Holba napisał(a):Nie mam idoli.
No proszę - a nam wmawiasz, że głosowanie na PO jest jednoznaczne z posiadaniem idoli. Moralność Kalego. Ci co głosują na jakąkolwiek partię mają ku temu powody. To nie oznacza, że automatycznie stajemy się lalkami w ich rękach.
Holba napisał(a):Jezeli jak piszesz "moi idole" sa kretynami i klamcami to kim sa ci na ktorych glosowales we Wroclawiu ? pokazali w tym tygodniu. chyba, ze tez na fuche w kghm sie zalapales i we wlasne gniazdo nie srasz.
Chujowo wychodzą ci insynuacje. Ale nic innego nie potrafisz jak widzę. Tak samo mogę Tobie przyjebać, tylko po co???
Jestem uczciwą osobą i nigdy nie byłem związany z żadną partią. Więc odpuść sobie te parszywe insynuacje.
Wszystko co mam zawdzięczam swojej pracy i mojej rodzinie.
Jak chcesz się porównać to ujawnij swoją tożsamość i się porównamy. Porównamy się też kto z nas więcej dla tego kraju zrobił. Bo pluć to każdy może. Zobaczymy komu tak naprawdę bardziej zależy na tym kraju. Lubisz takie porównania przecież.
Tak na marginesie ja nie wyjechałem z Polski "patrioto"...
Holba napisał(a):dlaczego mialbym przedstawic ci jakis dowod na zamach ? wiem do czego zmierzasz, ale brniesz w slepa uliczke

zaloze sie ze gdy przegladniemy archiwum to znajdziemy wpisy z 2010 czy 2011 gdzie masz watpliwosci, bo jak to ladnie politycznie poprawnie nazwales wystapila "nieudolnosc sluzb panstwowych". ja mam na taka nieudolnosc inne slowo, ale jest przed 23.
Wątpliwości mam. Z tego co pamiętam raczej nigdy nie oscylowały wokół zamachu. Wyjmuję z tego pierwsze momenty po katastrofie - to chyba oczywiste. Nikt z nas nie miał żadnych danych, żeby to oceniać.
Poszukaj i podaj przykłady.
Nie rozumiem Twojego postępowania. Nie wiem czy Ty sobie jaja robisz z wszystkich, czy wierzysz w to co piszesz, ale i tak nędznie Ci to wychodzi.
Wydaje się Tobie, że jesteś taki mądry... Nie widzisz śmieszności w tym co robisz.