kejt88 napisał(a):Może należy przwrócić słynną i zacną wrocławską tradycję biforowo-afterową? Bo jeśli takowa wciąż istnieje to nie w formie oficjalnej na forum.
Carlos napisał(a):Biały Gibson
http://youtu.be/HuVjE3vrqTw
giżut napisał(a):wrzućcie setlistę
uve napisał(a):
Bis II:
30. I'm on the top
giżut napisał(a):Była niedawno w Kawonie Coma z 10-leciem Pierwszego wyjścia z mroku. Panowie zagrali cały album i się pożegnali. Na sali cisza, niemrawe oklaski, ludzie zaczynają się zbierać. Zaczynamy ze znajomymi drzeć mordy, część osób podłapuje. OK, wychodzą. Zagrali ze 4 kawałki i spierdalają. Każdy fan Comy wie, że to na bank nie koniec. Światła jeszcze nie zapalają, ale ludzie centralnie - za płaszcze i spierdalają - w końcu 1.45h w klubie na koncercie ąę odjebane. Darcie mordy nie starczyło. Po 3 minutach niepewności zapalono światła i po koncercie. A na setliście zostało do zagrania jeszcze 6 numerów + ew. jeszcze 1. Żal.
giżut napisał(a):Byłem na reaktywacyjnych koncertach KNŻ 6 lat temu w Odnowie i WFD we Wrocku - 30-latkowie to była średnia.
Kiedy studiowałem w Poznaniu, to na koncertach średnia wiekowa też była "moja", czyli 20-25 lat.
A tu w Zielonej - 45+.
slaw napisał(a):
Eee, 45 to nic, w Bogarcie w Gomunicach jest wyższa, ale to moim zdaniem jest pozytywne. Uważasz, że po 40 ludzie powinni wymierać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 143 gości