Komiksy

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Komiksy

Postprzez lemur » 11 wrz 2012, o 10:32

Warto założyć ten wątek na nowym forum. Dlaczego akurat dziś? A dlatego, że właśnie dzisiaj ludzkim głosem przemówił Wilq Superbohater:

http://www.youtube.com/watch?v=fUK2YHfmjgw

Re: Komiksy

Postprzez Thorgal » 11 wrz 2012, o 12:39

Ma ktoś do sprzedania używane Thorgale od 25 do ostatnio wydanej części?
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez oksymoron » 11 wrz 2012, o 19:08

lemur napisał(a):Warto założyć ten wątek na nowym forum. Dlaczego akurat dziś? A dlatego, że właśnie dzisiaj ludzkim głosem przemówił Wilq Superbohater:
http://www.youtube.com/watch?v=fUK2YHfmjgw

Właśnie chciałem taki temat założyć. Jakoś niespecjalnie przekonuje mnie ten głos, może zmienię zdanie jak pojawi się dłuższa forma (premiera "Wilq - negocjator" w 2013 roku!).
Pozdrawiam.
Nature has a way sometimes of reminding Man of just how small he is. She occasionally throws up terrible offspring of our pride and carelessness, to remind us of how puny we really are in the face of a tornado, an earthquake, or Godzilla.

Postprzez lemur » 17 wrz 2012, o 12:11

Mój tekst o serii komiksowej "Usagi Yojimbo":

http://popmoderna.pl/po-co-swini-kodeks-bushido/

Zapraszam :)

Postprzez ron oczywistek » 17 wrz 2012, o 21:22

Wilq i Analogsi no ciekawe połączenie. Chociaż zobaczymy co z tego wyjdzie po obejrzeniu Jeża Jerzego podchodzę z dystansem

Postprzez Eithlenn » 5 lis 2012, o 20:44

Widzę, że Lemur się nie chwali, więc ja pochwalę Lemura: niedawno przeprowadził dwa fajne wywiady z prawdziwymi szychami ze świata komiksu (i nie tylko): Dave'em McKeanem i Simonem Bisleyem. ;-) Polecam!
Obrazek

Postprzez oksymoron » 21 lis 2013, o 17:16

Odkopię wątek z okazji paru Wilqowych wieści. Raz, że na początku grudnia ma się pojawić nowy komiks pod nieznanym jeszcze tytułem. Dwa, że ukończono pracę nad krótkometrażowym animowanym Wilqiem. Na YT pojawił się nawet teledysk Analogsów do kawałka napisanego na potrzeby tejże animacji:
https://www.youtube.com/watch?v=1ZcJfQnbFsY
Ciekawostka: to pierwszy w ponad dwudziestoletniej karierze zespołu The Analogs utwór, w którym nie pojawia się ani jedno "Oi!" ;-)

A na deser:
Obrazek
Nature has a way sometimes of reminding Man of just how small he is. She occasionally throws up terrible offspring of our pride and carelessness, to remind us of how puny we really are in the face of a tornado, an earthquake, or Godzilla.

Postprzez grabson » 23 lis 2013, o 17:14

A ja uwielbiam Lobo za czarny humor :twisted:
L ikwidować
O bijać
B ombardować
O ko ci zbieleje fraferze

Powrót do FORUM