Łukasz_eM napisał(a):Panie @Jaaasiek, Panie @Bullet
Jeśli chodzi o pomarańczową, to póki co nic nie planuję, wszystko jest w fazie "fajnie by było się znów wybrać" zresztą ostatnio wszystkie decyzje zapadają kilka godzin przed danym wydarzeniem i to jest dla mnie zdrowsze, taki tam spontan na stare lata ; )
Zobaczymy co będzie, jak będzie...
Może dane będzie się spotkać w Spodku : )
Pozdrawiam
KS napisał(a):Witajcie Kamraci
Takie oto moje pytanie, do tych którzy już koncert z tegorocznej pomarańczowej zaliczyli - kto mi powie za wiela t-shirty trasowe w koncertowym sklepiku ? Bo nie wiem w jaką gotówkę się uzbroić.
Może na przykład Pan petrow posiada info, czytałem że koncert w Pile odbyty.
Dziękuję za info.
Pozdrawiam szeroko.
KS napisał(a):Ano właśnie, dopiero później w tamtym wątku też wyczytałem. Dzięki petrow.
Jeśli ktoś może niech potwierdzi, że 6 dyszek - dzięki.
pani_irenka napisał(a):witam po dłuugiej nieobecności na forum.
Giżut opisał wszystko, więc ja tylko od siebie dodam, że to ja byłam adresatką dedykacji. Bullet - nigdy Ci tego nie zapomnę.
pani_irenka napisał(a):witam po dłuugiej nieobecności na forum.
Giżut opisał wszystko, więc ja tylko od siebie dodam, że to ja byłam adresatką dedykacji. Bullet - nigdy Ci tego nie zapomnę.
artek napisał(a):Lubię to
giżut napisał(a):Powiem tak: dla mnie booooskoooo!
giżut napisał(a):Kapela w super formie, kawałki są ciutek przearanżowane, brzmią niektóre inaczej, ale to wszystko in plus.
giżut napisał(a):Kaziu gadatliwy, pogadał, piątki przybił, oddał mikrofon w tłum (forumowicze?),
giżut napisał(a):przeczytał list/życzenia dla Ireny, która to weszła na scenę i podziękowała komuś - pewnie ktoś to rozszyfruje
giżut napisał(a):- ja nas, forumowiczów nigdy nie widziałem na oczy, nie wiem kto jest kto.
giżut napisał(a):Kawon ociekał potem.
giżut napisał(a):Co do setlisty - słuchajcie Panie i Panowie, dla mnie miód malina. Wysłannik, Strange, Psalm czy Tabako to po prostu perełki. Marność nie żarła, ale większość z nas stała i słuchała, bo kto pamięta cały tekst?
giżut napisał(a):Modlitwa - przypomnijcie kiedy i gdzie Kulci to grywali, bo ja już to słyszałem, wieki temu z ich sceny.
giżut napisał(a):Gópia pizda - dawno nie słyszany numer.
giżut napisał(a):My chcemy trzymać w garści świat - Kazik powiedział, że tego nigdy nie grali. Nie pamiętam, ale powiem Wam, że brzmi przepotężnie.
giżut napisał(a):Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad wysupłaniem siana na yegoroczną trasę - nie wahajcie się - NAPRAWDĘ MUSICIE TAM BYĆ.
giżut napisał(a):Zawsze się komuś dziękuję. Nikogo z Was nie znam, mnie nikt nie zna, ale dziękuję w imieniu Zielonogórzan za liczne przybycie. Dziękuję Kulcim i wszystkim wokół ZPiT za wspaniały koncert.
Do zobaczenia gdzieś kiedyś
giżut napisał(a):P.S. 12 lutego 2015 w zielongórskim Kawonie załupie KNŻ!!!!
Łukasz_eM napisał(a):Kurcze, ale robicie smaki![]()
Ja pierdziele, mi do seta jeszcze Bandyty brakuje, no i Pełniej
Normalnie bym odleciał ze spodkiem : )
Dev napisał(a):a to zwyczajne nie sa kolekcjonerskie? w sensie, ze te kolorowe "klasyczne"?
donkey napisał(a):@Bulletto, Ty zamiast tyle pisać na forum, tez o braku czasu, móghbyś wrzucić tę MoWS, Kaczmarskiego, co Kult zagrał?
Bullet napisał(a):Dev napisał(a):a to zwyczajne nie sa kolekcjonerskie? w sensie, ze te kolorowe "klasyczne"?
O to samo miałem właśnie zapytać: Co to znaczy, że są zwyczajne? To znaczy, że to są te świstki z ticketpro czy chodziło Ci tylko o to, że to będą bilety, które wyglądem nie będą nawiązywać do trasy?
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości