Emilia napisał(a):Ja również mam pytanie o Kraków - czy przewidywane są również miejsca siedzące ? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja. Dodatkowo info z fejsa:
"W niedzielę w Krakowie Kazik Staszewski będzie obecny na Targi Książki w Krakowie. Macie okazję zakupić książkę "Idę tam gdzie idę" na stoisku Księgarni Świat Książki - sektor C, nr stoiska 34. A w godzinach 14.30 - 15.20 zdobyć autograf "
Emilia napisał(a):Ja również mam pytanie o Kraków - czy przewidywane są również miejsca siedzące ? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja. Dodatkowo info z fejsa:
"W niedzielę w Krakowie Kazik Staszewski będzie obecny na Targi Książki w Krakowie. Macie okazję zakupić książkę "Idę tam gdzie idę" na stoisku Księgarni Świat Książki - sektor C, nr stoiska 34. A w godzinach 14.30 - 15.20 zdobyć autograf "
aneta2606 napisał(a):moj pierwszy koncert kultu w życiu to hala astoria 2003 rok bydgoszcz trasa pazdziernikowa w tym roku mialam okazje po 12 latach byc na astori po raz kolejny i jestem mega zadowolona... oczywiscie 12 lat temu( a jestem rocznik 86 więc miałam 17 lat) skakałam pod sceną pogo teraz grzecznie siedzialam na trybunach ale wspomnienia mega jak chcecie mam set liste z koncertu w miedzy czasie bylam na kulcie w vanilla club, kuzni, juwenaliach w bydgoszczy, wystepie kultu w mogilnie, kilka razy w toruniu gdzie mieszka moja siostra no i w mózgu na buldogu, swego czasu w vanilli nawet udalo mi sie zrobic zdjecie z Kazikiem ktore jest oprawione w ramke i wisi na honorowym miejscu w domu... Kocham kult kazika i słucham co dzień
pavel555 napisał(a):witam,
Jest jeszcze ktoś oprócz mnie kto nie chce iść do Lukr-u w Rzeszowie? Ja specjalnie na koncert jadę do Krakowa i mam wolne miejsce w aucie. Wylot z Rzeszowa.
onyx napisał(a):pavel555 napisał(a):witam,
Jest jeszcze ktoś oprócz mnie kto nie chce iść do Lukr-u w Rzeszowie? Ja specjalnie na koncert jadę do Krakowa i mam wolne miejsce w aucie. Wylot z Rzeszowa.
W ciekawych czasach żyjemy to pewne,od lat koncertowego rozwoju do klęski urodzaju
Dev napisał(a):Kulci w formie, fajnie sie bawia piosnkami swymi. Jak zwykle top class.
młoda napisał(a):Wiem, że jeszcze sporo czasu, ale będzie ktoś może wracał po koncercie w Łodzi do Poznania i miałby 3 miejsca wolne w samochodzie?:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości