po reakcji mendiów wydaje się, że namaszczony został Duda, może to i dobrze.
w każdym razie jakoś ta zabetonowana scena polityczna się zmieni, choćby i trochę to już dobrze

redhead napisał(a):Głosuje na Kazika Staszewskiego.
☺
redhead napisał(a):redhead napisał(a):Głosuje na Kazika Staszewskiego.
☺
Głos oddany był.
Niestety nie wszedł do II tury ...widać wyborcy nie dorośli do swych lat![]()
W II turze głosuje przeciw ...Bronkowi.
hej
sevs napisał(a):Kazik:
"Mimo że deklarowałem, że nie idę na wybory, bo nie widzę kandydata, który by mi odpowiadał, to jednak w niedzielę tuż przed godz. 21 spontanicznie poszedłem do komisji i też oddałem głos na Kukiza."
i wszystko jasne!
sevs napisał(a):Kazik:
"Mimo że deklarowałem.......i też oddałem głos na Kukiza."
i wszystko jasne!
widzę że chcecie aby te wybory wygrał duda - oto mała scenka która czysto hipotetycznie może rozegrać się tuż po tym wyborze :
duda : Panie prezesie melduje wykonanie zadania !
kaczor : Dobrze Andrzejku, dobrze, gratuluje.
duda : w końcu nie muszę już ludziom nic obiecywać, rety już sam zacząłem w to wierzyć.
kaczor : no już spokój Andrzejku nie denerwuj się, trochę jeszcze poobiecuj a jak zostane premierem jak kiedyś pamiętaj podpisuj wszystko co Ci powiem
antek : Panie prezesie - widze że najwyższy czas na trzecią konferencje smoleńską - mam nowych naukowców, tylko nikt mnie już nie słucha
kaczor : Andrzejku, wygłoś orędzie jaki to mój brat był jedynym Wielkim i słusznym prezydentem tego Kraju i jak to poległ na ruskiej ziemi niczym jezus chrystus, po czym wystąp w spocie i opowiedz o tych kłamstwach tej ruskiej rodem z KGB, może Antuś w końcu odkryje przed nami tajemnice tego zamachu
duda : oczywiście Panie prezesie ! jeszcze pisnę słówko to ojca dyrektora - niech wygłosi jaki to Prezydent Kaczyński był wielkim Ojcem tego narodu
djadijos napisał(a):widzę że chcecie aby te wybory wygrał duda - oto mała scenka która czysto hipotetycznie może rozegrać się tuż po tym wyborze :
duda : Panie prezesie melduje wykonanie zadania !
kaczor : Dobrze Andrzejku, dobrze, gratuluje.
duda : w końcu nie muszę już ludziom nic obiecywać, rety już sam zacząłem w to wierzyć.
kaczor : no już spokój Andrzejku nie denerwuj się, trochę jeszcze poobiecuj a jak zostane premierem jak kiedyś pamiętaj podpisuj wszystko co Ci powiem
antek : Panie prezesie - widze że najwyższy czas na trzecią konferencje smoleńską - mam nowych naukowców, tylko nikt mnie już nie słucha
kaczor : Andrzejku, wygłoś orędzie jaki to mój brat był jedynym Wielkim i słusznym prezydentem tego Kraju i jak to poległ na ruskiej ziemi niczym jezus chrystus, po czym wystąp w spocie i opowiedz o tych kłamstwach tej ruskiej rodem z KGB, może Antuś w końcu odkryje przed nami tajemnice tego zamachu
duda : oczywiście Panie prezesie ! jeszcze pisnę słówko to ojca dyrektora - niech wygłosi jaki to Prezydent Kaczyński był wielkim Ojcem tego narodu
znalezione w sieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 104 gości