trini napisał(a):nie mogę, w telewizji pokazują Premiera i muszę stać na baczność z ręką na sercu do końca transmisji.
you made my evening

trini napisał(a):nie mogę, w telewizji pokazują Premiera i muszę stać na baczność z ręką na sercu do końca transmisji.
svoraa napisał(a):śmiejcie się, ja niezalezna.pl i GPC czasem czytam, to poszerza horyzonty bardzo
trini napisał(a):Zgodnie z prośbą i jak w temacie.
Wpisujcie "dokonania" kartoflanych kurdupli i nadających z ambony aferałów.
PS. Czytelnicy "Tygodnika Powszechnego" proszeni są o nie trolowanie wątku.
Panzerbirke napisał(a):Faktycznie ktoś prosił o wątek dotyczący pisiaków, czy to taka złośliwa lemingowa analogia bez pomyślenia?
Holba napisał(a):.
Siostra z Londynu dzwoni do brata. - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
-Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - ble ble ble
Bartos napisał(a):Chyba nie tylko mnie śmieszy powtarzanie dowcipu. Gdy ten jest jeszcze średnio śmieszny to już w ogóle czerstwo się robi.
Holba napisał(a):na starym forum tez byly tematy, ktore sie tu powtarzaja, dla Twojej informacji, raz wkleilem na starym, raz tutaj.
trini napisał(a):PS. Czytelnicy "Tygodnika Powszechnego" proszeni są o nie trolowanie wątku.
Zgodnie z prośbą i jak w temacie.
Wpisujcie "dokonania" rudych Pinokiów i innych różowych aferałów.
PS. Lemingi proszone są o nie trolowanie wątku.
maxłel napisał(a):Ciekawe do której strony dojedzie wątek bez żadnej wpadki.
svoraa napisał(a):trini w najwyżzej formie, chyba dobrze, że jest to nowe forum
Generałowa Porzeczko napisał(a):svoraa napisał(a):trini w najwyżzej formie, chyba dobrze, że jest to nowe forum
Hawelizm w postaci najczystszej.
Nikos napisał(a):Generałowa Porzeczko napisał(a):svoraa napisał(a):trini w najwyżzej formie, chyba dobrze, że jest to nowe forum
Hawelizm w postaci najczystszej.
Próbuje ugryźć sens zastosowania w tym komentarzu słowa hawelizm, ale mi nie idzie. Wyjaśnisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości