I pan który obsługiwał stół mikserski powinien wylecieć na zbity ryj bo nic nie było prawie słychać wokali,a jedynie gitarę itp.
djadijos napisał(a):zagrali prosto wersja kazika singlowa z tego co słyszałem ale mogę się mylić
I pan który obsługiwał stół mikserski powinien wylecieć na zbity ryj bo nic nie było prawie słychać wokali,a jedynie gitarę itp.
kazikomianiak napisał(a):Spodobało mi się to, że Kazik nie przyjął nagrody i pójdzie ona na licytację dla funadacji polsat pomagam dzieciom czy jakoś tak. Kazik udowadnia że nie chodzi mu o pieniądze, nagrody itd, ale o fanów
djadijos napisał(a):I pan który obsługiwał stół mikserski powinien wylecieć na zbity ryj bo nic nie było prawie słychać wokali,a jedynie gitarę itp.
donkey napisał(a):Co do tego "spierdalać", to mam wrażenie, że go właśnie wyciszyli. Samemu przy takim powerze było by ciężko.
SafeMan napisał(a):Ogólnie o ile nie popieram samej idei występowania Kultu na takich imprezach, zaprezentowali się całkiem przyzwoicie i ogromny plus za to, że nie zagrali Wesela Córki
kazikomianiak napisał(a):Spodobało mi się to, że Kazik nie przyjął nagrody i pójdzie ona na licytację dla funadacji polsat pomagam dzieciom czy jakoś tak. Kazik udowadnia że nie chodzi mu o pieniądze, nagrody itd, ale o fanów
donkey napisał(a):Co do tego "spierdalać", to mam wrażenie, że go właśnie wyciszyli. Samemu przy takim powerze było by ciężko.
shreku napisał(a):donkey napisał(a):Co do tego "spierdalać", to mam wrażenie, że go właśnie wyciszyli. Samemu przy takim powerze było by ciężko.
Nic nie trzeba wyciszać. Wystarczy, śpiewając, odwrócić głowę od mikrofonu, albo odsunąć mikrofon od ust, nawet na nie dużą odległość, by uzyskać taki efekt...
bracie napisał(a):Co za dywagacje!
Cały zespół żyje z grania. I właśnie zarobili. I n i c z y m się nie różnią od innych, występujących w Sopo. Proste jak drut. A tu pierdolenie kotka za pomocą młotka. I dorabianie ideologii. A już najlepsze jest tłumaczenie, że trzeba promować dobrą muzykę i młodych nawracać. Tak jest! Idźmy dalej - w przyszłym roku Eurowizja. Tam to dopiero można nieść kaganek oświaty.
bracie napisał(a):Naprawdę nie wiesz, gdzie 14 latek może posłuchać dobrej muzyki? Przykro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości