nazywoalenazywo napisał(a):15. Piosenka Kazika - co prawda nie rozumiem, czemu akurat Kazik śpiewa o takiej sytuacji, czy to wymyślone, czy o kimś mu znajomym, ale muzyka i tekst trafiają 5/6
Gurt napisał(a):Jutro w radiu Roxy podczas audycji "Ranne Kakao" będą Dr Yry i Kazik, "twarze zespołu El Dupa" - POLECAM.
Gurt napisał(a):Nie pamiętam, kiedy ostatnio Tymon Tymański i Kazik mieli okazję się spotkać i popitolić publicznie.
Darek Szerszeń napisał(a):płytka przesłuchana wielokrotnie i muszę powiedzieć, że niejeden kawałek w aranżacji kultowej mógłby spokojnie być na płycie Prosto zamiast np. Gry w reprezentacji
Łukasz_eM napisał(a):Gurt napisał(a):Jutro w radiu Roxy podczas audycji "Ranne Kakao" będą Dr Yry i Kazik, "twarze zespołu El Dupa" - POLECAM.
Ta audycja o 7.00 się zaczyna ?
artek napisał(a):słuchać nie mogłem
co było ciekawego? o czym mówili?
donkey napisał(a):Darek Szerszeń napisał(a):płytka przesłuchana wielokrotnie i muszę powiedzieć, że niejeden kawałek w aranżacji kultowej mógłby spokojnie być na płycie Prosto zamiast np. Gry w reprezentacji
No widzisz, a dla mnie tej płyty się nie da słuchać. Może poza dwiem piosnkami, gdzie Kazo śpiewa, ale nie o tym chciałem.
Dla mnie piosenka o reprezenatcji jesy genialna, wszystko się pięknie harmonizuje, a bas Jeżyka - chyba najlepszy z jego wykonań, a też klawisze Janka sa wyjątkowe.
Myślę, że mocno przesadzasz, ale każdy ma inne gusta.
P.S. Mi ta piosenka się zaczęła podobać z każdym przesłuchaniem. Może po 50 razie ją zacząłem tak doceniać jak piszę, a potem przestałem słuchać, jak całej płyty w sumie, ale piosenka jest zupełnie nieprzebojowa.
donkey napisał(a):artek napisał(a):słuchać nie mogłem
co było ciekawego? o czym mówili?
Ja słuchałem ostatniego kwadransu. Nic ciekawego. Tymon nawijał jakby go armia sowiecka goniła. Strasznie on sepleni. Nie wiem jakie znajomości musi mieć, że audycję w radiu ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości