kazikomianiak napisał(a):Mam takie pytanko może wiecie czy Kazik jest osobą wierzącą praktykującą?
bongo napisał(a):Ja też mam takie pytanie, a właściwie DUŻY PROBLEM. Bo właśnie siedzę sobie z moimi WSPANIAŁYMI KOLEGAMI (Kasią i Przemkiem z Piły, aktualnie przebywającym w Poznaniu, a co do zasady mieszkającym w Libii; TAK, TEJ LIBII!!!) i wspólnie śpiewamy piosenki, których twórcą jest KAZIMIERZ STASZEWSKI, bądź jego genialny OJCIEC, ewentualnie Tom Waits czy też Kurt Weill. I tu pojawia się ÓW PROBLEM. Otóż NIE ZNAMY TEKSTÓW KAZIKA I I NIE MAMY SKĄD ICH CZYTAĆ i w konsekwencji ŚPIEWAĆ i się BAWIĆ. W tym miejscu należy zadać pytanie: GDZIE SIĘ PODZIAŁA STRONA http://WWW.STASZEWSKI.ART.PL ?!?!?!?!!?!?!?! PRZYPADEK? NIE SĄDZĘ!
pozdrawiamy
Maciej i Kasia. A Przemek NIE! I Marcysia też NIE pozdrawia, bo właśnie jest w TOALECIE.
Mikoszczecin napisał(a):Takie pytanko, co prawda trochę niepasuje do nazwy wątku, ale nie chce tworzyć nowego. Jakbym chciał łapać członków wiadomego zespołu po koncercie na autografy czy fotki, to gdzie to robić (czekać pod sceną, czatować przy mniej głównym wyjściu, poszukać busika zespołu i przy busiku itp.) i ile po koncercie? Nie chodzi mi o koncerty klubowe gdzie jest afterparty jakieś, ale o koncerty w salach sportowych. Tak z doświadczenia dotyczàcego kultu. Byłbym wdzięczny.
kazikomianiak napisał(a):Jak myślicie Kult zagra kiedyś na Woodstocku?
artek napisał(a):kazikomianiak napisał(a):Jak myślicie Kult zagra kiedyś na Woodstocku?
po co?
artek napisał(a):kazikomianiak napisał(a):Jak myślicie Kult zagra kiedyś na Woodstocku?
po co?
kazikomianiak napisał(a):Te pytanie o Kult na woodstocku w audycji Jurka to ja zadałem, dostałem trochę mało konkretną informację. A po drugie jeżeli rzeczywiście zespół ma wakacje to chyba by się wtedy poświęcili i z wielką chęcią by zagrali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości