Madomir napisał(a):Ma ktoś filmik z baranka? Podeślijcie. madomir@vp.pl
Tutaj zapewne sie niedlugo pojawi : https://www.youtube.com/channel/UCjrOOF ... d2pV3PUOWw

Madomir napisał(a):Ma ktoś filmik z baranka? Podeślijcie. madomir@vp.pl
donkey napisał(a):slaw napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.
Mam tak samo jak Ty ...
Pierwszy raz od 13 lat zmuszony zostałem silą wyższą odpuścić pomarańczową. Taka jesień inna niż wszystkie.
To była ironia? Jasiek od 13 () lat obiecuje, że się pojawi (głównie w Spodku), a zawsze go nie ma.
donkey napisał(a):slaw napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Odpadam jednak z Pomarańczowej, siła wyższa.
Mam tak samo jak Ty ...
Pierwszy raz od 13 lat zmuszony zostałem silą wyższą odpuścić pomarańczową. Taka jesień inna niż wszystkie.
To była ironia? Jasiek od 13 () lat obiecuje, że się pojawi (głównie w Spodku), a zawsze go nie ma.
Po atakach w Paryżu, Ważny wygłosił w Spodku mowę i potem powiedział, że "Bal kreślarzy" jest dedykowany wszystkim ofiarą (myślę, że to byli głównie Francuzi). Zajebista dedykacja ("darujcie mi wybite drzwi łbem żabojada"). To też była ironia?
P.S. Koncert udany, ale mam wrażenie, że z roku na rok jest gorsze nagłośnienie.
wodzu napisał(a):Witam!
Przeczytałem wątek i zauważyłem, że dla kilku osób pomarańczowa trasa w 2003 roku była pierwsza. Dla mnie również (ah jak ten czas leci...)zatem mam prośbę mógłby ktoś wrzucić materiały z tej trasy w postaci filmów które kiedyś były na stronie, lecz już ich nie ma.Z góry bardzo dziękuję.
PS: Wiem też, że ktos nagrał cały koncert ze spodka 12 lat temu i fajnie jak by się podzieli, ale wie., ze to tylko marzenie. Chociaż kto wie.
W każdym bądź razie dla mnie by to była świetna pamiatka przypomnieć sobie ten pierwszy mój spodkowy koncert.
wodzu napisał(a):wodzu napisał(a):Witam!
Przeczytałem wątek i zauważyłem, że dla kilku osób pomarańczowa trasa w 2003 roku była pierwsza. Dla mnie również (ah jak ten czas leci...)zatem mam prośbę mógłby ktoś wrzucić materiały z tej trasy w postaci filmów które kiedyś były na stronie, lecz już ich nie ma.Z góry bardzo dziękuję.
PS: Wiem też, że ktos nagrał cały koncert ze spodka 12 lat temu i fajnie jak by się podzieli, ale wie., ze to tylko marzenie. Chociaż kto wie.
W każdym bądź razie dla mnie by to była świetna pamiatka przypomnieć sobie ten pierwszy mój spodkowy koncert.
Widzę, że to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak nie jesteś "rozpoznawalnym" i "znanym" forumowiczem to wszyscy Cie zleją. Cóż.
Carlos napisał(a):Fragmenty ze starej strony Kultu posiadam z trasy 2003 ale nagrania ze Spodka niestety nie.
wodzu napisał(a):Carlos napisał(a):Fragmenty ze starej strony Kultu posiadam z trasy 2003 ale nagrania ze Spodka niestety nie.
O! Super! Teraz pytanie czy mógłbyś te materiały udostępnić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 138 gości