efiut napisał(a):Czy już mówiłem, że Niemcy wygrają?
Ja tylko chciałem przypomnieć swojego posta z początku mistrzostw.
Pozdrawiam z emigracji ;]
efiut napisał(a):Czy już mówiłem, że Niemcy wygrają?
Granik napisał(a):No i fajnie...
1. Messi najlepszym zawodnikiem turnieju? bullshit
2. To nie Puyol miał wręczać puchar?
artek napisał(a):Messi pięknie pokazał, jak nie umie przegrywać
wilkmaciej napisał(a):artek napisał(a):Messi pięknie pokazał, jak nie umie przegrywać
W którym momencie?
redhead napisał(a):Özil won z reprezentacji (jak mozna było tego nie trafić? poza tym hymnu nie spiewa)
efiut napisał(a):efiut napisał(a):Czy już mówiłem, że Niemcy wygrają?
Ja tylko chciałem przypomnieć swojego posta z początku mistrzostw.
Pozdrawiam z emigracji ;]
artek napisał(a):wilkmaciej napisał(a):artek napisał(a):Messi pięknie pokazał, jak nie umie przegrywać
W którym momencie?
wręczanie złotej piłki i medali
piłka - chyba, że miał świadomość nagrody na wyrost
medal - zdjął natychmiast bo nie był złoty?
Bullet napisał(a):artek napisał(a):
wręczanie złotej piłki i medali
piłka - chyba, że miał świadomość nagrody na wyrost
medal - zdjął natychmiast bo nie był złoty?
Też mi się to rzuciło w oczy. Przegrywać z klasą też trzeba umieć, jak widać ... :/
Pozdr.
Bullet napisał(a):@wilkmaciej - chodziło mi bardziej o to, że ta jego mina, po prostu, kłuła niemiłosiernie w oczy. Sorry, nie wiem jak to inaczej określić, ale po prostu chciało się odwracać wzrok od telewizora. Może z jeden, dwa razy się uśmiechnął podając rękę komukolwiek, a tak to w kółko wyglądał jakby kogoś zabił. Ale patrząc na tą porażkę z innej strony - Argentyna zrobiła rzecz, której się nie udało zrobić przecież od wielu lat więc i tak powinni być szczęśliwi bo zdobycie wicemistrzostwa świata to chyba też spory zaszczyt, nieprawdaż? Gdyby nasi sprawili taką niespodziankę to wszyscy Polacy braliby chyba z miesiąc urlopu i chlali do upadłego. Podziwiam ich jako drużynę, gdy wysiadając z samolotu byli smutni i ich Pani prezydent pocieszała na lotnisku bo to wyglądało tak, jakby faktycznie było im wstyd. Ale Messi jakoś tak mi zapadł w pamięci na tej ceremoni (i teraz żałuję, że nie zwróciłem uwagi na innych), że po prostu tylko tą jego minę widzę przed oczami spośród tych wszystkich przegranych Argentyńczyków. Choć wydawało mi się (ale moge się mylić), że pozostali piłkarze podczas podawania dłoni byli chyba bardziej uśmiechnięci... Mam nadzieję, że teraz zostałem jakoś trochę bardziej zrozumiały
Pozdr.
Jaaasiek napisał(a):Ja myślę, że za kasę, którą zarabia, każdy ma prawo oczekiwać od niego zachowania godnego sportowca, brak frustracji itp. Ale z drugiej strony jest człowiekiem i ma w sobie sportową złość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości