efiut napisał(a):Set szedł chyba podobnie jak w ZG, chociaż Bullet wrzuci wersję ostateczną:
(...)
Nic nie muszę uzupełniać, napisałeś wszystko

Jeżeli o mnie chodzi to jestem MEGA zadowolony! Zespół w fantastycznej formie, Kazo również (jedna, jedyna pomyłka tylko w Plamach na Słońcu!

). Niespodzianka w postaci roszady na setliście też traktuje na spory plus (dwa niegrane kałery, "Odrzuć to!" w wersji płytowej, Żona żołnierza, Krzesło łaski...). Poza tym sam Eter też jak najbardziej na spory plus (pamiętałem ile i jakich opinii naczytałem się po koncercie Kultu w 2010 roku, ale będąc w klubie jakoś nie zauważyłem, żeby cokolwiek było nie tak). Oświetlenie, dźwięk i akustyka - po prostu pinkne! Jestem zajebiście zadowolony i bardzo się cieszę, że mogłem się wyrwać na ten występ. Jedyne może co mnie zdziwiło to godzina: O 17:45 na scenę wszedł knż!

Gdyby nie info od pewu to nawet bym o tym nie wiedział. Poza tym było to naprawdę dziwne uczucie jak koncert skończył się o tej 20-tej...

Na koniec standardowo: Wielkie dzięki i pozdrosy dla zespołu za świetny występ; pewu, Kajetan, Waldek - dzięki za nieocenioną pomoc, efiut - Stokrotne dzięki za gościnę i wspólną zabawę!

Szkoda, że jednak nikt się nie zreflektował co by pojawić się na afterze. No, ale cóż - mówi się trudno. Musieliśmy sami sobie poradzić. Ale myślę, że daliśmy radę...

Pozdro i do zoba w Kato i Kraku!
P.S.: Dzięki Tomaszu za wklejenie seta z Opola! Miałem się wybrać wracając, ale ostatecznie zrezygnowałem ze względu na obronę pracy, która wypadła dzień później. Ale z wiarygodnego źródła dostałem informację, że w Opolu "nie było niczego specjalnego". Widzę jednak, że znowu delikatna roszada na bisach się trafiła. Zawsze coś...