Kult Pomarańczowa 2015

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Kult Pomarańczowa 2015

Postprzez aro848 » 15 lis 2015, o 21:38

Madomir napisał(a):Ma ktoś filmik z baranka? Podeślijcie. madomir@vp.pl

Tutaj zapewne sie niedlugo pojawi : https://www.youtube.com/channel/UCjrOOF ... d2pV3PUOWw :mrgreen:

Postprzez kriso » 15 lis 2015, o 21:57

W Spodku organizacyjny dramat. Czynne tylko jedno wejście, w efekcie 1/3 - 1/4 ludzi nie zobaczyła supportu i spóźniła się na koncert. Dopiero barany 10 minut przed koncertem otworzyli drugie wejście, widząc kolejkę długości ok. 150 metrów. I jakoś udało się kolejkę rozładować momentalnie. Tak więc dla organizatorów ogromny minus. Sam koncert natomiast (który widziałem dopiero od Bruklińskiej) rewelacyjny. Znakomita seta, Kazik w formie, Kult od dłuższego czasu nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Kazik sporo dowcipkował w swoim stylu. Najlepsze były te życzenia: dla Lucjusza od Tomasza Pogody.... ducha? Pardon, dla Lucjusza od Tomasza - pogody ducha :) . Cały Kazik. No i to śpiewanie Baranka przez publiczność - aż mnie zmroziło. Rewelacja. Ogólnie super koncert i tylko część organizacyjna kładzie się cieniem.

Postprzez przemo » 15 lis 2015, o 22:04

Kupię koszulkę "Pomarańczowa trasa" w rozmiarze XL. Kontakt na priva..

Postprzez mirkowski » 15 lis 2015, o 22:58

Którą piosenkę Kazik śpiewał w pozycji "z za głośnika" ? :D

Postprzez aro848 » 16 lis 2015, o 12:18

Postprzez Jaaasiek » 16 lis 2015, o 13:14

donkey napisał(a):
slaw napisał(a):
Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.

Mam tak samo jak Ty ...

Pierwszy raz od 13 lat zmuszony zostałem silą wyższą odpuścić pomarańczową. Taka jesień inna niż wszystkie.

To była ironia? Jasiek od 13 ( ;)) lat obiecuje, że się pojawi (głównie w Spodku), a zawsze go nie ma.

Ostatni raz w Spodku byłem w 2010, a na Kulcie ogólnie w 2014 na Jarocinie :P

Aczkolwiek pewnie wrócę na Kult w 2016 roku w Cieszanowie :)
Obrazek

Postprzez slaw » 16 lis 2015, o 20:45

donkey napisał(a):
slaw napisał(a):
Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.

Mam tak samo jak Ty ...

Pierwszy raz od 13 lat zmuszony zostałem silą wyższą odpuścić pomarańczową. Taka jesień inna niż wszystkie.

To była ironia? Jasiek od 13 ( ;)) lat obiecuje, że się pojawi (głównie w Spodku), a zawsze go nie ma.

Po atakach w Paryżu, Ważny wygłosił w Spodku mowę i potem powiedział, że "Bal kreślarzy" jest dedykowany wszystkim ofiarą (myślę, że to byli głównie Francuzi). Zajebista dedykacja ("darujcie mi wybite drzwi łbem żabojada"). To też była ironia?

P.S. Koncert udany, ale mam wrażenie, że z roku na rok jest gorsze nagłośnienie.

Z mojej storny to nie ironia, jak z kultową dedykacją to nie wiem.

Postprzez wodzu » 17 lis 2015, o 06:04

Witam!
Przeczytałem wątek i zauważyłem, że dla kilku osób pomarańczowa trasa w 2003 roku była pierwsza. Dla mnie również (ah jak ten czas leci...)zatem mam prośbę mógłby ktoś wrzucić materiały z tej trasy w postaci filmów które kiedyś były na stronie, lecz już ich nie ma. :(Z góry bardzo dziękuję.
PS: Wiem też, że ktos nagrał cały koncert ze spodka 12 lat temu i fajnie jak by się podzieli, ale wie., ze to tylko marzenie. Chociaż kto wie.
W każdym bądź razie dla mnie by to była świetna pamiatka przypomnieć sobie ten pierwszy mój spodkowy koncert.

Postprzez wodzu » 20 lis 2015, o 19:33

wodzu napisał(a):Witam!
Przeczytałem wątek i zauważyłem, że dla kilku osób pomarańczowa trasa w 2003 roku była pierwsza. Dla mnie również (ah jak ten czas leci...)zatem mam prośbę mógłby ktoś wrzucić materiały z tej trasy w postaci filmów które kiedyś były na stronie, lecz już ich nie ma. :(Z góry bardzo dziękuję.
PS: Wiem też, że ktos nagrał cały koncert ze spodka 12 lat temu i fajnie jak by się podzieli, ale wie., ze to tylko marzenie. Chociaż kto wie.
W każdym bądź razie dla mnie by to była świetna pamiatka przypomnieć sobie ten pierwszy mój spodkowy koncert.

Widzę, że to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak nie jesteś "rozpoznawalnym" i "znanym" forumowiczem to wszyscy Cie zleją. Cóż. ;)

Postprzez Jedras » 21 lis 2015, o 23:52

Odezwij się na priv do Carlosa - on ma dużo kultowych rzeczy;)

Postprzez Jen » 25 lis 2015, o 15:08

wodzu napisał(a):
wodzu napisał(a):Witam!

Widzę, że to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak nie jesteś "rozpoznawalnym" i "znanym" forumowiczem to wszyscy Cie zleją. Cóż. ;)

TWA to tu było kiedyś, teraz to forum umiera.

Byłam na tej trasie, ale nie posiadam nagrań. Rozumiem, że YT już przeszukałeś? :)
Nie zapominaj o ludziach,
że mają grypę, imieniny, małe kłopoty, nudne historyjki do opowiedzenia przez telefon. Nie zapominaj, chociaż oni też nie mają czasu. I mogą zapomnieć.

Postprzez Carlos » 25 lis 2015, o 16:08

Fragmenty ze starej strony Kultu posiadam z trasy 2003 ale nagrania ze Spodka niestety nie.
Kupię :
Kazik "Mariola" (promo)
ZUCH KAZIK - Hej Młody Junaku (promo)

Postprzez » 25 lis 2015, o 20:29

koncert fenomenalny, kawałki które chciałem usłyszeć, kultowa brać ludzi którzy przyszli posłuchać poczuć... dla mnie rewelka, parę razy wyszedłem z centralnego pogo za duszno jak dla mnie, naprawdę nie miałem czym oddychać, nie wiem jak inni ale mało bym się nie udusił mam nadzieje że to nie przez te "cygarety"
tylko ta chwila na koniec, kazik kończy i jak by bomba wybuchła, nikt się już nie zna, zabawa skończona, wracamy do normalnego świata... i zapieprzać na pociąg do swojego miasta zamiast wbić na piwo i śpiewać do rana .. ehhh

Postprzez wodzu » 26 lis 2015, o 02:31

Carlos napisał(a):Fragmenty ze starej strony Kultu posiadam z trasy 2003 ale nagrania ze Spodka niestety nie.

O! Super! Teraz pytanie czy mógłbyś te materiały udostępnić?

Postprzez wodzu » 3 gru 2015, o 17:47

wodzu napisał(a):
Carlos napisał(a):Fragmenty ze starej strony Kultu posiadam z trasy 2003 ale nagrania ze Spodka niestety nie.

O! Super! Teraz pytanie czy mógłbyś te materiały udostępnić?

?

Postprzez Jedras » 4 gru 2015, o 17:38

Ej tak mi się teraz przypomniało - co z tym filmem o Pomarańczowej czy Kulcie? Ktoś coś wie?

Postprzez Mikoszczecin » 4 gru 2015, o 23:01

Na fejsie Kult Film był link to wybiórczej Bydgoszcz podajże, gdzie był wywiad z producentem filmów niezależnych, dokumentalnych itp. I on mówił że projekt Kult Film będzie ich pierwszym pokazywanym w kinach, już na jesieni 2016.
KAZIK must stand

Poprzednia strona

Powrót do FORUM