Witam po krótkiej nieobecności

Nie było okazji wcześniej się odezwać bo miałem dość intensywny cały zeszły tydzień więc dopiero teraz zabieram głos

. Chciałbym z czystym sumieniem przekazać, że był to mój jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem! Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie setlista (tyle nowości naraz, wow!

), ale równie istotna była forma całego zespołu (Kazo szalał po scenie, był w rewelacyjnej formie i praktycznie nic nie czytał z kartek!) dzięki czemu jako całość było to bardzo cudne widowisko, które oglądało się z prawdziwą przyjemnością

. Pozytywnie też zaskoczyli ludzie, którym również udzielił się klimat przedstawienia i zauważyłem, że wszyscy bawili się fantastycznie (w tym także i ja

). Akustyka i nagłośnienie było dosyć ok (myślę, że Kajetan zrobił co tylko mógł i dzięki temu brzmiało to jakkolwiek dosyć ok), oświetlenie również klasa. Dlatego też ogromnie się cieszę, że mogłem uczestniczyć w tym tak zacnym wydarzeniu (muszę przyznać, że niespodzianki na secie zrobiły na mnie spore wrażenie! :O ) i bardzo się cieszę, że tak wygląda tegoroczna trasa pomarańczowa. Od siebie mogę też dodać, że sam czekałem na taką wiele lat i w końcu się doczekałem

. Niech więc to stwierdzenie posłuży za jako taką rekomendację i zachęci wahających się czy przybyć. Moim skromnym zdaniem - naprawdę warto!!!

Set już też widzę, że jest wklejony więc nic nie będe powielał (dodam tylko wzmiankę, że Karingę wykonano w dwóch podejściach, a nie dwa razy, żeby była jasność

). Co do zaś samego klubu to mam lekko mieszane uczucia: taki typowy klub na dyskoteki, ale na szczęście koncert też jakoś dał radę

Na koniec standardowo wielkie podzięki i pozdrowienia dla:
- Kulcich (przepięknie dziękuje za ten występ i życzyłbym sobie takich jeszcze więcej! )
- krampa111 (mojego wiernego towarzysza podróży. Dzięki wielkie za wspólny wypad!

)
- artka (miło było Cię w końcu spotkać po tak długiej przerwie i zamienić tych kilka słów. Pozdro i do następnego! No i pozdrów swoją towarzyszkę

)
- niezrzeszonej Karoliny i Tomka (wielkie dzięki za wszystko co dla nas uczyniliście!

)
Jeżeli jesteście dalej chętni to mogę powrzucać kilka numerów z tego zacnego wydarzenia w wersji audio. Czy są takowi? Z tego co wiem kramp już też rozpoczął swoje działania w kwestii videło...

Pozdro i do zoba na kolejnych pomarańczowych koncertach. Ze swojej strony naprawdę i szczerze polecam wybranie się na któryś koncert tej trasy. Jak już mówiłem od wielu, wielu lat na taką trasę czekałem.