11 listopada

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: 11 listopada

Postprzez kolodent » 10 lis 2013, o 07:30

Qrwa mać, jakie neutralnie światopoglądowo przedszkole ? Przecież to nieprawda, wcalennie jest neutralnie. Mówcie co chcecie ale pamiętam swoje przedszkole za komuny i już chyba ono było wtedy bardziej neutralnie światopoglądowo niż te koszmarki teraz. W moim przedszkolu liczyly się klocki, obiadek im Miś Uszatek,nikt tam nie narzucał poglądów, nie indoktrynował ani krzyżem ani dżenderyzmem.
Dobrze, że moje pociechy są już w szkole a jeśli ciotyni lesby spróbują się dobierać do dzieci w szkołach to ich pogonimy.
Oi !
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2013, o 18:53

Jak co roku Marsz Niepodległości rozwiązał się z powodu prowokacji rządu, policji, anarchistów, gejów, Muminki, zespół Boys i Arnolda Schwarzeneggera.

Ciekawe na kogo znowu zwalą.

Najwięcej prowokacji było podobno ze strony chodnika, ale na szczęście narodowe siły ONR szybko powstrzymały niebezpieczeństwo rozbierając chodnik na czynniki pierwsze.
Obrazek

Postprzez Jedras » 11 lis 2013, o 19:05

Hehe mnie najbardziej rozbawiła grupa 3 czy 4 debili szarpiących się z młodym drzewkiem i konstrukcją, która je podtrzymywała. Normalnie jak zwierzęta;)

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2013, o 19:11

A tęcza po prostu spłonęła ze wstydu.
Obrazek

Postprzez qbekpro » 11 lis 2013, o 22:03

Co ja jebnięte skurwysyny... Że też ich rodzice kiedyś nie wpadli na coś takiego jak "aborcja"...

Postprzez pavulon » 11 lis 2013, o 22:25

Jaki kraj, tacy patrioci.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez KULTowyTOMASZ » 11 lis 2013, o 22:32

A ja powiem tylko jedną rzecz Marsz szedłby całkowicie spokojnie gdyby nie antifa , która zaatakowała Marsz z owego piętra.. i potem już się rozkręciło.. telewizja nic większego nie pokazała.. , a zamieszki z antifa przeniosła się na miasto tyle na obecną chwilę na gorąco powiedzieć.. , ale cóż relacja z TVN i jutrzejsza pierwsza strona gówna Wyborczego będzie najdokładniejszym co tam się działo.. dowiemy się , że pewnie nawet i czołg został rozebrany.. Wszędzie są odłamy.. w każdej grupie , ale nikt nie zauważył tych ponad 90 tysięcy ludzi.. tylko paru tępych idiotów.
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez pavulon » 11 lis 2013, o 22:38

KULTowyTOMASZ napisał(a):A ja powiem tylko jedną rzecz Marsz szedłby całkowicie spokojnie gdyby nie antifa , która zaatakowała Marsz z owego piętra.. i potem już się rozkręciło.. telewizja nic większego nie pokazała.. , a zamieszki z antifa przeniosła się na miasto tyle na obecną chwilę na gorąco powiedzieć.. , ale cóż relacja z TVN i jutrzejsza pierwsza strona gówna Wyborczego będzie najdokładniejszym co tam się działo.. dowiemy się , że pewnie nawet i czołg został rozebrany.. Wszędzie są odłamy.. w każdej grupie , ale nikt nie zauważył tych ponad 90 tysięcy ludzi.. tylko paru tępych idiotów.

czyli antifa ściągneła chuliganów pod skłot? Antifa wyrywała drzewka? Antifa podpaliła tęczę? Antifa podpaliła budkę ochrony pod ambasadą Rosyjską? Antifa zaczęła rzucać race, kamienie i przełazić przez płot na teren ambasady Rosyjskiej?

To może w ogóle za rok zarządzi się zakaz wychodzenia na ulice prócz uczestników marszu, by choćby przez przypadek ktoś nie sprowokował pokojowych patriotów?

W tym roku ten cały ruch pokazał dokładnie co potrafią. Sami zaczęli rozróby, a organizatorzy nie potrafią, nie chcą się od zadymiarzy odciąć. Bo co mówi głowny organizator? Zamiast potępić podpalenie tęczy, rzucanie kamieniami w strażaków którzy próbowali gasić pożar, to jeden z organizatorów stwierdził że spłonął "symbol zarazy". Czyli tym samym popiera ten incydent.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez KULTowyTOMASZ » 11 lis 2013, o 23:05

pavulon napisał(a):
KULTowyTOMASZ napisał(a):A ja powiem tylko jedną rzecz Marsz szedłby całkowicie spokojnie gdyby nie antifa , która zaatakowała Marsz z owego piętra.. i potem już się rozkręciło.. telewizja nic większego nie pokazała.. , a zamieszki z antifa przeniosła się na miasto tyle na obecną chwilę na gorąco powiedzieć.. , ale cóż relacja z TVN i jutrzejsza pierwsza strona gówna Wyborczego będzie najdokładniejszym co tam się działo.. dowiemy się , że pewnie nawet i czołg został rozebrany.. Wszędzie są odłamy.. w każdej grupie , ale nikt nie zauważył tych ponad 90 tysięcy ludzi.. tylko paru tępych idiotów.

czyli antifa ściągneła chuliganów pod skłot? Antifa wyrywała drzewka? Antifa podpaliła tęczę? Antifa podpaliła budkę ochrony pod ambasadą Rosyjską? Antifa zaczęła rzucać race, kamienie i przełazić przez płot na teren ambasady Rosyjskiej?

To może w ogóle za rok zarządzi się zakaz wychodzenia na ulice prócz uczestników marszu, by choćby przez przypadek ktoś nie sprowokował pokojowych patriotów?

W tym roku ten cały ruch pokazał dokładnie co potrafią. Sami zaczęli rozróby, a organizatorzy nie potrafią, nie chcą się od zadymiarzy odciąć. Bo co mówi głowny organizator? Zamiast potępić podpalenie tęczy, rzucanie kamieniami w strażaków którzy próbowali gasić pożar, to jeden z organizatorów stwierdził że spłonął "symbol zarazy". Czyli tym samym popiera ten incydent.

Każdy ma inne poglądy więc dysputa na temat jest jak rzeka tylko ja mówię.. nie potępiaj całego Marszu 90 tysięcznego .

Obrazek

Postprzez Holba » 11 lis 2013, o 23:16

szczerze, kogo obchodzi kilkadziesiat tysiecy ludzi na marszu, idacych w spokoju? napewno nie main stream i POzytecznych idiotow. dlaczego nigdy nie ma ujecia marszu prezydenta z gory? okazaloby sie, ze poza przymusowym spedzie urzedasow i ich rodzin nikogo nie ma... no jeszcze BOR jest :D ludzie maja w chuju capstrzyki "wladzy", kurwy z PO sie boja sie inicjatyw, ktorych nie moga kontrolowac i bardzo dobrze niech sie boja...

raz sierpem raz mlotem czerwona holote
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 11 lis 2013, o 23:18

Tomek, ale w każdej relacji masz wyraźnie napisane/powiedziane, że od marszu odłączyła się kilkudziesięcioosobowa grupa w kominiarkach, która zaatakowała squot. Tekst o prowokacji to jest kłamstwo, bo squot był oddalony o ponad 100m od trasy przemarszu. Gdyby dorzucili butelkami w ten marsz to mamy murowanych medalistów na wszystkich stopniach podium w rzucie dyskiem i młotem na każdych kolejnych igrzyskach.
Obrazek

Postprzez donkey » 11 lis 2013, o 23:23

W sumie nie wiem, o co chodzi i wali mnie to z całego serca, ale...

KULTowyTOMASZ napisał(a):(...) i przełazić przez płot na teren ambasady Rosyjskiej?

To nie zastrzelili ich, niemożliwe :lol:.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Holba » 11 lis 2013, o 23:48

https://www.facebook.com/photo.php?v=71 ... =2&theater

poczatek tej awantury. widac jak sklotersi uciekaja na dach i sie chronia przed maczetami :D butelki tez pewnie byly przypadkowo na dachu.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez KULTowyTOMASZ » 11 lis 2013, o 23:56

Cóż.. Good Night Left Side.. 8-)

Obrazek

Postprzez Holba » 12 lis 2013, o 00:01

http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7Y

a tutaj patent jak sie nabija statystyki zatrzymanych, ktorych pozniej nazywa sie najbardziej agresywnymi...
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez artek » 12 lis 2013, o 00:32

Holba napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7Y

a tutaj patent jak sie nabija statystyki zatrzymanych, ktorych pozniej nazywa sie najbardziej agresywnymi...

chciałeś nam pokazać obsranie się, na maksa, komentatora?

Postprzez kolodent » 12 lis 2013, o 01:01

A wystarczyło ruskie żeby rozpoczęli mglę wokół ambassady i profilaktyczne nasadzili brzózek dookoła.
A jak spedalona tęcza przyjdzie indoktrynować dżenderem moje dzieci to o mnie też przeczytacie, żem agresywny.
Kominiara i huj !!!

