(a):Czyli Kult o 18 raczej nie zacznie tylko bliżej 20??
Mogli by gdzieś dać konkretną rozpiskę.
emii napisał(a):Jak o 20.30 miał by być koniec to też bez sensu, bo Kult by tylko godzinę grał. nie wiem mam mętlik w głowie, bo dodzwoniłam się do orbity i pan mi powiedział, ze Kult gdzieś koło 20 wejdzie.
Jedras napisał(a):I trzymaj się tego co Ci powiedział pan z orbity;) Wczoraj w Łodzi była podobna sytuacja - wejście do klubu od godziny 18ej, support zagrał koło 19ej a Kult pojawił się na scenie +/- o 20stej:) Myślę, że u was może być podobnie.
somekind napisał(a):emii napisał(a):Jak o 20.30 miał by być koniec to też bez sensu, bo Kult by tylko godzinę grał. nie wiem mam mętlik w głowie, bo dodzwoniłam się do orbity i pan mi powiedział, ze Kult gdzieś koło 20 wejdzie.
1) Wczoraj koncerty odbyły zgodnie z planem.
2) Na stronie Kultu też jest podana 18:00 - 20:30.
3) Wrocław to jednak miasto, a nie jakaś tam Łódź.
Jedras napisał(a):I trzymaj się tego co Ci powiedział pan z orbity;) Wczoraj w Łodzi była podobna sytuacja - wejście do klubu od godziny 18ej, support zagrał koło 19ej a Kult pojawił się na scenie +/- o 20stej:) Myślę, że u was może być podobnie.
emii napisał(a):ten 3 punkt to taki nie zbyt miły. W końcu Łódź to też miasto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 142 gości