Kucyk Pony napisał(a):Dzis na TV Kultura emitowali film o ojcu Kazika pod tytulem "Staszek" i niemalo mnie to zaskoczylo, gdyz zawsze myslalem,ze istnieje tylko dokument "Tata Kazika" i nic poza tym. Najbardziej jednak moja uwage zwrocil fakt, ze w filmie "Staszek", Staszewski spiewa nieznane mi dotad piosenki, ktorych nie ma na plytach "Tata Kazika" i "Tata 2". A milo byloby uslyszec trzecia czesc utworow Staszewskiego seniora w wykonaniu Kultu...
artek napisał(a):Kucyk Pony napisał(a):Dzis na TV Kultura emitowali film o ojcu Kazika pod tytulem "Staszek" i niemalo mnie to zaskoczylo, gdyz zawsze myslalem,ze istnieje tylko dokument "Tata Kazika" i nic poza tym. Najbardziej jednak moja uwage zwrocil fakt, ze w filmie "Staszek", Staszewski spiewa nieznane mi dotad piosenki, ktorych nie ma na plytach "Tata Kazika" i "Tata 2". A milo byloby uslyszec trzecia czesc utworow Staszewskiego seniora w wykonaniu Kultu...
to módl się długo i głośno, żeby Kazo żył 100 lat, w zdrowiu i z dotychczasowym zapałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości