Dev napisał(a):Tylko nie ogladajcie dalej drugiej serii, zepsuje Jej cale pozytywne wrazenia. A juz bron Boze nie ogladajcie filmu
donkey napisał(a):Nie wiem, czy to miałeś na myśli, bo Ciebie trudno wyczuć - co jest na forum dobre, ale ja to skasowałem po szesciu odcinkach pierwszego sezonu. Nie mogłem już na to skuwrysyństwo i dziwakarstwo patrzeć.
Tak jakoś mi popularność tego serialu wygląda na taką jak ma "Gra o tron", ale tam przynajmniej do dzisiaj lubię jakieś postacie: Aryę i karła. Tak na marginesie zacząłem oglądać dwa miesiące temu.
petrow napisał(a):Polecam serial pt "Gomorra". Pierwszy sezon(dotychczas jedyny) do obejrzenia w całości na cda.
Jaaasiek napisał(a):Sons Of Anarchy jak zwykle się rozkręca w końcówce
Aż się nie mogę doczekać finału
Jaaasiek napisał(a):W sumie dość przewidywalny, chociaż takiego anioła zemsty w postaci Jaxa to się nie spodziewałem, ale sam koniec jakoś mi się wcześniej wykluł w głowie i był dość oczywisty.
uve napisał(a):
"Better Call Saul" - jak na razie 3 odcinki za nami, ale widać że dobra produkcja. Gdzieś przeczytałem przed premierą, iż pierwsze odcinki są lepsze niż "Breaking Bad"
donkey napisał(a):Z nowych seriali, to ostatnio: http://www.filmweb.pl/serial/Forever-2014-710942 . Miezły klimat ma ten serial, a do tego główni bohaterowi są przesympatyczmi.
uve napisał(a):"Better Call Saul" - jak na razie 3 odcinki za nami, ale widać że dobra produkcja. Gdzieś przeczytałem przed premierą, iż pierwsze odcinki są lepsze niż "Breaking Bad"
Jaaasiek napisał(a):"House of cards" mnie z butów wyjebało. Coś genialnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości