Lucky_Luke napisał(a):Pytam póki są bilety, bo patrząc na koncert Maleńczuka w tym samym miejscu ale 27-go lutego to sporo biletów zeszło mimo ceny...
będziesz na Maleńczuku?
Lucky_Luke napisał(a):Pytam póki są bilety, bo patrząc na koncert Maleńczuka w tym samym miejscu ale 27-go lutego to sporo biletów zeszło mimo ceny...
radush napisał(a):No i po koncertu...
artek napisał(a):radush napisał(a):No i po koncertu...
jak to? bo nic nie wiem
radush napisał(a):artek napisał(a):radush napisał(a):No i po koncertu...
jak to? bo nic nie wiem
Koncert odwołany. Najpewniej z powodu braku zainteresowania.
Lucky_Luke napisał(a):Artek na Maleńczuka sie nie wybieram ,aż taki zamożny nie jestembedac na wlasnej dzialalnosci gospodarczej
kwaku napisał(a):W podanym wyżej linku jest napisane, że koncert został odwołany "z przyczyn niezależnych od organizatora", na stronie Kwartetu natomiast "z przyczyn niezależnych od zespołu"... Kto zatem zawinił?
polake napisał(a):W takiej cenie to nie dziwne, że nie szły...
Klempicz napisał(a):polake napisał(a):W takiej cenie to nie dziwne, że nie szły...
Ano...
polake napisał(a):Ja tamten koncert odpuściłem, bo już wtedy mi się wydawały dość drogie te bilety. Dzisiaj może i za 50 zł bym poszedł po tym, co zobaczyłem na Zacieraliach i youtube, ale minimum 80 zeta?
No nic, mam nadzieję, że ta sytuacja trochę ostudzi głowy organizatorów i będzie w Warszawie pełny koncert w ludzkiej cenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości