Jedras napisał(a):po przejściu tej rundy;)
Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .
slaw napisał(a):Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .
Wchodzę, tylko by się przydało więcej niż 3 drużyny jak ostatnio.
Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .
Krzysieq napisał(a):slaw napisał(a):Krzysieq napisał(a):Jakby się ktoś jeszcze bawił w Fantasy Ligę, to zapraszam do ligi Tylko Bez Sponsorów - 783310465 .
Wchodzę, tylko by się przydało więcej niż 3 drużyny jak ostatnio.
W porządku.
slaw napisał(a):sanostol - a ja wolałem Wygraj Ligę, ale tę kiedy na kratce pocztowej trza było nakleić wycięty z gazety kupon, wypełnić 11 zawodnikami (a właściwie kodami 4-cyfrowymi), tylko w systemie 1-4-4-2 przy budżecie 20 mln. Pamiętam, że kilka, kilkanaście takich kuponów wkładało się do koperty i się wysyłało.
Ej, przy takiej liczbie drużyn można założyć Head-to-head.
Jaaasiek napisał(a):
Sędzia przedłużył mecz o w sumie o 11 minut (doliczył niby 8, ale tyle wyszło). Fakt było zamieszanie przez debili z racami bo dym poszedł na boisko, ale 8 minut to przesada.
Jaaasiek napisał(a):95 minuta - faulowany w polu karnym Legii jest Frankowski, gwizdek sędziego milczy
97 minuta - nastrzelona ręka w polu karnym (sędzia nie był zasłonięty, liniowy też), ewidentnie bez ruchu do piłki bez możliwości ucieczki ręką i oczywiście gwizdek.
djadijos napisał(a):Ja mam nadzieje ze nie zdobedzie. Legio, Legio pier**lona gdzie jest twoja korona...
Krzysieq napisał(a):No, to zgodnie z tradycją:
Dziś ruszyła kolejna edycja Fantasy Ligi i oczywiście pozwoliłem sobie stworzyć ligę prywatną. Ostatnio było 100 graczy, więc zrezygnowałem z tradycyjnej punktacji i wybrałem head-to-head. Aha, gramy bez sponsorów.
Kod dostępu do ligi to: 429351820 (na razie jeszcze nie można dołączać do lig prywatnych, wp ma to naprawić na dniach).
Zapraszam wszystkich do zabawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości