Reprezentacja 2012

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Reprezentacja 2012

Postprzez Jedras » 13 wrz 2012, o 20:30

slaw napisał(a):Trwam chce pokazać mecz z Angolami:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... ilion.html

Nie no, z takim namaszczeniem to nima wała, po prawie 40 pokonamy Anglię!

Dobre :lol: :lol:

Postprzez Holba » 14 wrz 2012, o 09:21

lepiej ppv. tzw pies ogrodnika.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez LUCAS » 14 wrz 2012, o 09:28

w przerwie meczu oczywiscie rozaniec...

ale co by nie gadac Rydzyka stac na wylozenie kasy na ten mecz
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Holba » 14 wrz 2012, o 12:45

rozumiem, ze w przerwie meczu na tvp ogladasz reklamy ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez LUCAS » 14 wrz 2012, o 14:58

ogladam wszystko jak leci
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Holba » 14 wrz 2012, o 18:16

tak wiec obejrzysz rozaniec :)
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez kierownik_startu » 15 wrz 2012, o 21:25

czytałem w piątkowej gazecie wrocławskiej, że są prowadzone zaawansowane rozmowy i że w związku z miernym zainteresowaniem widzów usługą ppv na dwóch poprzednich meczach reprezentacji może uda się tvp odkupić prawo do transmisji od firmy, która je posiada
"I czy tego chcesz, czy o to chodzi
Bym w złości tu przychodził.."

Postprzez lothian » 16 wrz 2012, o 21:47

nasze mendy (politycy), nie kumają, że mecze reprezentacji Polski powinny lecieć tylko w tv publicznej-za darmochę, niemcy już dawno temu to skumali

Postprzez LUCAS » 17 wrz 2012, o 08:59

lothian napisał(a):nasze mendy (politycy), nie kumają, że mecze reprezentacji Polski powinny lecieć tylko w tv publicznej-za darmochę, niemcy już dawno temu to skumali

ty nas tam do niemcow nie porownuj - to dwa swiaty
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez alek » 17 wrz 2012, o 11:02

lothian napisał(a):nasze mendy (politycy), nie kumają, że mecze reprezentacji Polski powinny lecieć tylko w tv publicznej-za darmochę, niemcy już dawno temu to skumali

Nie rozumiem toku rozumowania. Jacy politycy?? Jeżeli nie masz pojęcia na jakiś temat, to proponuję się nie wypowiadać.

Prawa do meczów reprezentacji posiada firma Sportfive. Nabyła je ona od PZPN na okres 10 [sic!] lat. Akurat polityka nie może się mieszań do spraw związku, bo FIFA ma pretensje (z jednej strony jednak słuszne).

Co do polityki, to "Zgodnie ze stosowną ustawą mecze reprezentacji Polski w piłce nożnej muszą być transmitowane w otwartym i bezpłatnym kanale telewizyjnym jako wydarzenia o ważnym charakterze społecznym". I w sumie władza ustawodawcza tyle może. I kropka.

Dla mnie jedynym wyjściem jest stanięcie telewizji otwartych i ogólnodostępnych (jak wynika z przepisów prawa) do przetargu, z którego pan Płaczyński wybierze sobie ofertę najlepszą. Cała sytuacja, podejrzewam, jest wynikiem chciwości Płaczyńskiego. Bo nie wierzę, że do przetargu stanęła tylko TVP. A skoro ani Polsat, ani TVN nie dawali więcej, to znaczy, że tyle warte są te mecze. Sportfive jak podpisywał umowę, to wiedział, że będzie mógł prawa telewizyjne odsprzedać tylko wąskiej grupie podmiotów, więc nie wiem o ch*j teraz Płaczyńskiemu chodzi...

Uściski,
alek

Postprzez slaw » 17 wrz 2012, o 20:06

http://www.youtube.com/watch?v=VtD-UNqd ... e=youtu.be

Nie no, z Grzesiem to jest wesoło jednak.

(Cały program do zobaczenia w poniedziałek, 17. września o 20:00 w telewizji Sportklub.)

Postprzez Maslowski » 17 wrz 2012, o 20:26

alek napisał(a):

Nie rozumiem toku rozumowania. Jacy politycy?? Jeżeli nie masz pojęcia na jakiś temat, to proponuję się nie wypowiadać.

Prawa do meczów reprezentacji posiada firma Sportfive. Nabyła je ona od PZPN na okres 10 [sic!] lat. Akurat polityka nie może się mieszań do spraw związku, bo FIFA ma pretensje (z jednej strony jednak słuszne).

Co do polityki, to "Zgodnie ze stosowną ustawą mecze reprezentacji Polski w piłce nożnej muszą być transmitowane w otwartym i bezpłatnym kanale telewizyjnym jako wydarzenia o ważnym charakterze społecznym". I w sumie władza ustawodawcza tyle może. I kropka.

Dla mnie jedynym wyjściem jest stanięcie telewizji otwartych i ogólnodostępnych (jak wynika z przepisów prawa) do przetargu, z którego pan Płaczyński wybierze sobie ofertę najlepszą. Cała sytuacja, podejrzewam, jest wynikiem chciwości Płaczyńskiego. Bo nie wierzę, że do przetargu stanęła tylko TVP. A skoro ani Polsat, ani TVN nie dawali więcej, to znaczy, że tyle warte są te mecze. Sportfive jak podpisywał umowę, to wiedział, że będzie mógł prawa telewizyjne odsprzedać tylko wąskiej grupie podmiotów, więc nie wiem o ch*j teraz Płaczyńskiemu chodzi...

Uściski,
alek

Jak dla mnie wina polityków jest największa.Mieli tyle szans wprowadzić kuratora,to się przestraszyli,że UEFA wykluczy Polske z międzynarodowych rozgrywek a to jest jedyna szansa na oczyszczenie polskiej piłki z wszystkich leśnych dziadków.Teraz słyszę,że Kamiński z Pisu chce kuratora wprowadzić,szkoda,ze o tym jego partia nie myślała podczas 2 letnich rządów.Gdyby Drzewiecki albo Lipiec(który nie był zbyt odpowiednia osobą do oczyszczenia czegokolwiek :D )mieli jaja i by tego kuratora zostawili w PZPN,myślę,że nie byłoby problemu jak dziś,czyli płacenie kasy za oglądanie Kopaczy reprezentacyjnych.

Postprzez alek » 18 wrz 2012, o 08:35

Maslowski napisał(a):
alek napisał(a):

Uściski,
alek

Jak dla mnie wina polityków jest największa.Mieli tyle szans wprowadzić kuratora,to się przestraszyli,że UEFA wykluczy Polske z międzynarodowych rozgrywek a to jest jedyna szansa na oczyszczenie polskiej piłki z wszystkich leśnych dziadków.Teraz słyszę,że Kamiński z Pisu chce kuratora wprowadzić,szkoda,ze o tym jego partia nie myślała podczas 2 letnich rządów.Gdyby Drzewiecki albo Lipiec(który nie był zbyt odpowiednia osobą do oczyszczenia czegokolwiek :D )mieli jaja i by tego kuratora zostawili w PZPN,myślę,że nie byłoby problemu jak dziś,czyli płacenie kasy za oglądanie Kopaczy reprezentacyjnych.

Ale nikt tego nie zrobi, bo kto wprowadzi kuratora ma z góry przesądzone przegranie kolejnych wyborów. Chyba jedyną szansą, żeby większość społeczeństwa zaakceptowała kuratora jest jak najszybsze odpadnięcie z eliminacji i wtedy jest rok, że mogą sobie nas wyrzucać i ch*j. Albo kurator w osobie Bońka, bo tutaj myślę, że UEFY i FIFY by nic nie zrobili...

Postprzez Holba » 18 wrz 2012, o 08:59

Maslowski napisał(a):
alek napisał(a):

Uściski,
alek

tak nie zaglebiajac sie w szczegoly, Lipiec wprowadzil kuratora.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Maslowski » 18 wrz 2012, o 09:27

W tej sytuacji,czyli po przegranym Euro,PPV , wykluczenie nas z eliminacji chyba aż tak by nikogo nie wkurwiło a kurator to jedyna szansa na oczyszczenie całego tego towarzycha z wszelakich baronów i tym podobnych dziadków.Zgadzam się z W.Kowalczykiem,że Fornalik powinien zacząć tworzyć drużynę z młodych piłkarzy na przyszłe Euro bo do Brazylii i tak pewnie nie pojedziemy.Coś na kształt Loewa,który właściwie drużyne tworzył od zera,opartą na młodych piłkarzach.Wiadomo jaka jest przepaść między naszą piłką a niemiecką,ale kierunek byłby dobry.
Lipiec wprowadził kuratora po to,żeby go równie szybko wyprowadzić (ech te sondaże).

Postprzez Holba » 18 wrz 2012, o 11:13

a co rozgrywkami ligowymi ? gramy dalej czy nie ? jezeli nie, to kto bedzie placil kontrakty kopaczy ? takich pytan jest wiele...
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez LUCAS » 18 wrz 2012, o 11:25

Maslowski napisał(a):W tej sytuacji,czyli po przegranym Euro,PPV , wykluczenie nas z eliminacji chyba aż tak by nikogo nie wkurwiło a kurator to jedyna szansa na oczyszczenie całego tego towarzycha z wszelakich baronów i tym podobnych dziadków.Zgadzam się z W.Kowalczykiem,że Fornalik powinien zacząć tworzyć drużynę z młodych piłkarzy na przyszłe Euro bo do Brazylii i tak pewnie nie pojedziemy.Coś na kształt Loewa,który właściwie drużyne tworzył od zera,opartą na młodych piłkarzach.Wiadomo jaka jest przepaść między naszą piłką a niemiecką,ale kierunek byłby dobry.
Lipiec wprowadził kuratora po to,żeby go równie szybko wyprowadzić (ech te sondaże).

ciezko u nas by bylo przeniesc wzor szkolenia niemieckiego. smuda tez przygotowywal niby nas na euro na wzor niemcow ale i tak nic z tego nie wyszlo. pomysl o budowie reprezentacji na wolskich, furmanach, lukasikach i innych urodzonych po 92 jest dobry ale moim zdaniem nie do zrealizowania w polsce.
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Maslowski » 18 wrz 2012, o 11:26

Holba napisał(a):a co rozgrywkami ligowymi ? gramy dalej czy nie ? jezeli nie, to kto bedzie placil kontrakty kopaczy ? takich pytan jest wiele...

Cyt."Konsekwencją wprowadzenia kuratora w PZPN mogły być sankcje wobec polskich drużyn polegające na zawieszeniu ich udziału we wszelkich rozgrywkach międzynarodowych".
Czyli szkoda niewielka,reprezentacja gra lipę a kluby odpadają w 1 rundach rozgrywek europejskich.

Postprzez Maslowski » 18 wrz 2012, o 11:31

LUCAS napisał(a):
Maslowski napisał(a):W tej sytuacji,czyli po przegranym Euro,PPV , wykluczenie nas z eliminacji chyba aż tak by nikogo nie wkurwiło a kurator to jedyna szansa na oczyszczenie całego tego towarzycha z wszelakich baronów i tym podobnych dziadków.Zgadzam się z W.Kowalczykiem,że Fornalik powinien zacząć tworzyć drużynę z młodych piłkarzy na przyszłe Euro bo do Brazylii i tak pewnie nie pojedziemy.Coś na kształt Loewa,który właściwie drużyne tworzył od zera,opartą na młodych piłkarzach.Wiadomo jaka jest przepaść między naszą piłką a niemiecką,ale kierunek byłby dobry.

ciezko u nas by bylo przeniesc wzor szkolenia niemieckiego. smuda tez przygotowywal niby nas na euro na wzor niemcow ale i tak nic z tego nie wyszlo. pomysl o budowie reprezentacji na wolskich, furmanach, lukasikach i innych urodzonych po 92 jest dobry ale moim zdaniem nie do zrealizowania w polsce.

Wiadomo,że potęgą jak Niemcy pewnie nigdy nie będziemy ale stać nas chyba na stworzenie solidnej drużyny w stylu Szwecji czy Danii

Postprzez Maslowski » 25 wrz 2012, o 16:52

Postprzez LUCAS » 25 wrz 2012, o 23:09

i bardzo dobrze. chcialbym zeby wygral kosecki ale cos czuje ze wygra antkowiak i pewnie u buka na niego postawie.

najwieksze zaskoczenie to kandydowanie zdziska kreciny

bonka jakos nie trawie po tym co pokazal jak prowadzil reprezentacje, i wollabym zeby tu sie znowu nie wycofal
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Holba » 26 wrz 2012, o 08:42

co pokazal Boniek jak prowadzil reprezentacje ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 26 wrz 2012, o 09:12

Swoje mieszkanie w "MTV Cribs"
Obrazek

Postprzez Holba » 26 wrz 2012, o 11:56

co to jest mtv cribs ?
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jedras » 26 wrz 2012, o 12:39

Holba napisał(a):co to jest mtv cribs ?

Taki program gdzie "celebryty" pokazują jak mieszkają, ile jakich fur mają w garażu i ogólnie takie duperele. Normalnych ludzi raczej to nie interesuje;)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM