Wpadki rządu PeŁowskiego

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Wpadki rządu PeŁowskiego

Postprzez Holba » 18 cze 2014, o 22:38

Jest jeszcze pytanie. Co jest na tych tasmach, ze Tusk wysyla abw. Ale musza byc zesrani. Dobry smrod musi tam byc.... chociaz, pozyteczni idioci napewno beda bronic tego syfu...

tutaj pasuje zacytowac Kaczynskiego, bo idelanie pasuje do sytuacji z idiotami... "Nikt nie wmowi nam, ze czerne jest czarne..."
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Holba » 18 cze 2014, o 22:43

Jeszcze jedno.

Nie wiedzialem czy tutaj wklejac czy w temacie o dowcipach :)

Obrazek
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez kolodent » 19 cze 2014, o 07:42

najlepiej pasowałby w "pisanie postów w stanie nieświadomości" :geek:
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez sumkinda » 19 cze 2014, o 18:38

Holba napisał(a):Jest jeszcze pytanie. Co jest na tych tasmach, ze Tusk wysyla abw. Ale musza byc zesrani. Dobry smrod musi tam byc.... chociaz, pozyteczni idioci napewno beda bronic tego syfu...

tutaj pasuje zacytowac Kaczynskiego, bo idelanie pasuje do sytuacji z idiotami... "Nikt nie wmowi nam, ze czerne jest czarne..."

lepiej cytować klasyka: "kurwie syny, ja bym ich zajebał. Gdybym rewolwer tylko miał"
Pamiętam powstanie warszawskie, bo powstałem po imprezie we Warszawie właśnie...

Postprzez redhead » 19 cze 2014, o 18:53

http://www.youtube.com/watch?v=PO3-Wu_rdxA#t=19
http://www.youtube.com/watch?v=WpZn0vEIbgc#t=127

Układ Zamknięty cz.2
"żyjemy w państwie prawa"

usłużni prokuratorzy zawsze w cenie ;)
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez babeo » 20 cze 2014, o 10:39

Gdzie się podziali wszyscy forumowi piewcy platformerskiej tuby?
Jesteście głośni tylko jak jest ładnie i pięknie?

Postprzez Jaaasiek » 20 cze 2014, o 11:04

Holba, czy ja gdzieś broniłem PO? Podsłuchiwanie rozmów ministrów to jest przestępstwo, nawet jeśli się to w Twej wąskiej perspektywie nie mieści. Gdyby wyszło na jaw, że podsłuchiwały ich ruskie to pierwszy byś tu ujadał na forum, że rząd nic nie robi, ale dziennikarzyki przeciwko rządowi mogą zakładać podsłuchy i najazd ABW to łamanie wolności słowa? Nieważne czy podsłuchiwali PO, Kaczora czy Palikota. Nielegalny podsłuch jest przestępstwem i tyle.

A to, że w ogóle dali się podsłuchać, to objaw idiotyzmu i braku profesjonalizmu ze strony polityków. O takich sprawach gadać w publicznym miejscu przy wódce... Żal jak cholera.
Obrazek

Postprzez Holba » 20 cze 2014, o 12:31

Najbardziej to mnie śmieszy oburzenie, że do redakcji Wprost wkroczyło dzisiaj ABW i żądali ujawnienia nośników z nagraniami. W każdym cywilizowanym kraju za nielegalne podsłuchiwanie (tym bardziej członków rządu) oraz utrudnianie śledztwa się idzie siedzieć. Kaczor już zdążył obwieścić, że to zamach na wolność słowa...

A to nie jest obrona PO ? wierzysz w to, ze Tusk o niczym nie wiedzial ? Jak bylbys laskaw, to przypominj jakie miales zdanie jak TVN nagrywal Beger z Lipinskim.

Obawiam sie, ze prezentujesz ten punkt siedzenia co Pitera.

https://www.youtube.com/watch?v=IxsDX3eUfsQ

na marginesie. wymien te cywilizowane kraje ;)
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez trini » 20 cze 2014, o 16:35

Przyszłam sprawdzić, czy na te okoliczność Holba wrócił i sie nie zawiodłam :D

Holba, Twój prezesik ukochany to najbardziej nieudolna przegrana pierdoła i gnida w polityce wszech czasów. On i pozostali przeciwnicy polityczni rzadu. Rok nagrywali i co kurwa...? Chuj dupa i kamieni kupa... Mozna jebnąć ze śmiechu. Nie są w stanie zagrozić opcji rządzącej niczym innym, niz przestępstwem, podsłuchami, wyslugiwaniem sie kryminalistami. Umieram ze śmiechu, afera jak chuj. Moje obrzydzenie do pisiorow wzrosło dziesięciokrotnie, do prezeska który podskakuje z radości jak groteskowa sprężynka, do wszystkich brandzlujących sie prawicowych dziennikarzyn. Bo ja dalej nie wiem co pokazały te taśmy oprócz tego, ze w kuluarach sie chujami rzuca. No, oprócz Nowaka, bo ten to dał do pieca, idiota i śmieć polityczny, który dobrze, ze juz zniknął.

Proszę, oto ja, piewca PO sie odezwał. Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.
big badda boom

Postprzez Holba » 20 cze 2014, o 18:21

trini, na jakiej podstawie twierdzisz, ze ktos (Kaczynski ?) jest moim ukochanym (sic! ) prezesem. Czy kiedykolwiek cos takiego napisalem ? Jak dobrze poszukasz na forum to sie dowiesz dlaczego nie :) Moje poglady sa wolnosciowe, a to raczej nie po drodze z JK.

trini, zadam sobie troche trudu i poszukam co pisalas przy aferze z Beger :)

tak mowil wtedy Twoj ulubiony prezes.

- Jestem poruszony zawartością tych taśm. Dziękuję dziennikarzom, za wspieranie demokracji poprzez ujawnienie kompromitującego przypadku skandalicznej korupcji politycznej jakiej dopuścił się PiS. Miliony Polaków mogły poznać dzięki tym nagraniom kulisy kuchni politycznej kompromitującej obecny rząd - mówił wówczas Tusk.

- Dzisiaj wszyscy przyzwoici ludzie muszą się domagać natychmiastowego skrócenia kadencji Sejmu i dymisji rządu Jarosława Kaczyńskiego - powiedział Donald Tusk, którego cytowała "Gazeta Wyborcza" z 27 września 2006 roku.

W rozmowie S/B jest kilka istotnych rzeczy, ktore napewno doskonale znasz, nie bede ich wypisywal bo i tak mi odpiszesz ze to "skrot myslowy".

Mozna jebnąć ze śmiechu. Nie są w stanie zagrozić opcji rządzącej niczym innym, niz przestępstwem, podsłuchami, wyslugiwaniem sie kryminalistami

Kaczynski ich wyslal ? buahahahahah
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 20 cze 2014, o 19:01

stare archiwum zniknelo. nie sprawdze. lucky you.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez babeo » 20 cze 2014, o 20:54

trini napisał(a):Proszę, oto ja, piewca PO sie odezwał. Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.

Cieszę się, że to co przeczytałem, tu w ramach forumowych wywodów, to głos inteligencji która dorobiła się na zmywaku w Irlandii. Siedząc, gdzieś tam za szklanym ekranem można napisać na wszystko. Tak naprawdę jednak nie wierzę, że piszesz to na poważnie, bo przecież nie można być aż tak zaślepionym ignorantem, no chyba że opary druku z GW już tak działają na świadomość niczym grzybki halucynogenne. W takim przypadku, stan upojenia i odurzenia tłumaczy te dyrdymały.

Wasz Mistrz zostanie pogrążony w wyborach czy się Wam to podoba czy nie. Nie wiem, co wtedy zrobicie. Jak Wy się odnajdziecie w kraju rządzonym przez PiS? Chyba pozostaje powrót na zmywak, lub pozostanie tam (opcja w zależności skąd teraz klikacie).

Postprzez donkey » 20 cze 2014, o 22:34

babeo napisał(a):
trini napisał(a):Proszę, oto ja, piewca PO sie odezwał. Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.

Cieszę się, że to co przeczytałem, tu w ramach forumowych wywodów, to głos inteligencji która dorobiła się na zmywaku w Irlandii. Siedząc, gdzieś tam za szklanym ekranem można napisać na wszystko. Tak naprawdę jednak nie wierzę, że piszesz to na poważnie, bo przecież nie można być aż tak zaślepionym ignorantem, no chyba że opary druku z GW już tak działają na świadomość niczym grzybki halucynogenne. W takim przypadku, stan upojenia i odurzenia tłumaczy te dyrdymały.

Wasz Mistrz zostanie pogrążony w wyborach czy się Wam to podoba czy nie. Nie wiem, co wtedy zrobicie. Jak Wy się odnajdziecie w kraju rządzonym przez PiS? Chyba pozostaje powrót na zmywak, lub pozostanie tam (opcja w zależności skąd teraz klikacie).

Trini nie jest raczej ząslepionym ignorantem, ale tak nienawidzi małego knypka, którego nie można by mazwać kaczorem, bo by się w wannie utopił. Ja go tak samo nienawidziłem, jak wykańczał Millera ze swoimi psami i z Kwaśniewkim kurwą, który zniszczył polską lewicę, a teraz nie ma nikogo już poza dwiema partiami. Wracając do sedna, ta nienawiść prowadzi pwenie trini, do tego, co pisze, bo mam nadzieję, że jednak widzi jakim kutasem jest rudy i jego rząd. Reasumując, pewnie wielu dalej głosuje na PO, dlatego bo nie chce PiS. Ja tak miałem 10 lat temu, ale nie pięć.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Holba » 21 cze 2014, o 01:25

idealnie pasuje do obecnej sytuacji :D

Mąż do żony, która pokazała mu zdjęcia na których zabawia się z kochanką: "Pomówmy o tym kto je zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo".
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez trini » 21 cze 2014, o 04:02

Donkey, jest jak mówisz.

Holba, ja nie twierdze, ze prezes ich wysłał... Ale u mnie efekt jest taki, ze mi sie na eskalacje obrzydzenia do pisiorow przełożyło. Ciekawe dlaczego.

A PiS nigdy nie wróci do władzy. Sorry.
big badda boom

Postprzez trini » 21 cze 2014, o 04:32

Aha, i jeszcze.

Holba, ja o Begerowej raczej nie pisałam nic, wiec tak czy siak - kamieni kupa.

I nie rozumiem o co chodzi z irlandzkim zmywakiem :| ja nigdy w Irlandii nie byłam, chyba ze to był "skrót myślowy", albo nie do mnie.
big badda boom

Postprzez Holba » 21 cze 2014, o 08:51

trini napisał(a):
Holba, ja nie twierdze, ze prezes ich wysłał... Ale u mnie efekt jest taki, ze mi sie na eskalacje obrzydzenia do pisiorow przełożyło. Ciekawe dlaczego.

A PiS nigdy nie wróci do władzy. Sorry.

No tak mozna bylo zroumiec to co napisalas... Nie wiem dlaczego takl Ci sie skojarzylo, tzn moge sie domyslac, ale przez ostatnie 8 lat to wlasnie PO zasluguje na te wszystkie kryminaly, oszusty i podsluchy.... baaaaardzo duzo podsluchow, najwiecej w europie, wiecej niz pis z sld razem wzieci, no ale to dla naszego dobra.

Nie wiem czy wroci, ale jestem sobie to wstanie wyobrazic za rok. oczywiscie jak JK bedzie siedzial cicho, no a wtedy parafrazujac ministra od kamieni i kalu :) "Przyjda po Ciebie" :)

Tak rzucilo mi sie w oczy, czy to nie sa podwojne standardy ? za chuje dostajesz zakaz stadionowy, bo dziecie, sreci i inne cale rodziny, teraz to normalny jezyk :)

sorry, takich mamy hipokrytow.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 21 cze 2014, o 08:58

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 21 cze 2014, o 11:45

Ukraińskie serwisy internetowe informują (od dnia publikacji rozmowy Sienkiewicza z Belką), że jedna z Polskich gazet jest w posiadaniu nagrania rozmowy Putina z Tuskiem na Sopockim molo – sugerują przy tym sensacyjną treść tej konwersacji, której ujawnienie zakończy karierę Donalda Tuska zarówno w Polsce, jak i na całym Świecie. Według źródeł nagranie ma około 7 minut długości i ma zostać opublikowane jeszcze w tym tygodniu.

sceptycznie podchodze do tego, wyglada mi to na jakas wojne propagandowa Ukraina/Rosja... ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Holba » 22 cze 2014, o 20:38

Dla rozluznienia :D

Obrazek

Panstwo zdalo egzamin :D
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez redhead » 22 cze 2014, o 23:22

Holba napisał(a):Panstwo zdalo egzamin :D

jakie państwo? chyba kupa kamieni
trini napisał(a):Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.

Tiaaaaa......szacuneczek "trzeźwego" osądu rzeczywistości zastanej. Czasem myślę sobie, że Sylwia jest z innej galaktyki.
A tak poza tem mam nadzieję, że PiS wygra wybory i powsadza w miejsce odosobnienia Andrzeja/Mietka &Co. :lol: ;) :P

To państwo (i jego elYta) jest tak żałosne że aż rzygać się chce.

Postprzez redhead » 25 cze 2014, o 15:45

macierewicz ma obsesje smoleńską
tusk ma obsesje zamachu na rząd i wszechobecnych spisków ...oblężona twierdza to najkrótsza droga do schizofrenii

żałosne

Postprzez Grzesiek » 26 cze 2014, o 07:53

Janusz Palikot podsumował środowe głosowanie, w którym rząd otrzymał od Sejmu wotum zaufania, słowami piosenki Kultu: "Utaplani w brudnej rozpuście, a na gębach fałszywy uśmiech"

o!

Postprzez Rebel88 » 26 cze 2014, o 21:41

Obrazek

Postprzez Holba » 27 cze 2014, o 08:43

Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie