Ekstraklasa

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Ekstraklasa

Postprzez Jedras » 18 lip 2014, o 14:14

Dzisiaj na onecie pisali już o potencjalnych rywalach na jakich mogą trafić nasi tytani piłki po przejściu tej rundy;)
Jest jeden mały problem, który uszedł uwadze internetowych redaktorów - żadna drużyna nie jest pewna awansu do kolejnej fazy rozgrywek:P

Postprzez djadijos » 18 lip 2014, o 14:38

Jedras napisał(a):po przejściu tej rundy;)

Patrząc na grę naszych to może być dosyć duży problem...

Postprzez Jaaasiek » 23 lip 2014, o 21:11

Legia ma chyba jakieś większe szanse dzisiaj, bo podobno przeciwnik nie gra w pełnym składzie. Część graczy ma nockę i nie dostali wolnego na mecz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Postprzez Krzysieq » 4 lut 2015, o 17:09

Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .
Kaliber 44 - Księga Tajemnicza. Prolog.
No way.

Postprzez slaw » 4 lut 2015, o 21:31

Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .

Wchodzę, tylko by się przydało więcej niż 3 drużyny jak ostatnio.

Postprzez Krzysieq » 4 lut 2015, o 23:43

slaw napisał(a):
Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .

W porządku. ;)
No way.

Postprzez sanostol » 5 lut 2015, o 01:35

wolę ustawlige.com

Postprzez slaw » 5 lut 2015, o 23:22

sanostol - a ja wolałem Wygraj Ligę, ale tę kiedy na kratce pocztowej trza było nakleić wycięty z gazety kupon, wypełnić 11 zawodnikami (a właściwie kodami 4-cyfrowymi), tylko w systemie 1-4-4-2 przy budżecie 20 mln. Pamiętam, że kilka, kilkanaście takich kuponów wkładało się do koperty i się wysyłało. :)

Krzysieq napisał(a):
slaw napisał(a):

W porządku. ;)

No, zapisałem się zaraz po tym jak napisałem posta, nie zdążyłem z edytowaniem :P

Ej, przy takiej liczbie drużyn można założyć Head-to-head.

Postprzez sanostol » 7 lut 2015, o 02:14

slaw napisał(a):sanostol - a ja wolałem Wygraj Ligę, ale tę kiedy na kratce pocztowej trza było nakleić wycięty z gazety kupon, wypełnić 11 zawodnikami (a właściwie kodami 4-cyfrowymi), tylko w systemie 1-4-4-2 przy budżecie 20 mln. Pamiętam, że kilka, kilkanaście takich kuponów wkładało się do koperty i się wysyłało. :)

Ej, przy takiej liczbie drużyn można założyć Head-to-head.

granie na kartce pocztowej to legendarna sprawa
ale w sumie można grać i w fantasy i w ustaw ligę bo za dużo się to nie różni :D

Postprzez Jaaasiek » 20 maja 2015, o 22:51

Ja pierdolę, chyba dawno w polskiej lidze nie było takiego wałka w sędziowaniu jak dzisiaj na Legii.

Sędzia przedłużył mecz o w sumie o 11 minut (doliczył niby 8, ale tyle wyszło). Fakt było zamieszanie przez debili z racami bo dym poszedł na boisko, ale 8 minut to przesada.

95 minuta - faulowany w polu karnym Legii jest Frankowski, gwizdek sędziego milczy
97 minuta - nastrzelona ręka w polu karnym (sędzia nie był zasłonięty, liniowy też), ewidentnie bez ruchu do piłki bez możliwości ucieczki ręką i oczywiście gwizdek.

Może przesadzam z wałkiem, ale jeśli Legia w taki sposób mistrza zdobędzie to moim zdaniem lekki wstyd.
Obrazek

Postprzez djadijos » 20 maja 2015, o 23:36

Ja mam nadzieje ze nie zdobedzie. Legio, Legio pier**lona gdzie jest twoja korona...

Postprzez slaw » 21 maja 2015, o 00:01

Jaaasiek napisał(a):
Sędzia przedłużył mecz o w sumie o 11 minut (doliczył niby 8, ale tyle wyszło). Fakt było zamieszanie przez debili z racami bo dym poszedł na boisko, ale 8 minut to przesada.

Doliczył tyle, bo przerwa przez race trwała 6 minut, dodatkowo sędzia ma obowiązek doliczyć po 40 sekund za każdą zmianę piłkarza w meczu.

Jaaasiek napisał(a):95 minuta - faulowany w polu karnym Legii jest Frankowski, gwizdek sędziego milczy
97 minuta - nastrzelona ręka w polu karnym (sędzia nie był zasłonięty, liniowy też), ewidentnie bez ruchu do piłki bez możliwości ucieczki ręką i oczywiście gwizdek.

Karny dla Jagi? Przyjrzyj się powtórkom, taki był tam karny jak w przypadku tego podyktowanego dla Legii - czyli w ogóle. Bereszyński leciutko dotknął Frankowskiego, nie powodując jego upadku, tamten przyaktorzył. Ręka Gruzina - tak jak piszesz. W obu przypadkach karnego nie powinno być, co nie zmienia faktu wypaczenia wyniku przez liniowego.

djadijos napisał(a):Ja mam nadzieje ze nie zdobedzie. Legio, Legio pier**lona gdzie jest twoja korona...

Gdzie Legii korona? Na swoim miejscu ciągle, co najmniej do 7 czerwca.

Postprzez Jaaasiek » 21 maja 2015, o 15:08

Tak już na spokojnie. Zgadzam się, 8 minut mógł spokojnie doliczyć tak jak napisałeś.
- 6 przez debili
- 2 za zmiany

Czy karny dla Jagiellonii był to też dyskusyjna sprawa, ale jeśli tak, to był on pewniejszy niż ten dla Legii (którego nie miał prawa podyktować).

Za to prawdziwe jaja były po meczu na boisku i w tunelu :)))
Obrazek

Postprzez slaw » 22 maja 2015, o 00:50

https://www.youtube.com/watch?feature=y ... pp=desktop

Jasiek tu jest karny czy nie? Może po prostu sędzia Gil jest cienki a nie mamy jakiegoś spisku?

Postprzez Jaaasiek » 4 cze 2015, o 10:30

Coraz ciekawiej w ekstraklasie. Na Legii płaczą, że Górnik wystawił rezerwy przeciwko Lechowi. Ja się pytam, czy drużyna grająca o przysłowiową "pietruszkę" w lidze nie może dać w ostatnich meczach pograć młodzikom? Szukanie teorii spiskowych przez trenera Berga to trochę bezsilna próba tłumaczenia, że z najsilniejszym składem w Polsce i największym budżetem, nie potrafił obronić mistrzostwa (na 99% Lech).

Lech obecnie w niesamowitym gazie i gdyby Górnik miał się podłożyć to nie 1:6, a 1:3 najwyżej (tym bardziej, że przez pierwsze 5 minut zdominowali Lecha i wyszli na prowadzenie). A Legia ma nauczkę na przyszły sezon, żeby nie pozbywać się zbyt prędko graczy typu Radovic (bo to jego brak widać najbardziej), chociaż nie wiem czy mieli jakieś szanse go zatrzymać. W każdym razie, moim zdaniem, to był punkt zwrotny w formie Legii.
Obrazek

Postprzez kazikomianiak » 4 cze 2015, o 12:20

KOLEJORZ!!! KOLEJORZ!! Mistrzem Kolejorz!!
,, LUDZKIE DROGI, KAŻDA INNA JEST" - ZERO GAIN

Postprzez kazikomianiak » 7 cze 2015, o 20:49

MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!! MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!! MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!!
,, LUDZKIE DROGI, KAŻDA INNA JEST" - ZERO GAIN

Postprzez Jaaasiek » 7 cze 2015, o 21:00

Podoba się mnie to.
Obrazek

Postprzez Krzysieq » 13 lip 2015, o 23:29

No, to zgodnie z tradycją:
Dziś ruszyła kolejna edycja Fantasy Ligi i oczywiście pozwoliłem sobie stworzyć ligę prywatną. Ostatnio było 100 graczy, więc zrezygnowałem z tradycyjnej punktacji i wybrałem head-to-head. Aha, gramy bez sponsorów.
Kod dostępu do ligi to: 429351820 (na razie jeszcze nie można dołączać do lig prywatnych, wp ma to naprawić na dniach).

Zapraszam wszystkich do zabawy.
No way.

Postprzez slaw » 14 lip 2015, o 22:20

Krzysieq napisał(a):No, to zgodnie z tradycją:
Dziś ruszyła kolejna edycja Fantasy Ligi i oczywiście pozwoliłem sobie stworzyć ligę prywatną. Ostatnio było 100 graczy, więc zrezygnowałem z tradycyjnej punktacji i wybrałem head-to-head. Aha, gramy bez sponsorów.
Kod dostępu do ligi to: 429351820 (na razie jeszcze nie można dołączać do lig prywatnych, wp ma to naprawić na dniach).

Zapraszam wszystkich do zabawy.

Vice-mistrz poprzedniej edycji dołączył do zabawy :)

Poprzednia strona

Powrót do FORUM