Carlos napisał(a):Wybiera się ktoś do Kielc?
ponoć chłopaki z Kultu mają być

a Ty będziesz Carlosie?
oksymoron napisał(a):Dzień dobry wieczór. Jak wygląda oferta tegorocznego sklepiku trasowego? Czy są koszulki dziecięce, i jeśli tak to ile kosztują? Zdaje się, że w zeszłym roku były takie. A "Biała księga"?
flaa napisał(a):W Spotku jeszcze nie byłem - rozumiem, że nie ma problemów z kupnem biletu na miejscu przed koncertem?
kazimierzyk napisał(a):oksymoron napisał(a):Dzień dobry wieczór. Jak wygląda oferta tegorocznego sklepiku trasowego? Czy są koszulki dziecięce, i jeśli tak to ile kosztują? Zdaje się, że w zeszłym roku były takie. A "Biała księga"?
Siema. W Zielonej były koszulki dziecięce, jakoś po 50 zł. Białej księgi brak, tylko Idę tam gdzie idę po 40 zł.
Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.
slaw napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.
Mam tak samo jak Ty ...
Pierwszy raz od 13 lat zmuszony zostałem silą wyższą odpuścić pomarańczową. Taka jesień inna niż wszystkie.
aro848 napisał(a):Wszystko by bylo cacy gdyby nie to ze czasami Kazika nie bylo slychac(...)
donkey napisał(a):
P.S. Koncert udany, ale mam wrażenie, że z roku na rok jest gorsze nagłośnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 107 gości