Postprzez sanostol » 12 lis 2013, o 01:04

wiecie co mnie najabrdziej bawi w tym wszystkim?
że przyjeżdżam dzisiaj przed 20 do Warszawy pociągiem a tu na peronach stoją ludzie w czpakach Legii, Śląska, Lecha itd
i uwaga nie biją się! co na co dzień nie do pomyślenia. czyli raz w roku wszyscy są braćmi i się kochają!
bo tak jest jeden wróg, prowokująca policja! a czym prowokuje tym że jest!
jakby tej policji nie było to obstawiam że raczej nie byłoby do czego tu dzisiaj przyjeżdzać bo w imię idei gonienia zdrajców narodowych pół Warszawy by płonęło z "miłości"

Postprzez Holba » 12 lis 2013, o 02:03

artek napisał(a):
Holba napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=D5l7K8VdN7Y

chciałeś nam pokazać obsranie się, na maksa, komentatora?

oooo, wlasnie to.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez somekind » 12 lis 2013, o 02:46

Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez kolodent » 12 lis 2013, o 06:20

Jest prawda czasu i prawda ekranu, szczególnie wyraźnie widać to na przykładzie słynnego już "ataku na squot" o którym wszyscy mówią tylko nikt go nie widział. Szczególnie dobrym przykładem jest filmik, który wrzucił tu Holba z pisakiem, który w dramatyczny, emocjonalny ale przede wszystkim tendencyjny sposób wyolbrzymia i podrasowuje swój nieadekwatny do rzeczywistości komentarz. Gdyby to słuchać w Radyju, możnaby odnieść wrażenie że zaczyna się wojna domowa.

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2013, o 09:10

"I potem się już rozkręciło"? "Zamieszki z antifa przeniosły się na miasto"?
Pardon, facet, co Ty bredzisz? Ślepy jesteś?

Bandyterka zrobiła regularną parogodzinną zadymę na ulicach: zniszczone samochody, ulice zdewastowane, naruszenie statusu ambasady obcego państwa, podpalenia... Liderzy tego bydła (Zawisza, Winnicki) próbowali to potem bagatelizować albo tego bronić. A Ty opowiadasz jakieś bzdety, że "się rozkręciło"? Ochłoń.

Postprzez KULTowyTOMASZ » 12 lis 2013, o 12:31

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):

"I potem się już rozkręciło"? "Zamieszki z antifa przeniosły się na miasto"?
Pardon, facet, co Ty bredzisz? Ślepy jesteś?

Bandyterka zrobiła regularną parogodzinną zadymę na ulicach: zniszczone samochody, ulice zdewastowane, naruszenie statusu ambasady obcego państwa, podpalenia... Liderzy tego bydła (Zawisza, Winnicki) próbowali to potem bagatelizować albo tego bronić. A Ty opowiadasz jakieś bzdety, że "się rozkręciło"? Ochłoń.

Karawana jedzie dalej czytaj dalej "wolne" media to dowiesz się , że w squocie były matki z dziećmi , a groźni bandyci ich zaatakowali

Obrazek

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2013, o 12:45

Ale o czym Ty gościu w ogóle?
Co mnie ma w tym momencie interesować, czy w squocie były matki z dziećmi?
Czy ja w ogóle słowem o tym wspomniałem?

Zaprzeczasz, że zaatakowano ten squot?
Zaprzeczasz, że zaatakowano ambasadę obcego państwa?
Zaprzeczasz, że tłuszcza wyrywała bruk, niszczyła samochody i mienie publiczne oraz prywatne?
Zaprzeczasz, że polityczni przywódcy tej tłuszczy bronili potem jej bandyckich wyczynów?

Chuj mnie obchodzi, kto i jak to relacjonował: TVN, Wyborcza, Rzeczpospolita, GPC czy Nasz Dziennik.
Fakty są takie, że bandyterka zdemolowała kawałek miasta i przy okazji sprowokowała skandalik dyplomatyczny, po którym Rosja (całkiem słusznie) domaga się przeprosin.
Zaprzeczasz tym faktom czy będziesz dalej odwracać kota pytą do nieba?

Postprzez KULTowyTOMASZ » 12 lis 2013, o 13:01

Nie zaprzeczam , że zaatakowano squot , nie zaprzeczam , że oni tam nawet kostkę brukową rwali , drzew , ale skoro do starcia doszło to obwiniamy jedną stronę no cóż gdyby potem do Ciebie ktoś rzucał butelkami , narzędziami to nie będziesz się bronił.. No cóż jeden będzie mówił jak go ktoś opluję to powie , że deszcz pada .. Ambasady nikt , nie zaatakował została spalona budka chroniąca przed ogrodzeniem .. , a te GROŹNE petardy hukowe i race lecące w stronę budynku na pewno ją uszkodziły i to ogromnie.. Auta , które zostały zniszczone.. to liczba dwóch jak podają informację policji więc o wiele mniej , ale i o dwa za dużo.. Bronić , bronili i tak będzie zawsze to chyba nie dziwne , a po drugie.. słuszne przepraszanie za Ambasadę jest dla mnie kpiną. W czasie mordów Wołyńskich czy Katynia poległo tysiące Polaków i jakoś nigdy nie dostaliśmy oficjalnych przeprosin więc przeprosiny.. za budkę i stertę śmieci jest .. szkoda słów . Ale cóż jak mówię.. jeden uważa tak , drugi tak. Tyle z mojej perspektywy .. bycia i uczestniczenia.. tam w marszu i dyspucie. Do następnego roku. ;)

Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM