Czy ma ktoś wolną licencję na AnoMail, ewentualnie za piwo czy trzy?

Grzebień napisał(a):Czy ktoś może jest przypadkiem posiadaczem takiego dysku?
http://www.seagate.com/external-hard-dr ... ckup-plus/
Albo ktoś mógłby polecić mi dobry dysk zewnętrzny do 400zł?
Rafau napisał(a):LG External HDD HXD5 500GB z którego jestem niezadowolony. Jego prędkość zgrywania jest bardzo wolna. Można go podpiąć pod dwa wyjścia USB na raz ale nic to nie daje. Zgrywanie pliku około 9gb zajmuje mi parę godzin.
Rafau napisał(a):Drugi mam firmy Western Digital Elements SE 1T (449zł jakiś rok temu). Mam go sformatowanego na fat32, więc nie zgrywałem jeszcze plików większych niż 4gb, ale działa o wiele szybciej od tego LG. WD wydaje się być solidną firmą jeśli chodzi o dyski twarde.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Sam kupiłem WD Essential 2TB niedawno, na USB 3.0 - polecam takoż. Ale tylko z NTFS, niemożność zgrania na dysk np. 10-gigowego pliku wydaje mi się dziwactwem
kampo napisał(a):siema:) problem z laptopem a raczej baterią, bateria mi się nie ładuje(chyba padła, no ale chciałbym sie upewnic:) ). Jak się odłączy zasilanie to od razu lapek się wyłącza. Na pasku przy baterii pojawia się ze, podłączony ale nie ładuje. Cały czas procent naładowania baterii spada. Wie ktoś o co chodzi czy po porostu bateria padła i nowa trzeba sprawić??
Zasadniczo OpenOffice (a dokładniej to teraz LibreOffice) otwiera dokumenty PowerPointa. Wierność tej konwersji to już inna sprawa. (Testuj pod najnowszą wersją.)kolodent napisał(a):Nie znam sposobu na importowanie prezentacji z Power Pointa do Open Office lub odwrotnie.
Error dysku raczej nie. Możesz to zresztą łatwo wykluczyć przegrywając taki utwór z powrotem na komputer i odsłuchując. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się możliwością aktualizacji firmwaru do najnowszej wersji - a jeśli już masz w najnowszej to i tak wgraniem ponownym. Jeżeli nie pomoże reflash firmwaru oraz sformatowanie dysku (na pewno jest taka opcja w menu), to obawiam się, że nic nie zdziałasz już z tym sprzętem. Tak na intuicję.mexicola napisał(a):Ratunku, mam walkmana Sony NW-A3000,(...) Każdy utwór jest masakrowany dokładnie pomiędzy 2:26 a 2:38. (...) Czy to może być jakiś megaerror dysku? (...)
matt.G napisał(a):huh mój komputer zaatakował dzisiaj trojan "ukash"![]()
ustrojstwo podające się za policje, wymuszające od was wpłaty pieniężnej i blokujące wasz komputer- a jak nie to wciągu 48 godzin postępowanie karne. Gdyby komuś się to zdarzyło nie panikujcie, że będziecie mieli lada moment nalot, i przede wszystkim nie myślcie nawet o tym, żeby płacić. Rozwiązanie jest proste i jest to program combo fix, uruchomiony w trybie awaryjnym. Mam nadzieje, że nikomu z was się to nie przytrafi, ale tak na wszelki wypadek zamieszczam tu info.
Pozdrawiam : )
somekind napisał(a):Skąd Wy bierzecie tego trojana? Używacie Windows XP czy chodzicie po jakichś dziwnych stronach dla miłośników seksu w domu i zagrodzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości