Holba napisał(a):a na koncertach? na roznego rodzaju paradach, festiwalach, na halloween (chociaz to raczej nie w Polsce)? tez ? czy zgodnie z lewacka propaganda wszyscy rowni tylko my rowniejsi ? czy zakladajac maske na protestach przeciw ACTA do paki ? kazdy kij ma dwa konce , zabronisz jednym sam dostaniesz rykoszetem.
Holba napisał(a):a na koncertach? na roznego rodzaju paradach, festiwalach, na halloween (chociaz to raczej nie w Polsce)? tez ? czy zgodnie z lewacka propaganda wszyscy rowni tylko my rowniejsi ? czy zakladajac maske na protestach przeciw ACTA do paki ? kazdy kij ma dwa konce , zabronisz jednym sam dostaniesz rykoszetem.
donkey napisał(a):Holba napisał(a):a na koncertach? na roznego rodzaju paradach, festiwalach, na halloween (chociaz to raczej nie w Polsce)? tez ? czy zgodnie z lewacka propaganda wszyscy rowni tylko my rowniejsi ? czy zakladajac maske na protestach przeciw ACTA do paki ? kazdy kij ma dwa konce , zabronisz jednym sam dostaniesz rykoszetem.
Powiedz mi kolego z forum, żeby było ciepło, bo w sumie nigdy żeśmy sobie nie skakali do gardła. Nie bronię ani Ciebie ani rozmówcy. Wiesz, że byłem zawsze neutralny. Może dlatego, że są dla mnie ważniejsze rzeczy i nikt z nas boga nie robił w stosunku do siebie. Wracając do meritum, czyli tego co chciałem powiedzieć. Jakby ktoś na ulicy wyskoczył i Cię zabił, to wolał byś, gdyby miał maskę, czy też nie?
„Od dziś każdy podejrzany typ w szaliku Legii na ulicach Warszawy jest narażony na to, że zostanie bez ostrzeżenia pocięty kosą albo poważnie okaleczony w inny sposób” – mail o takiej treści otrzymali dziś członkowie kilku grup kibiców klubu piłkarskiego Legia Warszawa. Pod groźbami podpisali się aktywiści skrajnie lewicowej Antify.
„Wydarzenia z 11 listopada 2013 pokazały że kibice Legii nie są w stanie zapanować nad grupką terroryzujących ich faszystów którzy z pobudek politycznych w barwach Legii napadają min. na kobiety i dzieci. Oświadczamy że w związku z tym zmianie ulegają zasady gry w Warszawie. Od dziś każdy podejrzany typ w szaliku Legii na ulicach Warszawy jest narażony na to że zostanie bez ostrzeżenia pocięty kosą albo poważnie okaleczony w inny sposób. Warszawiacy nie będą tolerować faszyzmu w swoim mieście. Jeżeli trzeba będzie was wszystkich wymordować nie zawachamy się żeby to zrobić. Do zobaczenia. ANTIFA WARSZAWA” – napisano w mailu.
Pisownia oryginalna.
Holba napisał(a):polake, watch your back
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości