Duża scena:

Mała scena:

Krishna scena:

ASP:

kajtek napisał(a):No działo się widzęSzkoda że mnie tam nie było:)
Jaaasiek napisał(a):Czy istnieje jakiś wehikuł czasu o którym nie wiem? Czy mi umknął rok gdzieś i mamy 2014? I'm confused...
J.Owsiak napisał(a):Zapraszam pana Macierewicza na Przystanek Woodstock
Granik napisał(a):J.Owsiak napisał(a):Zapraszam pana Macierewicza na Przystanek Woodstock
Chyba się jednak Jurek trochę zapędził....
sanostol napisał(a):Granik napisał(a):J.Owsiak napisał(a):Zapraszam pana Macierewicza na Przystanek Woodstock
Chyba się jednak Jurek trochę zapędził....
wiesz moze wyjśc kwas a może wyjśc tolerancja ludzi na woodstocku ale już czuje jak AM przyjmie to zaproszenie...
Jaaasiek napisał(a):Chyba nie jesteście tak naiwni, żeby wierzyć iż to zaproszenie było czymś innym niż tylko podpuchą i "załagodzeniem" burzy po wczorajszej wypowiedzi?
Granik napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Chyba nie jesteście tak naiwni, żeby wierzyć iż to zaproszenie było czymś innym niż tylko podpuchą i "załagodzeniem" burzy po wczorajszej wypowiedzi?
Podpucha, podpuchą wiadomo, ale czy taktyka zapraszania wszystkich z którymi Jurek ma konflikt to dobra taktyka? A jeśli oni wszyscy jak na złość się zgodzą?
Przykładowa rozpiska ASP 1.08.2014
10:00 - Tomasz Terlikowski
12:00 - Antoni Macierewicz
14:00 - Adam Hoffmann
15:00 - Abp Michalik
i co wtedy?
Jaaasiek napisał(a):Skoro ma być możliwość dyskusji ze wszystkimi to ze wszystkimi, z oszołomami też.
k@zelot napisał(a):Tylko patrzeć jak zaraz po zakończeniu Woodstocku będziecie otwierać post dotyczący następnego:/
Granik napisał(a):e]
"siedliska szatana i lewactwa"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 138 gości