Granik napisał(a):Znowuuuuuuuuu pod Dębowcem....
no nic...to do zobaczenia!
donkey napisał(a):Granik napisał(a):Znowuuuuuuuuu pod Dębowcem....
To tradycji stało sie zadość. Dębowiec chyba lepszy niż tereny najlepszej we wszechwiecie uczelni
?
wr napisał(a):Miłe wspomnienia z Bielskiem. Trzeba dotrzeć!
Jaaasiek napisał(a):Standardowe "postaram się"
Granik napisał(a):Znowuuuuuuuuu pod Dębowcem....
Bullet napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Standardowe "postaram się"
...
Jaaasiek napisał(a):Nie sapW maju mam okazję wyjść 4 koła wypłaty na czysto, więc jeśli praca każe to będzie trzeba odpuścić Kult
Bullet napisał(a):Panie donkey - liczę, że się Pan objawi w kręgach forumowych!
Bullet napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Standardowe "postaram się"
...
donkey napisał(a):Szanowny Panie Bullet, ja będę w kręgach porządkowych napierdzielał tych w koszulkach Kultu. Nie wspominając już o tych, co w czapkach z daszkiem chadzają.
Jaaasiek napisał(a):Bullet napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Standardowe "postaram się"
...
Nie sapW maju mam okazję wyjść 4 koła wypłaty na czysto, więc jeśli praca każe to będzie trzeba odpuścić Kult
donkey napisał(a):Szanowny Panie Bullet, ja będę w kręgach porządkowych napierdzielał tych w koszulkach Kultu. Nie wspominając już o tych, co w czapkach z daszkiem chadzają.
Jaaasiek napisał(a):Bullet napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Standardowe "postaram się"
...
Nie sapW maju mam okazję wyjść 4 koła wypłaty na czysto, więc jeśli praca każe to będzie trzeba odpuścić Kult
Bullet napisał(a):Tylko, że problem polega na tym, że Ty zawsze obiecujesz bądź "postarasz się", ale nic z tego nie wynika. Kiedy myśmy się ostatni raz widzieli? W przyciasnym Rude Boyu na knż-cie w 2012 roku?No bez jaj...
![]()
efiut napisał(a):Bullet napisał(a):Tylko, że problem polega na tym, że Ty zawsze obiecujesz bądź "postarasz się", ale nic z tego nie wynika. Kiedy myśmy się ostatni raz widzieli? W przyciasnym Rude Boyu na knż-cie w 2012 roku?No bez jaj...
![]()
Widzieliście się na Jarocinie, więc kurwa nie marudź :p
taataah napisał(a):dla wracajacych z Bielska propozycja podjechania do Jastrzebia ! tamże tego samego dnia Luxtorpeda i neiznana mi ale na peweno zajebista Swinka halinka!
malutka666 napisał(a):siemka wszystkim!
dwie sympatyczne osiemnastolatki z cieszyna poszukuja jakiejs mety po koncercie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 125 gości