KULTowyTOMASZ napisał(a):Jak na złość pewnie wyjdzie wtedy kiedy człowiek będzie miał inne wydatki ,a DJMCW będzie zbyt słaby ,aby go kupić oby się mylił
:KULTowyTOMASZ napisał(a): i wrzucili go niebawem..
djadijos napisał(a):Dzwoniłem do espe i na razie nie wiadomo jeszcze kiedy wyjdzie singiel, ale na 99 % nie w tym tygodniu.
Ale sekretarka niestety za dużo też nie wie
Bullet napisał(a):djadijos napisał(a):Dzwoniłem do espe i na razie nie wiadomo jeszcze kiedy wyjdzie singiel, ale na 99 % nie w tym tygodniu.
Ale sekretarka niestety za dużo też nie wie
Książki o ojcach kupować, a nie jakieś single ze słabymi numerami...
djadijos napisał(a):A mówiąc na temat coś czuję że właśnie singiel nie będzie słaby a będzie jeszcze lepszy niż prosto.
Ale pozyjemy zobaczymy.
Pozdro.
djadijos napisał(a):A i niedługo promomix odnośnie Kazik Na Żywo Polska jest Ważna Singiel CD bo o dziwo nadal są dostępne w Empiku mimo że 2 lata minęły. A nakład tylko 1000 sztuk. Czas to zmienićBo tylu niby fanów Kazika jest a fajna piosenka i sprzedaż mizerna
Bullet napisał(a):djadijos napisał(a):A i niedługo promomix odnośnie Kazik Na Żywo Polska jest Ważna Singiel CD bo o dziwo nadal są dostępne w Empiku mimo że 2 lata minęły. A nakład tylko 1000 sztuk. Czas to zmienićBo tylu niby fanów Kazika jest a fajna piosenka i sprzedaż mizerna
I to jest dla mnie niespodzianka, nie ukrywam. Singiel może do najwybitniejszych nie należy, ale nie sądziłem, że jeszcze będzie zalegać. Ale i tak wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu...
Pozdr.
kroy napisał(a):Róbmy!
djadijos napisał(a):trzeba więcej ziomków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 145 gości