Koszulka/Bluza forumowiczów

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Koszulka/Bluza forumowiczów

Postprzez piotrek32 » 27 lis 2013, o 12:03

mnie się podoba prosta czytelna w klimacie kultu

Postprzez wernyhora » 27 lis 2013, o 12:54

tylko w drugim wersie lepiej by było "niech każda inna schowa się" - lepiej podchodzi pod melodię utworu :P

Postprzez kolend » 27 lis 2013, o 13:46

poszukajcie sobie o wymogach co do nadruków na koszulki, które kiedyś PEWU nakreślił i były powtarzane wielokrotnie

Postprzez radush » 27 lis 2013, o 18:22

Kwestia zmniejszenia napisu "Kult" względem napisu "Forum". Poza tym pozostałbym przy koncepcji KultowegoTomasza, z edycją Wernyhory. Teraz tylko kwestia tego, żeby ktoś zrobił fajny projekt. Jest na forum ktoś kto się tym zajmie? Historia tego tematu pokazała że są tu ludzie którym po drodze z grafiką bardziej niż innym.

Postprzez uve » 27 lis 2013, o 18:53

Dodatkowo, na plecach, zrobiłbym miejsce na nick z forum (jeżeli oczywiście ktoś ma taką ochotę)

Postprzez Carlos » 27 lis 2013, o 18:58

uve napisał(a):Dodatkowo, na plecach, zrobiłbym miejsce na nick z forum (jeżeli oczywiście ktoś ma taką ochotę)

Dobra opcja ;)
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)
ZUCH KAZIK - Hej Młody Junaku (promo)

Postprzez burmistrz » 28 lis 2013, o 08:56

Carlos napisał(a):
uve napisał(a):Dodatkowo, na plecach, zrobiłbym miejsce na nick z forum (jeżeli oczywiście ktoś ma taką ochotę)

Dobra opcja ;)

Ja bym jeszcze zamienil napis "KULT" na "VADER".
Chyba wszyscy sie zgodza?
Obrazek

Mila pani rzekla: nawet gdybym była przeoryszą Zakonu Papierowej Torby Na Łbie, to miałabym to w dupie
Niemila pani teskni za koniem :P

Postprzez KULTowyTOMASZ » 28 lis 2013, o 12:33

Hmm fakt można dołożyć " Niech Każda Inna.." By miało to tępo i zgrywało się z piosenką. Co do nicku.. jeśli byłaby taka możliwość i nie był by to problem by przy robieniu każdej koszulki trzeba wrzucać inny nick. Naprawdę nie ma kto zrobić jakiegoś dobrego projektu ?
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez kroy » 28 lis 2013, o 23:40

Róbmy projekt! ;)
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez radush » 30 lis 2013, o 21:59

Może po prostu tak?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Postprzez KULTowyTOMASZ » 1 gru 2013, o 14:36

Jeśli miałbym wprowadzać jakieś zmiany to zamiast tego pioruna.. wrzucił napis KULT . Wyśrodkował z tyłu dał poprawiony tekst utworu.. wrzucił również przód KULT FORUM.. I gitarka :)

Obrazek

Postprzez ekhm » 1 gru 2013, o 15:16

TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ

Napiszę z pozycji cynika, który zawsze będzie szydził (pierdolić mnie).

Większość z zainteresowanych koszulką forumową zachowuje się jak dziecko we mgle. 'Coś by można, 'ja bym pomógł', 'nie ma chętnych'..
Obserwowałem organizacje dwóch poprzednich koszulek, sam na forum Buldoga robiłem podobną akcję i wiem, że nie jest to jakiś bardzo trudny temat do ogarnięcia. Widzę jednak, że NIKT (oczywiście piszę o zainteresowanych) nie ma jakiegokolwiek planu czy nawet pojęcia jak to powinno wyglądać - w sensie żeby sprawnie poszło. Pomogę Wam trochę, bo kroy (pozdrawiam, Wiktór) niedługo ze śmiechu walnie. ;)

Przede wszystkim proponuję najpierw wystąpić o zgodę do Piotrka Wieteski. Co z tego, że zorganizujecie plebiscyt i tak dalej, kiedy PeWu nie wyda pozwoleństwa, że tak napiszę.

Po uzyskaniu zgody załóżcie sobie maila i ogłoście, że każdy, kto jest zainteresowany kupnem takiej koszulki ma się na niego zgłosi podając swój nick z forum (można zastrzec, że osoby zarejestrowane po podaniu tej informacji nie mogą się zgłaszać - to Wam wyeliminuje osoby, które założą tu konto tylko na ciuszka). Niech na zgłoszenia ludzie mają no nie wiem, tydzień, czy coś. Ci, którzy się zgłoszą będą później mieli prawo do głosowania w temacie koszuliny.

Jak już Wam się zgłosi pewna liczba ludzi, to wtedy poprzez maila, czy nawet tutaj zróbcie szybkie głosowanie: czy z nickiem, czy bez, czy czarna, czy zielona, czy polówka, czy żonobijka. Oczywiście ustawcie tzw. deadline głosowania, żeby to sprawnie poszło. Aha, warto też za wczasu rozejrzeć się za jakąś dobrą wytwórnią, co Wam to zrobi szybko, dobrze i w rozsądnej cenie (cenę 'mniej więcej' też warto określić wcześniej).

Jak już się dogadacie co do kroju (pozdro Wiktór), to wtedy można ogłosić konkurs na grafikę. Warto byście wiedzieli już jaką rozdzielczość i jakie inne parametry potrzebuje firma, która Wam te koszulki zrobi. I na maila niech Wam artyści wszelacy wysyłają swoje prace. Oczywiście deadline potrzebny, jak zawsze.

Po terminie nadsyłania prac urządzacie głosowanie na projekt (a wcześniej warto Wietesce podesłać projekty w celu zatwierdzenia) , w którym mogą brać tylko osoby, które zgłosiły się na samym początku. Ustalacie termin głosowania, liczycie głosy i ogłaszacie zwycięzcę.

I teraz tak: podajecie numer konta, na który ludzie mają wysyłać pieniądze (obliczacie sobie ile za koszulkę, ile za wysyłkę, ile za opakowanie). Moja rada jest taka, żeby podać termin, po którym nie przyjmujecie pieniędzy. I teraz może wyjść tak: kilak osób nie zapłaci, bo kasy w tym miesiącu mało, kilka się rozmyśli bo nie na taki projekt głosowało, dwie wyjadą, trzy zapomną. Dlatego jeśli ktoś nie chce do interesu dołożyć, to proponuję najpierw zebrać PLNy, a potem dopiero zamawiać itd.

Kiedy już wiemy ile osób zapłaciło, zamawiamy we firmie koszulki (może się zdarzyć, że cena odrobinę wzrośnie, bo ilość zamawianych koszulek jest mniejsza niż pierwotnie się ugadywano). Koszulki się produkują, my jesteśmy szczęśliwi. Potem je nam przysyłają lub osobiście odbieramy. Rozsyłamy je po ludziach i zostajemy BOHATERAMI FORUM.

Mam nadzieję, że Wam to pomoże. Oczywiście nie jest to jedyny sposób na zorganizowanie takiej akcji - ja akurat robiłem to według takiego lub bardzo zbliżonego tematu. Jakby byly gdzieś logiczne błędy, to przepraszam.

Postprzez radush » 1 gru 2013, o 23:23

To może tak: Ktoś się zgłasza, ew. Ktoś ma odpowiedniego kandydata który prawdopodobnie się zgodzi? Wtedy jak widać dopiero wszystko ruszy.

Postprzez ekhm » 1 gru 2013, o 23:45

KULTowyTOMASZ napisał(a):Tak na szybko na najniższym poziomie , ale chciałem pokazać o co mi chodzi http://oi40.tinypic.com/29mxeuc.jpg

Kurde, chłopie, dziękuję Ci. Genialny projekt. Wygrałeś, głosuję na niego.

Postprzez KULTowyTOMASZ » 2 gru 2013, o 00:54

Hmm.. ja zawsze mogę spróbować pomóc.. , ale jeśli trzeba owo procedur owo.. no to nie ma innego wyjścia.
ekhm napisał(a):
KULTowyTOMASZ napisał(a):Tak na szybko na najniższym poziomie , ale chciałem pokazać o co mi chodzi http://oi40.tinypic.com/29mxeuc.jpg

Kurde, chłopie, dziękuję Ci. Genialny projekt. Wygrałeś, głosuję na niego.

Nie napieprzaj się ! :D

Obrazek

Postprzez kroy » 2 gru 2013, o 20:16

Ekhm(pozdro Oló...) nie mam nic więcej do dodania poza: RÓBMY KOSZULKI!
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez qman » 6 gru 2013, o 15:00

Obrazek
Lecz dzień lęki wymiecie
Więc spokojnie możecie
Drzwiami trzasnąć i zasnąć
Gdy dobranoc powiemy wam

Postprzez radush » 7 gru 2013, o 03:29

Łan mor tajm @Qman!

Postprzez k@zelot » 7 gru 2013, o 20:57

Temat się ciągnie jak flak z d... już od dawna, niestety nic z tego nie wynika:/
Oglądasz się na innych, o sobie nic nie wiesz
Ile dałeś światu, ile wziąłeś dla siebie?
Zadajesz pytania: po co, komu i dlaczego?
Co zrobiłeś dobrego dla człowieka drugiego?
BO JA MAM TO
CZEGO TY NIGDY NIE BĘDZIESZ MIEĆ
CHOCIAŻ BARDZO TEGO PRAGNIESZ
...

Postprzez Bullet » 8 gru 2013, o 22:33

Carlos napisał(a):

Dobra opcja ;)

A to przypadkiem nie spowoduje dodatkowych problemów przy realizacji oraz wzrostu kosztów produkcji? Wszak to oddzielna i dodatkowa opcja nadrukowa na koszulinie... :?

burmistrz napisał(a):Ja bym jeszcze zamienil napis "KULT" na "VADER".
Chyba wszyscy sie zgodza?

Jestem za! Wreszcie będzie jakaś innowacja w stosunku do starych edycji... :D

k@zelot napisał(a):Temat się ciągnie jak flak z d... już od dawna, niestety nic z tego nie wynika:/

Ale to chyba żadna nowość? :roll:

Pozdro! :mrgreen:
2003-10-17/2004-05-02/2004|KULT:142|03/2018-11-04/2018-11-16
2004-01-15/2009-02-14/2009-| KNŻ:25 |15/2015-02-22/2015-02-26
2008-02-02/2008-04-19/2008|L DÓPA:11 |/2013-04-20/2014-05-11
2007-05-18/2007-|KAZIK & BULDOG/BULDOG:23 |-03/2014-03-30

Postprzez shreku » 16 gru 2013, o 02:31

A ja w odróżnieniu od ekhm powiem krótko.
Nie posiadam forumowej koszulki z ani jednej edycji.
I żyję.

Pozdro oraz Dobranoc.
Szara rzeczywistość...

Postprzez radush » 6 lut 2014, o 17:19

A więc myślę że po dwóch latach istnienia przydała by się pierwsza edycja koszulki z tego forum. Zapytuję więc o trzy sprawy:
1.Czy jest ktoś chętny kto zajmie się organizacją?

2.Czy ewentualnie nikt nie ma nic przeciwko abym to ja zajął się organizacją?

3.Czy znajduje się ktoś chętny do KONKRETNEJ pomocy (nie na zasadzie:pomogę ale nie wiem przy czym)?

Postprzez ekhm » 6 lut 2014, o 18:58

radush napisał(a):A więc myślę że po dwóch latach istnienia przydała by się pierwsza edycja koszulki z tego forum. Zapytuję więc o trzy sprawy:
1.Czy jest ktoś chętny kto zajmie się organizacją?

2.Czy ewentualnie nikt nie ma nic przeciwko abym to ja zajął się organizacją?

3.Czy znajduje się ktoś chętny do KONKRETNEJ pomocy (nie na zasadzie:pomogę ale nie wiem przy czym)?

Stary, to forum jest tak słabe, że nawet nie można o nim napisać, że zdechło. Ono nigdy nie żyło.

I jeszcze chciałbym zapytać, co masz na myśli pisząc 'konkretna pomoc'? Jestem otwarty na propozycje. :P

To pisałem ja - Krzysieq.

Postprzez radush » 6 lut 2014, o 20:22

Że ktoś nie będzie mi doradzał zrób tak, zrób tak, tylko powie konkretnie, np. ja znajdę firmę która się tym zajmie w jak najlepszej cenie za jak najlepszą jakość itd.. Działania, nie czcza mowa. Mam nadzieję że na moje ewentualne pytania odpowiesz jeśli będą jakieś wątpliwości. ;)

Postprzez taataah » 6 lut 2014, o 23:02

Konkret ? prosze
http://allegro.pl/koszulka-z-wlasnym-na ... 32004.html
BIAŁE Powyżej 50 szt.z jednakowym nadrukiem cena za szt 14 zł A4 czyli 21x30 cm (w pionie albo poziomie) lub 25x25 cm
Nadruk w większym formacie do A3 (30x42 cm) dopłata 3,50 zł.
Dodatkowy nadruk do A4 na drugiej stronie koszulki dopłata 8 zł. czyli np nick
Kolorowe 6 zeta wiecej
czyli
Kolorowa koszulka kolo 24zeta z nadrukiem A3 dodatkowo np nick 8 zl
Sprawdzilem lokalnych producentow ale ceny byly o okolo dychy droższe

pzdr
taataah
pawarotaradio.pl
"Co ten dziadek właściwie pierdoli? Czy kpi? Czy pyta? Czy dupa go boli?
Pięćdziesiąt już prawie ma lat,Co to, za jaki on widzi świat?"

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM