Jedras napisał(a):Ogłoszenia - Praca:
PKW zatrudni byłego właściciela agencji towarzyskiej, w celu ogarnięcia tego burdelu.
Jaaasiek napisał(a):A nawet sobie nie zdajecie sprawy jaki będzie miał wkład w rozwój turystyki miasta. Tylu pielgrzymek chłopaków z Ruchu Narodowego czy ONR to pewnie jeszcze żadne miasto nie widziało w historii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bullet napisał(a):Tak trochę z innej beczki: Wiecie kto wygrał wybory na prezydenta w Słupsku?!Aż jestem ciekaw co tam się teraz będzie działo...
Bo cały czas mam w pamięci to czym tak naprawdę zajmował się Twój Ruch, gdy dostał się do władzy. Strzelam, że teraz pierwszą decyzją nowego prezydenta będą pochody mniejszościowe i potrójna tęcza w jakimś zaszczytnym miejscu Słupska. Zaprawdę, powiadam Wam: Coś czuję, że może być wesoło...
Choć chciałbym się mylić...
![]()
Pozdro
wilkmaciej napisał(a):KNP posiada w swoich szeregach wiele inteligentnych młodych osób, które nie są dopuszczane do mediów
Ludzie, tu nie chodzi o Korwina ani KNP. Czy wy widzicie w jakim kraju żyjemy? Czy nie kumacie naprawdę, że nic się nie zmieni dopóki będziecie głosować na tych samych złodziei?
To, że nie widzicie chociażby programu KNP
a skupiacie się na pierdoleniu mediów o "skandalicznych" wypowiedziach Korwina (niepełnosprawnych itp), to wasza wina i niczyja inna.
donkey napisał(a):Nie rozumiem tego, skąd takie wnioski, że jak nie głosujemy na KNP, to jesteśmy za PO, PiSem, etc. To bez sensu.
somekind napisał(a):
To może pora, żeby Korwin zaczął ich dopuszczać?
somekind napisał(a):Wielu ludzi widzi, i na złodziei nie głosuje. Na niezłodziei też nie, bo ich nie ma, albo są kretynami.
somekind napisał(a):Programu? Mocne słowo jak na króciutki zbiór ogólników.
somekind napisał(a):Nasza wina, że Korwin plecie?
somekind napisał(a):Znam wiele osób, które by zagłosowało na KNP, ale tego nie zrobią, bo twarzą tej partii jest stetryczały błazen. KNP dostanie szansę na więcej głosów, dopiero jak JKM zejdzie. Oby jak najszybciej.
somekind napisał(a):Fanboje JKM to z reguły kompletni kretyni, oni nie rozumieją, że zazwyczaj są więcej niż dwie możliwości wyboru.
wilkmaciej napisał(a):somekind napisał(a):
To może pora, żeby Korwin zaczął ich dopuszczać?
Naucz się czytać ze zrozumieniem. To nie Korwin zaprasza ludzi, tylko stacje telewizyjne.somekind napisał(a):Wielu ludzi widzi, i na złodziei nie głosuje. Na niezłodziei też nie, bo ich nie ma, albo są kretynami.
Ja za kretynów uważam innych ludzi.somekind napisał(a):Programu? Mocne słowo jak na króciutki zbiór ogólników.
Posiadasz jakąkolwiek wiedzę na temat tej partii, czy tylko chciałeś ot tak "się wypowiedzieć"? Czy znasz jakichś konkretnych ludzi z KNP poza Korwinem i Wiplerem i znasz ich poglądy? Czy to co usłyszałeś od Moniki Olejnik?somekind napisał(a):Nasza wina, że Korwin plecie?
Znowu słabo z czytania ze zrozumieniem. Nie Korwin plecie, tylko media przkręcają, wyrywają z kontekstu i manipulują. A tacy jak Ty łykają to jak kaczor gnojówę.Tak tak, jestem chorym zwolennikiem teorii spiskowych. Tak powinienem z Macierewiczem badać katastrofę smoleńską. Wszak świat nasz jest tak prawy i przejrzysty, a nie wiedzieć skąd tylu takich oszołomów jak ja....somekind napisał(a):Znam wiele osób, które by zagłosowało na KNP, ale tego nie zrobią, bo twarzą tej partii jest stetryczały błazen. KNP dostanie szansę na więcej głosów, dopiero jak JKM zejdzie. Oby jak najszybciej.
To tylko świadczy o ich ingorancji i zerowej wiedzy o polityce.
Zrezygnować z powodu "twarzy" to można z reklamy ogórków.
Niestety się zgodzę z jednym. Ci ludzie, nie mają zielonego pojęcia o niczym, a po wysłuchaniu wypowiedzi JKM przedstawionych w mainstreamowych mediach i ich "wiadomościach", również bym nie zagłosował.somekind napisał(a):Fanboje JKM to z reguły kompletni kretyni, oni nie rozumieją, że zazwyczaj są więcej niż dwie możliwości wyboru.
Tak? I co wybrałeś? Nie pójść na głosowanie? Kretyni, to myślą że to jest wyjście. "z reguły" to jesteś generalizującym i śmiesznym ignorantem. "Fanboje" - k....a...
Jaaasiek napisał(a):wilku, ale co z tego, że jest wielu mądrych i obiecujących ludzi w partii, skoro i tak faktyczną władzę, w wypadku wygranej, sprawować będzie człowiek z narkolepsją i pijany rycerz?
wilkmaciej napisał(a):Jaaasiek napisał(a):wilku, ale co z tego, że jest wielu mądrych i obiecujących ludzi w partii, skoro i tak faktyczną władzę, w wypadku wygranej, sprawować będzie człowiek z narkolepsją i pijany rycerz?
Co to znaczy sprawować władzę? Wbrew temu co myślisz (jeśli tak myślisz), KNP to nie PIS gdzie Jarek wypierdoli każdego, kto postawi w złym miejscu przecinek. Poza tym, poglądy gospodarcze większości członków KNP są zbieżne. Problem polega na tym, że ludzie którzy wcale nie interesują się polityką patrzą na partię przez pryzmat medialnej nagonki na kontrowersyjne i często naiwne kwestie światopoglądowe, które wygłasza Korwin. Tak naiwne, bo ten gość mówi szczerze i nie przebiera w słowach. Nie ma stada wypranych łbów PR-owców, którzy mu piszą każde słowo. To idealna pożywka dla medialnych hien. Byłem świadkiem wielu programów, gdzie wrecz nie pozwala mu się mówić o niczym konkretnym, schodząc na głupie tematy i próbuje zrobić z niego debila. Zaraz prowokacje o hitlerze i innym sraniu. Wracając...weźmy np takie wybory samorządowe. Jest mądry gość, który ma coś mądrego do powiedzenia i zaoferowania, ale nikt na niego nie zagłosuje tylko dlatego, że ten startuje pod szyldem KNP. A co ma do tego Korwin? Więc nie bardzo wiem, co rozumiesz pod pojęciem sprawowania władzy w partii. Myślę, że ogólne i fundamentalne dążenia KNP są spójne i Korwin nikogo nie musi dyscyplinować. No ale jak się KNP zna z urywków wypowiedzi Korwina przedstawianych w TVP TVN i Polsacie, to wiadomo że się nie zagłosuje, za to generalizuje i wszystkich uważa za oszołomów. Przy okazji, jak oglądałem debatę JKM vs Szumlewicz, to nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś JKM uważa za szaleńca. Retoryka Szumlewicza, oraz bezładny bezmyślny potok słów propagandy przytłacza każdego myślącego człowieka po 5 minutach. A jak ktoś pisze o mnie "FANBOJ KORWINA", to ja już wiem że on do takich ludzi się nie zalicza, a wtedy gadać się odechciewa. Zresztą, jeśli uważasz tak jak piszesz (chyba że piszesz, cytując tylko mnie), że w partii jest wielu obiecujących ludzi, to już jest powód aby zagłosować na KNP. Po 1 - w innej partii takich ludzi nie ma. Po 2 Korwin ma 74 lata i jeśli Ci przeszkadza jego szefowanie, to jest to jedynie melodia najbliższej raczej przyszłości. "Narkoleptyk" i "pijany rycerz" pominę, bo nie wnosi to nic do rozmowy, nie jest niczym poparte a jest jedynie ukazaniem Twojego zacietrzewienia w swoich poglądach.
Jaaasiek napisał(a):No to teraz mi powiedz, co należy myśleć o partii, która nie potrafi się pozbyć szkodników wizerunkowych? Skoro nie mogą dojść do ładu wewnątrz swoich struktur to jak chcą zdobyć zaufanie w przekazaniu rządzenia strukturami całego kraju?
Wybory pokazują, że ludzie nie ufają Wiplerowi i Korwinowi.
A pseudonimy dla Janusza i Przemka wynikają z tego, z czego są ostatnio najbardziej znani.
wilkmaciej napisał(a):Celem samym w sobie i nadrzędnym (a może jedynym) 99% polityków jest dojść do władzy. Zapewniam Cię, że w KNP (z Korwinem na czele), odsetek takich osób jest najmniejszy. Idea lepsza czy gorsza, będzie przeze mnie zawsze bardziej pożądana, niż rządzenie dla rządzenia i kradnięcia ile się zdąży.
sevs napisał(a):wilkmaciej napisał(a):ufają Korwinowi
popiera jeszcze putina?
donkey napisał(a):wilkmaciej napisał(a):Celem samym w sobie i nadrzędnym (a może jedynym) 99% polityków jest dojść do władzy. Zapewniam Cię, że w KNP (z Korwinem na czele), odsetek takich osób jest najmniejszy. Idea lepsza czy gorsza, będzie przeze mnie zawsze bardziej pożądana, niż rządzenie dla rządzenia i kradnięcia ile się zdąży.
No to teraz mi powiedz, co takiego robi Korwin w europarlamencie? Siedzi i pierdzi, śpi... czy bierze aktywny udział w dyskusjach, przygotowuje jakieś ustawy? Skoro nie ma tam nic do powiedzenia, a Unii Europejskiej nie rozwali (sam to chyba przyznał), to powinnien zrezygnować. Konkluzja jest taka, że wcale nie jest lepszy od innych złodzieji polityków. Bierze ogromne pieniądze za nic. Ciekaw jestem jak teraz go będziesz bronić.
wilkmaciej napisał(a): nie należy do najinteligentniejszych i nie potrafi wyciągać wniosków z tego co się dzieje (patrz pytanie o Putina powyżej)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości