Bartos napisał(a):wilkmaciej napisał(a):canalos napisał(a):Teraz coraz częściej pojawiają się dyskutanci typu wilkmaciej, którzy gdy się z kimś nie zgadzają to walą do niego serią epitetów.
Hehe słabo śledzisz chyba dyskusje.
Ja już dawno przestałem z tobą (celowo napisane z małej litery) dyskutować bo to po prostu nie ma sensu. Z Łosiem nie zgadzałem się wiele razy, z Chodim na przykład nie zgadzam się bardzo często, mimo to fajnie się ich czyta/dyskutuje bo potrafią swoje racje przedstawić w sposób ciekawy, przekonywujący i czasami dający do myślenia. Ty , jak to już wspomniał wcześniej canalos, rzucasz "kurwami" , "debilami" i tupiesz nóżką. Nawet wypowiedzi Holby stoją na wyższym poziomie, a to już wyczyn, gratuluję.
Też słabo śledzisz:) Ja ODPOWIADAM "debilami", ale wy już daaaawno znaleźliście kozła ofiarnego:) Na szczęście specjalnie mnie to nie rusza, bo w przciwieństwie do Twojego kolegi od dyskusji Chodiego, mnie forum z rzeczywistością się nie miesza. Zresztą Twoja opinia też mnie mało interesuje (celowo napisane z dużej).