artek napisał(a):jakby ktoś kupił dzisiaj w sklepie u idiotów to dajcie znać
Empik ma chyba na wyłączność przez dwa tygodnie płytę (oprócz spsklepu, of course).
artek napisał(a):jakby ktoś kupił dzisiaj w sklepie u idiotów to dajcie znać
KULTowyTOMASZ napisał(a):Mam dziś zamiar się właśnie przy okazji wybrać do Empiku. Powiedz donkey warto zakupić i wydać te bilony na tą płytkę ?
djadijos napisał(a):17 zł za mp3??
nie poj***lo ich całkiem??
się potem dziwią,że ludzie piracą.
emii napisał(a):donkey napisał(a):Kupiłem właśnie płytę w formacie mp3 za 17 zeta w spsklepie (nie miałem zamiaru kupować płyty cd), no i... zajebiście się tego słucha. Jest ostro, jest (zarazem) subtelnie. Jest moc, zajebiście to zaśpiewane jest. Płyta podoba mi się bardziej niż ta z piosenkami Grześkowiaka i Chyły, ale może się też szybko znudzić.
Ja dopiero popołudniu będę mogła iść po płytę. Po Twojej relacji nie mogę się doczekać jeszcze bardziej
donkey napisał(a):W trzech piosenkach śpiewa Zacier, no cóż... ale tak dobrze, że nie śpiewa tego jeszcze ktoś inny.
Tylko dlaczego nie ma żadnego singla i teledysku. Moim zdaniem, idealnie by się do tego nadawał "Czerwony autobus".
emii napisał(a):donkey napisał(a):W trzech piosenkach śpiewa Zacier, no cóż... ale tak dobrze, że nie śpiewa tego jeszcze ktoś inny.
Tylko dlaczego nie ma żadnego singla i teledysku. Moim zdaniem, idealnie by się do tego nadawał "Czerwony autobus".
Faktycznie "Czerwony autobus" nadawał by się na singiel.
Płytę katuje już 5-tą godzinę. Spodziewałam się czegoś w ostrzejszym wydaniu(tu taki mały niedosyt szczególnie przy hymnie federacji porównując do coveru Tarakanów) ale jestem zadowolona, przyjemna dla ucha, dobrze wchodzi, nie męczy. Płytę polecam.
djadijos napisał(a):UWAGA jutro o godzinie 13:00, na FB S.P. Records odbędzie się premiera teledysku zespołu ZUCH KAZIK!
PRZEPRASZAMY ! Z POWODÓW TECHNICZNYCH PREMIERĘ TELEDYSKU ZESPOŁU ZUCH KAZIK, MUSIMY PRZESUNĄĆ NA GODZINĘ 17:00. ODBĘDZIE SIĘ ONA OCZYWIŚCIE NA FB S.P. Records.
donkey napisał(a):A ja mam tak, że ten hym mi się strasznie tutaj podoba. Tak ładnie i spokojnie zaśpiewane, też ładnie mu wturują, no i Zacier ładnie gra na swoim syntatorze. Właśnie tutaj dla mnie jest ważna ta "subtelność". Zresztą ja uwielbiam, jak Kazik śpiewa tak spokojnie, bez chrypki, on ma taki piękny głos.
Łukasz_eM napisał(a):Na YouTube jest świeżo wrzucone mp3
"Piosenka o nowej hucie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości