11 listopada

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: 11 listopada

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2013, o 13:41

KULTowyTOMASZ napisał(a):Nie zaprzeczam , że zaatakowano squot , nie zaprzeczam , że oni tam nawet kostkę brukową rwali , drzew , ale skoro do starcia doszło to obwiniamy jedną stronę no cóż gdyby potem do Ciebie ktoś rzucał butelkami , narzędziami to nie będziesz się bronił.

"Bronił"?
Gościu, już Ci tu ktoś napisał:
ten squot był oddalony o sto metrów od trasy przemarszu.
Jeśli ze squotu poleciała jakaś butelka, to ktoś musiałby ją chyba wystrzelić z moździerza, żeby przeleciała sto metrów i zagroziła uczestnikom marszu.
A jeśli ktoś zaatakował marsz z ulicy, to nawet jeśli schował się potem do squotu, to późniejszy atak bandyterki na ten squot nie jest już żadną "obroną". Tak że nie chrzań.

KULTowyTOMASZ napisał(a):Ambasady nikt nie zaatakował została spalona budka chroniąca przed ogrodzeniem .. , a te GROŹNE petardy hukowe i race lecące w stronę budynku na pewno ją uszkodziły i to ogromnie..

Ciekawe, co byś powiedział, gdyby to polska ambasada w Rosji albo jakimkolwiek innym kraju została w ten sposób potraktowana.
Przyjmij gościu do wiadomości, że w cywilizowanych krajach ambasada obcego państwa jest obiektem po prostu, kurwa, NIETYKALNYM. Bogu dzięki, że tam się nic nikomu nie stało, natomiast to, co wypisujesz o "petardach i racach", to jest po prostu klasyczne zbagatelizowanie groźnej i skandalicznej sytuacji.
Rozumiem, że jak w Rosji tamtejsi faszyści obeszliby się z polską ambasadą w Moskwie w porównywalny sposób, to byś napisał, że "się w sumie nic nie stało, hehehehe, tylko budka strażnika spalona, a ona jest przed ogrodzeniem, hehehehe", nie?

KULTowyTOMASZ napisał(a):Auta , które zostały zniszczone.. to liczba dwóch jak podają informację policji więc o wiele mniej , ale i o dwa za dużo.. Bronić , bronili i tak będzie zawsze to chyba nie dziwne

Co Ty pieprzysz, facet?
Ktoś się bronił przed autami i je zniszczył? Auta kogoś zaatakowały, to trzeba je było zniszczyć? Tęcza też kogoś zaatakowała?

Fikcja filmowa jebie Ci się z rzeczywistością.
Były takie filmy: "Samochody, które zjadły Paryż", był też "Samochód-zabójca", ale żeby w realu jakiś samochód tak sam z siebie zaatakował jakiegoś polskiego patriotę i ten musiał brać srogi odwet?...
Może polscy patrioci powinni teraz ruszyć na sklepy z zabawkami i wymordować wszystkie resoraki. Niby toto małe jest, ale wiadomo, co z takiego skurwiela wyrośnie?

KULTowyTOMASZ napisał(a):słuszne przepraszanie za Ambasadę jest dla mnie kpiną. W czasie mordów Wołyńskich czy Katynia poległo tysiące Polaków i jakoś nigdy nie dostaliśmy oficjalnych przeprosin więc przeprosiny.. za budkę i stertę śmieci jest .. szkoda słów . Ale cóż jak mówię.. jeden uważa tak , drugi tak.

No, to może wymordujmy trochę Ukraińców (w rewanżu za Wołyń) i jeszcze paręnaście tysięcy Rosjan (za Katyń).
Jeszcze upolujmy paru beżowych (za Stasia i Nel) i tych wrednych kapitalistów, którzy ośmielili się zwolnić "Latarnika" Skawińskiego z roboty, bo się w "Panu Tadeuszu" zaczytał.
Wtedy poczucie sprawiedliwości p. KULTowegoTOMASZa będzie zaspokojone, a świat lepszy.

Jeszcze raz: ochłoń, facet, bo bredzisz.

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2013, o 13:45

Prawda jest taka, że budynek squotu na czas przemarszu został przesunięty o 60m bliżej i zdemontowano piętra z budynków obok aby squotersi mogli swobodnie rzucać butelki z napalmem, gazem musztardowym i wąglikiem. Potem w towarzystwie drzewek z chodnika przecięli oni trasę marszu w liczbie osób trzech. Po wielu minutach zażartej walki i kosmicznych strat w szeregach narodowców, wpadli oni na sprytny plan odciągnąć ich od tłumu podpalając dwa samochody (plan zadziałał, squotersi polecieli się nawąchać dymu za darmo). Niestety budynek w międzyczasie został przesunięty na swoje miejsce przez co narodowcy musieli przebiec 50m więcej aby odbić swoje kobiety, dzieci i wielbłądy. Nie bacząc na ostrzał z bazook, łuków i balist dzielnie próbowali uratować zakładników w postaci kobiet i dzieci. Niestety liczba squotersów zwiększyła się do 5 osób w efekcie czego narodowcy ponieśli druzgocącą porażkę. Nie był to koniec prowokacji. W godzinach wieczornych doszło do incydentu na placu Zbawiciela. Podpita tęcza, która wg. świadków od rana zaczepiała polskie kobiety, uderzyła przechodzącą obok matkę z dzieckiem po czy rzuciła się do ucieczki. Na szczęście wypoczywający na plaży obok dzielni patrioci z flagami zdążyli odciąć jej drogę ewakuacji i wymierzyć sprawiedliwość.

Tak to było naprawdę. Ku chwale Ojczyzny!

PS. Rosja w odwecie zwiększyła patrole i straże wokół polskiej ambasady, gdyby przypadkiem lewacy chcieli kolejną prowokację zrobić wespół z polską policją.
Obrazek

Postprzez Small77 » 12 lis 2013, o 13:48

Nie rozumiem kilku poruszonych tu kwestii. Wg zapewnień organizatorów , każdy kto przeszedł przez szpaler utowrzony przez , no i tu mam problem jak nazwać tych osobników w pomaranczowych kamizelkach których niesłusznie nazywano "służbą porządkową" bo z relacji telewizyjnych widać że część z nich to zwykli bandyci, nie powinien być wpuszczony do "strefy pochodu". Widać to jak na dłoni , że nie dość że ułatwia się demolującym powrót do "pochodu" to jeszcze zachęca wręcz to ponownego wyjścia poza obszar "pochodu". Jest zapis telewizyjny i wg mnie odpowiednie służby powinny zając się tymi "porządkowymi" wszak oni akurat nie zakrywali swoich twarzy a jawnie współdziałali z bandytami i ich chronili co jest wwg kodeksu zabronione.
Wczoraj kiedy oglądałem relacje z tego "pochodu" zastanawaiłem się kto pierwszy rzuci hasło o prowokacji ze strony "squotowców" i nie minęło wiele czasu jak przyszedł do studio tvrepublika J.Pospieszalski używając tego właśnie okreslenia. Po krótkiej relacji zaprezentowanej z tej tv pinformował wszystkich o zdemaskowaniu tej prowokacji i ... tu już od siebie nieco dodam ... bezczelnym ataku budynku na "patriotów " w kominiarkach. Wszyscy dokładnei przeciez widzieli jak ten budynek postanowił nie trwać w stagnacji tylko czynnie rzucić się na dziesiatki tysięcy ludzi z "pochodu". Ludzka wyobraźnia jest nieograniczona ale mam wrażenie że tym razem moja tego nie ogarnia .

Miałem bardzo udany weekend , byłem na dwóch koncertach , dwóch urodzinach i dobrze sie bawiłem . Powodów do Świetowania było wiele , szkoda tylko że banda kretynów co roku próbuje popsuć Święto Niepodległości naszego kraju.

Pozdrawiam
"Kłamałem , Kradłem , Zabiłem , Zdradziłem , UPADŁEM !"

Postprzez Small77 » 12 lis 2013, o 13:58

KULTowyTOMASZ napisał(a):(...) Ambasady nikt , nie zaatakował została spalona budka chroniąca przed ogrodzeniem .. , a te GROŹNE petardy hukowe i race lecące w stronę budynku na pewno ją uszkodziły i to ogromnie.. Auta , które zostały zniszczone.. to liczba dwóch jak podają informację policji więc o wiele mniej , ale i o dwa za dużo(...)

Czy moją winą jest to , że mieszkam w domu przy drodze ? Czy upoważnia to kogokolwiek przechodzącego nieopodal do tego żeby wrzucać do mojego ogródka petardy hukowe czy cokolwiek innego ? Czy , wg Twojej logiki , powinienem się co rano cieszyć z tego że mój dom nadal stoi w stanie ... tylko lekko zdewastowanym a ten spalony przed nim śmietnik to nic nieznaczący epizod ? Czy mam być wdzięczny że co rano mogę wsiąść do swojego auta a nikt go nie zdemolował , nie spalił ? A może po prostu jest to wpisane w ... "koszta" ?
"Kłamałem , Kradłem , Zabiłem , Zdradziłem , UPADŁEM !"

Postprzez umo » 12 lis 2013, o 14:17

No tak, według mnie należy przeprosić Rosję za takie głupie zachowanie pseudopatriotów,bo niestety ale nie jestem w stanie ich nazwać patriotami,bo co to za patrioci co to niszczą własną stolicę? Co do Skłotu to na cholerę bandyci w kominiarkach tam polecieli,siku im się chciało ? Jak tak to były drzewka,żeby się odlać ale nie sądzę,że oto chodzi. Wkurwia mnie fakt,że moi i nie tylko moi przodkowie ginęli za to,żebyśmy mogli żyć w wolnym kraju a banda pojebów nie szanuje tego i niszczy własną stolicę w ramach marszu niepodległości. W następnym roku rząd powinien na ten jeden dzień w Warszawie wprowadzić stan wyjątkowy czy też wojenny i wyprowadzić wojsko na ulicę,może bandytierka w kominiarkach się wtedy posra i uspokoi.

Postprzez Granik » 12 lis 2013, o 14:19

KULTowyTOMASZ napisał(a):Ambasady nikt , nie zaatakował została spalona budka chroniąca przed ogrodzeniem ..

:lol: ciekawe co powiesz jak ci ktoś w domu drzwi wejściowe spali? no przecież nikt Ci domu nie zaatakował On ci tylko drzwi spalił. BTW. Pewnie i tak za dwa dni się dowiemy, że to Ruscy sami spalili tą budkę strażniczą. Pewnie było tam pełno helu, albo w budce już od dwóch tygodni paliło się ognisko. :D Dobra dość żartów... gratulacje naprawdę, Putin popija teraz szampana z kawiorem i zaciera rączki czekając na przeprosiny od Bronka i to wszystko dzięki polskim "patryidiotom".

Postprzez KULTowyTOMASZ » 12 lis 2013, o 15:37

Powiedziałem niech psy szczekają , a karawana jedzie dalej..
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2013, o 16:04

Gościu, bezbłędny jesteś.
Psy ci szczekają, twoich kolegów samochody i tęcze atakują i trzeba się przed nimi bronić.
Może jakiś specjalista powinien o tym usłyszeć?

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 17:17

Zastanwiam się, jak można bronić "ludzi", którzy przez kilka minut siłowali się z drzewkiem aby je wyrwać. Po jaki ch***?? Tego się nie dowiemy, chyba że drzewko rzeczywiście wyraźnie prowokowało, ale kamery tego akurat nie uchwyciły. Straszne w polskim narodzie jest to, że są ludzie którzy potrafią zażarcie bronić kompletnych debili i małpy, których idiotyzm jest tak rażący, że to że ktoś ich broni wydaje mi się prowokacją i żartem. Tych kilku kretynów machających drzewkiem w lewo i prawo, wyglądało jak stado pawianów w zoo. Czy oni w ogóle mają jakieś poglądy? Dla mnie to tylko banda cymbałów, którzy przyszli się ponapierdalać. Żaden nie ma żadnych poglądów, ani nie miał w tym co robi żadnego celu. Cierpią na tym ludzie o poglądach, które przypisano mylnie tej hołocie. Przypomina mi to protest z transparentami o treści "KURWA!". Poglądy jakie by nie były, to trzeba je jakoś umieć przekazać. Prostestować i sprzeciwiać się też trzeba umieć. Gwoli ścisłości, moje poglądy są dużo bliższe prawicy niż lewakom. Powtarzam jednak - wczorajszy spend bezmózgów, na moje nie powinien być popierany przez NIKOGO.

Postprzez Jedras » 12 lis 2013, o 17:29

A o to wspomniana sytuacja z drzewkiem. Faktycznie z tego materiału nie wynika kto zaczął;)

Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2013, o 17:38

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cejrowsk ... kich/4hts8

Tak właśnie czekałem kto z siebie pierwszy wśród szczekaczek narodowych zrobi debila i jest.

"Każdy Polak ma konstytucyjne prawo do obrzucania ambasady Rosji czym chce". Takich kretynizmów to nawet Jarosław po tabletkach nie gadał.
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 17:52

Jedras napisał(a):A o to wspomniana sytuacja z drzewkiem. Faktycznie z tego materiału nie wynika kto zaczął;)

Obrazek

Dokładnie tak. Nie idzie w żaden sposób stwierdzić kto zawinił - flora czy fauna.

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 18:14

Chciałbym tylko nadmienić jeszcze, że teraz nasz rząd będzie się płaszczył pół roku przed ruskimi za to "barbarzyństwo". Oby Putinowi tylko gałeczki Donny nie zrobił. Przypominam natomiast, jak w rosji potraktowano naszych "piratów". Wtedy Donek nie był taki bohaterski jak będzie teraz. No i tam też, nikt się tak nami nie przejmował jak lewaki ruskami w tym momencie. Skoro my sami robimy z siebie popychadło, to jak Putin ma nie robić? Powtarzam - atak na ambasadę to szczyt idiotyzmu. Tylko, że reakcja naszego rządu będzie drugim szczytem.

Postprzez Holba » 12 lis 2013, o 18:41

Jeden debil ujawnil sie juz wczesniej, obarczajac wina za zamieszki... Kaczora :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 18:53

Co do spalenia pedalskiej tęczy - no tu popieram w 100%. Co to ma być? A gdzie symbol hetero w centrum miasta????
JKM mądrze powiedział: "Jeśli ta tęcza to symbol, to jej spalenie też jest symbolem."

Postprzez malenstwo » 12 lis 2013, o 19:18

wilkmaciej napisał(a):Co do spalenia pedalskiej tęczy - no tu popieram w 100%. Co to ma być?

Gdybyś debilu miał minimalne obycie w kulturze judeo-chrześcijańskiej, to byś wiedział jak ważne znaczenie jest tęczy w Biblii.
Podpowiem, że w Starym Testamencie.

I to coś, dla kogoś kto np. mieni się chrześcijaninem, jest jednym z fundamentów wiary.
wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy

Postprzez pavulon » 12 lis 2013, o 19:42

Ale przecież prawicowcy wiedzą lepiej co oznacza tęcza. To Wy jesteście wszyscy w błędzie!
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 19:49

malenstwo napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):Co do spalenia pedalskiej tęczy - no tu popieram w 100%. Co to ma być?

Gdybyś debilu miał minimalne obycie w kulturze judeo-chrześcijańskiej, to byś wiedział jak ważne znaczenie jest tęczy w Biblii.

I to coś, dla kogoś kto np. mieni się chrześcijaninem, jest jednym z fundamentów wiary.

Cóż, jest wiele symboli o podwójnym znaczeniu. Ci co spalili tęcze, nie mieli na myśli biblii tylko pedałów, których zupełnym przypadkiem tęcza również jest symbolem. I nie wyzywaj mnie szmato jebana.

Postprzez Jaaasiek » 12 lis 2013, o 19:57

Zgłosiłem Cię już do bana wilczku buraku, przegiąłeś pałę.

A tak poza tym narodowcy są zbyt tępą zgrają, żeby wpaść na spalenie tęczy, tu jest winowajca:

Obrazek
Ostatnio edytowano 12 lis 2013, o 19:59 przez Jaaasiek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 19:58

pavulon napisał(a):Ale przecież prawicowcy wiedzą lepiej co oznacza tęcza. To Wy jesteście wszyscy w błędzie!

pedaly.jpg
WY tez wiecie chyba nie Pavulon?
pedaly.jpg (125.49 KiB) Przeglądane 11316 razy

Postprzez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:00

Jaaasiek napisał(a):Zgłosiłem Cię już do bana wilczku buraku, przegiąłeś pałę.

Poza tym narodowcy są zbyt tępą zgrają, żeby wpaść na spalenie tęczy, tu jest winowajca:

Obrazek

Jasiuniu - z miesiąca na miesiąc glupszy jesteś, ale zdjęcie dobre!

"Zgłosiłem Cię już do bana wilczku buraku, przegiąłeś pałę." - Ty lewy stronniczy frajerze. A tamtego co mnie debilem nazwał "ZGŁOSIŁEŚ"???? Wszystkich tak "ZGŁASZASZ" w każdym temacie kto ma inne poglądy niż Ty lewusie?

Postprzez Holba » 12 lis 2013, o 20:09

Jaaasiek, jak sie z Toba nie zgadzam, jak mamy inne spojrzenia na swiat tak nigdy bym sie nie posunal do zakapowania Ciebie. wstyd. nie idz ta droga.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 12 lis 2013, o 20:11

malenstwo, rozumiem ze podobne masz zdanie na temat rzymskiego pozdrowienia i hinduskiego znaku szczecia ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez chodi » 12 lis 2013, o 20:17

wilkmaciej napisał(a):
malenstwo napisał(a):

Cóż, jest wiele symboli o podwójnym znaczeniu. Ci co spalili tęcze, nie mieli na myśli biblii tylko pedałów, których zupełnym przypadkiem tęcza również jest symbolem. I nie wyzywaj mnie szmato jebana.

A teraz damski bokserze podaj swoje dane. Zobaczymy czy w realu będziesz tak samo kozaczył. I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie.

Postprzez pavulon » 12 lis 2013, o 20:20

Dla mnie tęcza to tęcza. Nie kojarzy mi sie z homoseksualizmem. Być może dlatego że nie jestem fanatykiem widzącym wszędzie homopropagandę Być może dlatego że mam na to wyj..ne, niech sobie mają i za symbol orła białego. Też byście je palili gdyby tak było? Dla mnie tęcz to tęcza. No, ale jak ktoś ciagle mysli o homoseksualistach.. :D
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM