HieronimDWed napisał(a):Kazik Kwartet Pro Forma: 15/05/2014 Toruń, Od Nowa
Kazik Kwartet Pro Forma: 21/05/2014 Płock Teatr Dramatyczny?
Jak wyżej. ElDupowe tematy już są więc i wiosenne występy z chłopakami z KPF też wrzucam. Miejsca jak wyżej, z tym że na FB Płock nie podany, ale Przemek z Kwartetu informował że tam się to odbędzie.
Preferuje ktoś na taką Pro formę rozrywki się udać? Osobiście jak najbardziej polecam i intensywnie myślę o Płocku.
----------------------------------------
moja strona www
obsługa księgowa kraków
Klempicz napisał(a):HieronimDWed napisał(a):Kazik Kwartet Pro Forma: 15/05/2014 Toruń, Od Nowa
Kazik Kwartet Pro Forma: 21/05/2014 Płock Teatr Dramatyczny?
Jak wyżej. ElDupowe tematy już są więc i wiosenne występy z chłopakami z KPF też wrzucam. Miejsca jak wyżej, z tym że na FB Płock nie podany, ale Przemek z Kwartetu informował że tam się to odbędzie.
Preferuje ktoś na taką Pro formę rozrywki się udać? Osobiście jak najbardziej polecam i intensywnie myślę o Płocku.
----------------------------------------
moja strona www
obsługa księgowa kraków
Ja oczywiście jak zawsze serdecznie zapraszam, ale te koncerty były w zeszłym roku...
Lucky_Luke napisał(a):Kurde, znowu zgrzeszyłem a to przez to ze odwołano koncert w Gdyni.................i zakupiłem bilet na Kraków
Lucky_Luke napisał(a):Kurde, znowu zgrzeszyłem a to przez to ze odwołano koncert w Gdyni.................i zakupiłem bilet na Kraków
Bullet napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):Kurde, znowu zgrzeszyłem a to przez to ze odwołano koncert w Gdyni.................i zakupiłem bilet na Kraków
Nie zakupiłeś biletu na Gdynię i taki jest teraz efekt końcowy. Ale skoro zakupiłeś już na Kraków to koncert na pewno się odbędzie...
Pozdro i fajnie, że wbijasz. Może też przyjadę jednak trochę wcześniej...
Pozdr.
pewu napisał(a):Z przykrością informujemy, że z powodu choroby Kazika (zapalenie oskrzeli) jesteśmy zmuszeni odwołać i przełożyć koncert „Kazika & Kwartetu ProForma” który miał się odbyć jutro - w czwartek 09.04.2015 w Krakowie.
Koncert zostaje przełożony na 15 listopada 2015 (niedziela). Bilety zachowują ważność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości