sienia napisał(a):To piwo po prostu miażdży!!
Jedras napisał(a):kolodent napisał(a):Od teraz piję tylko i wyłącznie piwo marki CIECHAN, solidaryzując się z właścicielem, na którego trwa w pedalskich mediach nagonka. I tak mi smakowało a teraz tym bardziej będzie smakowało z wartością dodaną w postaci protestu wobec absurdów politycznej poprawności, która knebluje swobodę poglądów i wypowiedzi.
Popieram i też mi teraz bardziej smakuje!:)
somekind napisał(a):Jedras napisał(a):kolodent napisał(a):Od teraz piję tylko i wyłącznie piwo marki CIECHAN, solidaryzując się z właścicielem, na którego trwa w pedalskich mediach nagonka. I tak mi smakowało a teraz tym bardziej będzie smakowało z wartością dodaną w postaci protestu wobec absurdów politycznej poprawności, która knebluje swobodę poglądów i wypowiedzi.
Popieram i też mi teraz bardziej smakuje!:)
Jest to jakieś rozwiązanie, zawsze można też zaprzestać korzystania z pedalskich mediów, ale to by chyba wymagało zmiany orientacji, co jest raczej niemożliwe.
Tak czy siak, po co o tym pisać w wątku o piwie?
donkey napisał(a):Ja tam wolę iść do Sresco (sic!), mają tam czeski piwa. Tych polskich piw się już nie da pić - więcej tam piany i chemii niż w Bałtyku.
kolodent napisał(a):Bo sprawa dotyczy piwa ?
Generalnie CIECHAN należy do mojej czołówki piwnej i nic tego nie zmieni, chyba że zacznie się psuć receptura.
donkey napisał(a):Ja tam wolę iść do Sresco (sic!), mają tam czeski piwa. Tych polskich piw się już nie da pić - więcej tam piany i chemii niż w Bałtyku.
somekind napisał(a):To, że nie umiesz kupić polskiego piwa nie znaczy, że w Polsce piwa nie ma.
donkey napisał(a):Budweiser nie piłem z dziesięć lat. Ostatnio kupiłem w Lidlu (za grosze; 3 złote butelka), nie był już raczej taki dobry jak onegdaj, ale w porównaniu do polskich piw masowych, to niebo.
Jedras napisał(a):Z tą Perłą i Łomża nie ma co przesadzać - kiedyś (zanim pojawiły się reklamy w tv) te piwka były nawet niezłe. Teraz juz wcale nie są takie dobre:p
somekind napisał(a):donkey napisał(a):Budweiser nie piłem z dziesięć lat. Ostatnio kupiłem w Lidlu (za grosze; 3 złote butelka), nie był już raczej taki dobry jak onegdaj, ale w porównaniu do polskich piw masowych, to niebo.
Nie ma czegoś takiego jak piwo masowe, te supermarketowe siki typu Tyskie, Żywiec, Lech, itd. to nie są piwa, co najwyżej wyroby piwopodobne.
Ten Budweisera z Lidla smakuje tak, jakby go warzyli na miejscu.W porównaniu z piwem to też siki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 138 gości