Holba napisał(a):Jest jeszcze pytanie. Co jest na tych tasmach, ze Tusk wysyla abw. Ale musza byc zesrani. Dobry smrod musi tam byc.... chociaz, pozyteczni idioci napewno beda bronic tego syfu...
tutaj pasuje zacytowac Kaczynskiego, bo idelanie pasuje do sytuacji z idiotami... "Nikt nie wmowi nam, ze czerne jest czarne..."
Najbardziej to mnie śmieszy oburzenie, że do redakcji Wprost wkroczyło dzisiaj ABW i żądali ujawnienia nośników z nagraniami. W każdym cywilizowanym kraju za nielegalne podsłuchiwanie (tym bardziej członków rządu) oraz utrudnianie śledztwa się idzie siedzieć. Kaczor już zdążył obwieścić, że to zamach na wolność słowa...
- Jestem poruszony zawartością tych taśm. Dziękuję dziennikarzom, za wspieranie demokracji poprzez ujawnienie kompromitującego przypadku skandalicznej korupcji politycznej jakiej dopuścił się PiS. Miliony Polaków mogły poznać dzięki tym nagraniom kulisy kuchni politycznej kompromitującej obecny rząd - mówił wówczas Tusk.
- Dzisiaj wszyscy przyzwoici ludzie muszą się domagać natychmiastowego skrócenia kadencji Sejmu i dymisji rządu Jarosława Kaczyńskiego - powiedział Donald Tusk, którego cytowała "Gazeta Wyborcza" z 27 września 2006 roku.
Mozna jebnąć ze śmiechu. Nie są w stanie zagrozić opcji rządzącej niczym innym, niz przestępstwem, podsłuchami, wyslugiwaniem sie kryminalistami
trini napisał(a):Proszę, oto ja, piewca PO sie odezwał. Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.
babeo napisał(a):trini napisał(a):Proszę, oto ja, piewca PO sie odezwał. Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.
Cieszę się, że to co przeczytałem, tu w ramach forumowych wywodów, to głos inteligencji która dorobiła się na zmywaku w Irlandii. Siedząc, gdzieś tam za szklanym ekranem można napisać na wszystko. Tak naprawdę jednak nie wierzę, że piszesz to na poważnie, bo przecież nie można być aż tak zaślepionym ignorantem, no chyba że opary druku z GW już tak działają na świadomość niczym grzybki halucynogenne. W takim przypadku, stan upojenia i odurzenia tłumaczy te dyrdymały.
Wasz Mistrz zostanie pogrążony w wyborach czy się Wam to podoba czy nie. Nie wiem, co wtedy zrobicie. Jak Wy się odnajdziecie w kraju rządzonym przez PiS? Chyba pozostaje powrót na zmywak, lub pozostanie tam (opcja w zależności skąd teraz klikacie).
Mąż do żony, która pokazała mu zdjęcia na których zabawia się z kochanką: "Pomówmy o tym kto je zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo".
trini napisał(a):
Holba, ja nie twierdze, ze prezes ich wysłał... Ale u mnie efekt jest taki, ze mi sie na eskalacje obrzydzenia do pisiorow przełożyło. Ciekawe dlaczego.
A PiS nigdy nie wróci do władzy. Sorry.
Ukraińskie serwisy internetowe informują (od dnia publikacji rozmowy Sienkiewicza z Belką), że jedna z Polskich gazet jest w posiadaniu nagrania rozmowy Putina z Tuskiem na Sopockim molo – sugerują przy tym sensacyjną treść tej konwersacji, której ujawnienie zakończy karierę Donalda Tuska zarówno w Polsce, jak i na całym Świecie. Według źródeł nagranie ma około 7 minut długości i ma zostać opublikowane jeszcze w tym tygodniu.
Holba napisał(a):Panstwo zdalo egzamin
trini napisał(a):Gówno nie afera, kabaret raczej, mam nadzieje ze ci, którzy podsłuchiwali, bedą siedzieć w pierdlu bardzo długo.
Janusz Palikot podsumował środowe głosowanie, w którym rząd otrzymał od Sejmu wotum zaufania, słowami piosenki Kultu: "Utaplani w brudnej rozpuście, a na gębach fałszywy uśmiech"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości