To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.
KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych -
wieteska@kult.art.pl3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum
Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:20
chodi napisał(a):A teraz damski bokserze podaj swoje dane. Zobaczymy czy w realu będziesz tak samo kozaczył. I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie.
hahahahah Po pierwsze tępy cymbale: malenstwo jest facetem tylko ma gejowski nick. Po drugie dawaj na priva i dostaniesz dane. Zobaczymy czy będę kozaczył i czy Ty się pokażesz.
-
-
przez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 12 lis 2013, o 20:21
Jaaasiek, chyba szkoda czasu na raportowanie, niestety.
To jest chyba najbardziej znaczący symptom upadku tego forum: najpierw przez lata żaden administrator nie był tu potrzebny (bo matolstwo samo się szybko orientowało, że to nie jego miejsce), potem okazywał się przydatny, a dziś administratorowi się nawet nie chce, choć to właśnie teraz jest naprawdę niezbędny.
Dlatego obawiam się, że wobec zbydlęcenia tutejszych obyczajów nie masz się do czego skutecznie odwołać.

-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:23
Dokładnie Jasiunia. Łoś ma rację. "Szkoda czasu na raportowanie" - wasz czas już minął.
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:25
"I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie." - Chodi mistrz! Już miałem podjąć rozpaczliwą próbę tłumaczenia się....a tu się dowiedziałem że mnie nie wysłucha

:(:( Chodi wybacz:( Wytłumaczyć się tylko mogę tym, że Twój kolega ma nick tematyczny do rozmowy

Ostatnio edytowano 12 lis 2013, o 20:27 przez
wilkmaciej, łącznie edytowano 1 raz
-
-
przez chodi » 12 lis 2013, o 20:27
pavulon napisał(a):Dla mnie tęcza to tęcza. Nie kojarzy mi sie z homoseksualizmem. Być może dlatego że nie jestem fanatykiem widzącym wszędzie homopropagandę Być może dlatego że mam na to wyj..ne, niech sobie mają i za symbol orła białego. Też byście je palili gdyby tak było? Dla mnie tęcz to tęcza. No, ale jak ktoś ciagle mysli o homoseksualistach..

Ale ta tęcza miała od początku nadane znaczenie "homoseksualne". Była stawiana jako symbol kultury homoseksualnej.
Swoją drogą właśnie sobie przypomniałem reakcję lewej strony na wyrok sędziego w Białymstoku dot. swastyki. Także ten teges belki nie widać w oku własnym:)
-
-
przez chodi » 12 lis 2013, o 20:28
wilkmaciej napisał(a):chodi napisał(a):A teraz damski bokserze podaj swoje dane. Zobaczymy czy w realu będziesz tak samo kozaczył. I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie.
hahahahah Po pierwsze tępy cymbale: malenstwo jest facetem tylko ma gejowski nick. Po drugie dawaj na priva i dostaniesz dane. Zobaczymy czy będę kozaczył i czy Ty się pokażesz.
Jest kobietą.
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:28
chodi napisał(a):pavulon napisał(a):Dla mnie tęcza to tęcza. Nie kojarzy mi sie z homoseksualizmem. Być może dlatego że nie jestem fanatykiem widzącym wszędzie homopropagandę Być może dlatego że mam na to wyj..ne, niech sobie mają i za symbol orła białego. Też byście je palili gdyby tak było? Dla mnie tęcz to tęcza. No, ale jak ktoś ciagle mysli o homoseksualistach..

Ale ta tęcza miała od początku nadane znaczenie "homoseksualne". Była stawiana jako symbol kultury homoseksualnej.
Swoją drogą właśnie sobie przypomniałem reakcję lewej strony na wyrok sędziego w Białymstoku dot. swastyki. Także ten teges belki nie widać w oku własnym:)
Zobacz Chodi zgadzamy się!!! To nie pobijesz mnie już?????

-
-
przez chodi » 12 lis 2013, o 20:29
wilkmaciej napisał(a):chodi napisał(a):A teraz damski bokserze podaj swoje dane. Zobaczymy czy w realu będziesz tak samo kozaczył. I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie.
A zapomniałbym. Boisz się danych tutaj podać? na dawaj.
-
-
przez Jaaasiek » 12 lis 2013, o 20:30
Holba napisał(a):Jeden debil ujawnil sie juz wczesniej, obarczajac wina za zamieszki... Kaczora

Jeśli mówisz o Rosjanach, to nie zrzucili na niego winy za zamieszki, tylko za atak na ambasadę. Ciężko im się dziwić, że tak uważają skoro od 3 lat demonizuje się Rosję (i Niemców), i przedstawia ich jako morderców rodaków. No to napije się jeden z drugim potem, do tego patriotyczne uniesienie nakaże mu wymierzyć Moskalom sprawiedliwość i efektem tego jest później taka a nie inna sytuacja. Winę ponoszą tylko i wyłącznie organizatorzy tudzież władze miasta, że nie spacyfikowały tych najbardziej szalejących od razu.
Przypomnij sobie mój post sprzed wszystkich wydarzeń, na temat tego co Stankiewicz powiedziała, proroczy dość był, czyż nie?
-

-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:31
chodi napisał(a):wilkmaciej napisał(a):chodi napisał(a):A teraz damski bokserze podaj swoje dane. Zobaczymy czy w realu będziesz tak samo kozaczył. I nie tłumacz się, że kobieta zaczęła pierwsza. Nie obchodzi mnie Twoje zdanie.
A zapomniałbym. Boisz się danych tutaj podać? na dawaj.
Boje się. Ale nie Ciebie - Tobie na priv podam.
-
-
przez malenstwo » 12 lis 2013, o 20:32
chodi napisał(a):Ale ta tęcza miała od początku nadane znaczenie "homoseksualne". Była stawiana jako symbol kultury homoseksualnej.
Nie wiem, czy miała nadane znaczenie "homoseksualne".
Dla mnie tęcza postawiona na Placu Zbawiciela kojarzy się jednoznacznie z umową Jahwe-Noe.
Bo to jest najbardziej oczywiste dla mnie zestawienie.
A że większości kojarzyła się z LGBT, to co ja poradzę na cudze skojarzenia

wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy
-
-
przez chodi » 12 lis 2013, o 20:32
wilkmaciej napisał(a):chodi napisał(a):pavulon napisał(a):Dla mnie tęcza to tęcza. Nie kojarzy mi sie z homoseksualizmem. Być może dlatego że nie jestem fanatykiem widzącym wszędzie homopropagandę Być może dlatego że mam na to wyj..ne, niech sobie mają i za symbol orła białego. Też byście je palili gdyby tak było? Dla mnie tęcz to tęcza. No, ale jak ktoś ciagle mysli o homoseksualistach..

Zobacz Chodi zgadzamy się!!! To nie pobijesz mnie już?????

Słuchaj gościu. Oddzielam poglądy od kultury. I szacunek dla innych (w tym przypadku kobiet) jest dla mnie ważniejszy od poglądów. A swoje wnioski schowaj sobie do dupy. Wspólne poglądy nie robią z nas kumpli.
-
-
przez chodi » 12 lis 2013, o 20:34
malenstwo napisał(a):chodi napisał(a):Ale ta tęcza miała od początku nadane znaczenie "homoseksualne". Była stawiana jako symbol kultury homoseksualnej.
Nie wiem, czy miała nadane znaczenie "homoseksualne".
Dla mnie tęcza postawiona na Placu Zbawiciela kojarzy się jednoznacznie z umową Jahwe-Noe.
Bo to jest najbardziej oczywiste dla mnie zestawienie.
A że większości kojarzyła się z LGBT, to co ja poradzę na cudze skojarzenia

Ja tam zrozumiałem, że z taką intencją była postawiona. Aż tak mnie Warszawa już nie interesuje, żebym wiedział. Trzeba zapytać jakiegoś warsawianistę.
-
-
przez Holba » 12 lis 2013, o 20:35
Jaaasiek,
mialem na mysli Sienkiewicza i Tuska... w tvn24 Pitera tez jechala w ten desen... a jakie argumenty podala.... np ze posel PIS wstal podczas spiewania "zeby Polska byla Polska" na jakiejs akademi pod Plockiem

i dlatego PiS jest winny tych zamieszek.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie
-
-
przez pavulon » 12 lis 2013, o 20:36
chodi napisał(a):
O ile wiem tęcza powstała z okazji prezydencji naszej w UE i w ramach Euro. Nigdy nie spotkałem się do pewnego momentu ze stwierdzeniem iż jest ona postawiona jako symbol jakiejś orientacji seksualnej. Tak jak zapewne zresztą większość Warszawiaków.
Tak przy okazji tęczy, Artur Zawisza dzisiaj rano w Polsat news przekonywał że nikt tej tęczy nie chce i mieszkańcy sie sprzeciwiali jej bytności. A jakiś czas później spojrzałem na FB na fanpage "Żądam odbudowania tęczy na pl. Zbawiciela przez Ruch Narodowy" i po niecałych 24h polubiło to prawie 30tys ludzi. W tym momencie zaraz stuknie 40tys. kliknięć.
Czy o czymś to jednak nie świadczy?
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!
-

-
-
przez malenstwo » 12 lis 2013, o 20:37
chodi napisał(a):Ja tam zrozumiałem, że z taką intencją była postawiona.
Intencją homoseksualną?
No jeśli pojedziemy uproszeniem: prezydencja UE, UE, lewacka UE, homocywilizacja śmierci to tak, faktycznie może mieć intencję homoseksualną;)
wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:43
chodi napisał(a):Słuchaj gościu. Oddzielam poglądy od kultury. I szacunek dla innych (w tym przypadku kobiet) jest dla mnie ważniejszy od poglądów. A swoje wnioski schowaj sobie do dupy. Wspólne poglądy nie robią z nas kumpli.
Po pierwsze myślałem że jesteś inteligentniejszy - to była ironia, oczywiście że kumplami nie będziemy.
Po drugie myślałem, że maleństwo to facet, ALE jeśli nie - TO TRUDNO. Na szacunek zasługuje się szacunkiem i osobowością a nie płcią czy wiekiem. Jeśli ktoś mnie wyzywa - to ja jego również. Równouprawnienie kończy się jednak w przypadku rękoczynów. Kobiety bym nie uderzył - jest słabsza. Natomiast jeśli chodzi o intelekt, to uważam że powinno być po równo i w rozmowie (kłótni) odpowiadam tym samym. Co prawda "szmato" w odniesieniu do faceta ma inny wydźwięk. W stosunku do kobiety, świadczy źle o jej seksualnych dokonaniach powiedzmy, a tego na myśli nie miałem, bo nie znam. Gdybym wiedział, że jest kobietą nazwałbym ją debilką lub kretynką - czyli jak ona mnie. I nie ma dla mnie w tym momencie żadnego znaczenia czy jest kobietą czy nie. I nie nazywaj mnie kurwa damskim bokserem - takie stwierdzenie sprawia że troszke świat wirtualny Ci się z rzeczywistością pierdoli. Co do kultury - obowiązuje obie strony, a nie tylko faceta o książe prawości. Chyba, że może chcesz coś wyrwać na forum na tę dziwnie pojętą męskość i prawość, skoro Ci się forum z życiem jebie.
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:45
malenstwo napisał(a):chodi napisał(a):Ja tam zrozumiałem, że z taką intencją była postawiona.
Intencją homoseksualną?
No jeśli pojedziemy uproszeniem: prezydencja UE, UE, lewacka UE, homocywilizacja śmierci to tak, faktycznie może mieć intencję homoseksualną;)
Ta tęcza, nie została postawiona w imię homoseksualizmu (oficjalnie). Nie zmienia to jednak faktu, że nie została spalona z powodu odniesienia do starego testamentu.
-
-
przez Jaaasiek » 12 lis 2013, o 20:48
Holba napisał(a):Jaaasiek,
mialem na mysli Sienkiewicza i Tuska... w tvn24 Pitera tez jechala w ten desen... a jakie argumenty podala.... np ze posel PIS wstal podczas spiewania "zeby Polska byla Polska" na jakiejs akademi pod Plockiem

i dlatego PiS jest winny tych zamieszek.
No ale powiedz mi szczerze Holba, spodziewałeś się czegoś innego niż tego, że Tusk i Kaczyński będą się winą za burdy obarczać nawzajem? Kiedy tak naprawdę winni są oni wszyscy do kupy? Dopuścili do takiego zradykalizowania się środowisk narodowych, że teraz sami się ich boją. Bo powoli widać, że jest czego. A te środowiska tak naprawdę mają w dupie Polskę coraz bardziej, służy im jako pretekst do ujednolicenia myślenia, religii i rasy. Nie może być innej władzy niż ta, której oni pozwolą na spokojne rządzenie i która nie wejdzie im w paradę. Nie oszukuj się, bo wytępią po kolei tych, którzy się im sprzeciwią, a nawet jak Ty będziesz miał chwilę zwątpienia to po Ciebie też przyjdą.
-

-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 20:51
pavulon napisał(a):chodi napisał(a):
O ile wiem tęcza powstała z okazji prezydencji naszej w UE i w ramach Euro. Nigdy nie spotkałem się do pewnego momentu ze stwierdzeniem iż jest ona postawiona jako symbol jakiejś orientacji seksualnej. Tak jak zapewne zresztą większość Warszawiaków.
Tak przy okazji tęczy, Artur Zawisza dzisiaj rano w Polsat news przekonywał że nikt tej tęczy nie chce i mieszkańcy sie sprzeciwiali jej bytności. A jakiś czas później spojrzałem na FB na fanpage "Żądam odbudowania tęczy na pl. Zbawiciela przez Ruch Narodowy" i po niecałych 24h polubiło to prawie 30tys ludzi. W tym momencie zaraz stuknie 40tys. kliknięć.
Pavulon o czym to świadczy? Bo nie rozumiem... Że 40 tys chcę odbudowy? A czy to oznacza że pozostałem 38mln nie chcę jej odbudowy? Co za ABSURD.
-
-
przez umo » 12 lis 2013, o 21:01
wilkuś jak pijesz to nie pierdol głupot na forum,bo można ciebie w każdej chwili zgłosić, a jakbyś chciał się przypieprzyć do mojego niskiego stażu to znajdzie się tu parę osób,które potwierdzą,że byłem na poprzednim forum i teraz jestem na tym.
-
-
przez Mikoszczecin » 12 lis 2013, o 21:09
wilkmaciej napisał(a):pavulon napisał(a):chodi napisał(a):
nie wilku, świadczy o tym że w społeczeństwie jest sprzeciw takim aktom bezmyślności i wandalizmu. Na dodatek jest to inicjatywa oddolna nie jakaś państwowa, i w ciągu parenastu godzin zebrała 7x więcej lajków niż el dupa przez 3 lata. Zauważ, że nie wszyscy mają fejsa, część na niego nie wchodzi, nie wszyscy popierający idee lajkują, a część nie ma zdania w tej sprawie, tu "narodowcy" są niestety silną mniejszością, jakby to komuś nie pasowało, urażało czyjeś uczucia itp. To ratusz by niedopuścił do postawienia tej instalacji, która w porównaniu z niektórymi warszawskimi pomnikami jest(była) przepiękna
Pavulon o czym to świadczy? Bo nie rozumiem... Że 40 tys chcę odbudowy? A czy to oznacza że pozostałem 38mln nie chcę jej odbudowy? Co za ABSURD.
KAZIK must stand
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 21:12
umo napisał(a):wilkuś jak pijesz to nie pierdol głupot na forum,bo można ciebie w każdej chwili zgłosić, a jakbyś chciał się przypieprzyć do mojego niskiego stażu to znajdzie się tu parę osób,które potwierdzą,że byłem na poprzednim forum i teraz jestem na tym.
Następny do zgłaszania:) A "ZGŁASZAJ" co chcesz i gdzie chcesz. Tylko tak z ciekawości....Co wy chcecie zgłaszać? Że ktoś się z wami nie zgadza?

I co mnie to obchodzi ile jesteś na forum?
-
-
przez wilkmaciej » 12 lis 2013, o 21:18
Mikoszczecin napisał(a): nie wilku, świadczy o tym że w społeczeństwie jest sprzeciw takim aktom bezmyślności i wandalizmu. Na dodatek jest to inicjatywa oddolna nie jakaś państwowa, i w ciągu parenastu godzin zebrała 7x więcej lajków niż el dupa przez 3 lata. Zauważ, że nie wszyscy mają fejsa, część na niego nie wchodzi, nie wszyscy popierający idee lajkują, a część nie ma zdania w tej sprawie, tu "narodowcy" są niestety silną mniejszością, jakby to komuś nie pasowało, urażało czyjeś uczucia itp. To ratusz by niedopuścił do postawienia tej instalacji, która w porównaniu z niektórymi warszawskimi pomnikami jest(była) przepiękna
40 tysięcy lajków na fb fanpage'u zupełnie nie świadczy o niczym w kontekście czegoś co dzieli niemal polskę na pół. El dupa to kiepskie porównanie. Niszowa muzyka kontra bitwa prawicy z lewicą w polsce. Wyjątkowo chybiony argument z tym facebookiem. Czy była piękna czy nie to już Twoja subiektywna mocno ocena.
Mikoszczecin napisał(a):
jakby to komuś nie pasowało, urażało czyjeś uczucia itp. To ratusz by niedopuścił do postawienia tej instalacji,
Tutaj niestety kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Czyjeś uczucia jednak uraża jak widzisz. Natomiast jeśli ratusz jest dla Ciebie wyznacznikiem poglądów to znów tylko i wyłącznie Twoja opinia a nie argument w jakiejkolwiek dyskusji.
Ja mam np gdzieś decyzje ratusza.
-
-
przez Mikoszczecin » 12 lis 2013, o 21:28
W przypadku urazy czyjiś uczuć religijnych czy jakiś innych chronionych konstytucja, ratusz nie ma prawa zatwierdzić wystawy urażającej owe uczucia, tu jest wręcz atak na wolności konstytucyjne obywatela, i w tym czynie i w wypowiedziach narodowców, co to wolności orientacji seksualnej, według nich zboczenia, czyli rodzaju choroby, choć who skreśliło homoseksualizm z listy chorób w 1987 czy coś koło tego.
KAZIK must stand
-
-
Powrót do FORUM