emii napisał(a):Orientuje się ktoś czy na koncercie w Londynie będzie można kupić nowa płytę?
Próbowałam pytać w wiadomości na fb ale nie wiem kto prowadzi tę stronę, bo widzę, ze wiadomość została odczytana ale jakoś ciężko na nią odpowiedzieć.
jarecki83 napisał(a):Janusz w Zielonej Górze bardzo ładnie zaśpiewał Niejeden
kazimierz bonaparte napisał(a):jarecki83 napisał(a):Janusz w Zielonej Górze bardzo ładnie zaśpiewał Niejeden
Sądziłem, że bez waltorni Banana ta piosenka już nigdy nie będzie fajna. Ale jak Janusz ją zaśpiewał wczoraj w Szczecinie to była mega moc.
slaw napisał(a):kazimierz bonaparte napisał(a):jarecki83 napisał(a):Janusz w Zielonej Górze bardzo ładnie zaśpiewał Niejeden
Sądziłem, że bez waltorni Banana ta piosenka już nigdy nie będzie fajna. Ale jak Janusz ją zaśpiewał wczoraj w Szczecinie to była mega moc.
Wam naprawdę podoba się wykonanie Niejednego w wykonaniu Janusza?
Albo to:
https://www.youtube.com/watch?v=BgfH7w_t_eg ?
coolcat napisał(a):Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...
Jestem w stanie zapłacić za bilet na koncert, ale nie rozumiem dlaczego zmuszany jestem do wydania 20,60zł na kuriera... Gdyby chociaż te bilety były jakieś bardziej "Kultowe" a tam tylko suchy nadruk Kult i nic więcej...
Dlaczego mam dorabiać firmę kurierską, w dodatku po stawce większej niż za 50kg-mową paczkę?
Kiedyś można było kupić bilet w Empiku czy innych sklepach muzycznych i wyglądały ciekawiej, można było choćby na pamiątkę zachować a teraz co, pamiątka po firmie dystrybucyjnej... Żenada...
Goomi napisał(a):coolcat napisał(a):Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...
Jestem w stanie zapłacić za bilet na koncert, ale nie rozumiem dlaczego zmuszany jestem do wydania 20,60zł na kuriera... Gdyby chociaż te bilety były jakieś bardziej "Kultowe" a tam tylko suchy nadruk Kult i nic więcej...
Dlaczego mam dorabiać firmę kurierską, w dodatku po stawce większej niż za 50kg-mową paczkę?
Kiedyś można było kupić bilet w Empiku czy innych sklepach muzycznych i wyglądały ciekawiej, można było choćby na pamiątkę zachować a teraz co, pamiątka po firmie dystrybucyjnej... Żenada...
JA bilety kolekcjonerskie kupuję ziomkom kultowym w punktach z biletami kolekcjonerskimi i wysyłam po przelaniu kasy. Bez kosztów albo za koszt znaczka. Da się? W Krakowie czasem da;) A bilety warte kłopotu.
Dev napisał(a):Goomi napisał(a):coolcat napisał(a):Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...
JA bilety kolekcjonerskie kupuję ziomkom kultowym w punktach z biletami kolekcjonerskimi i wysyłam po przelaniu kasy. Bez kosztów albo za koszt znaczka. Da się? W Krakowie czasem da;) A bilety warte kłopotu.
Majac Cie na "linii" mam pytanie - wiesz moze jak w poprzednich latach bylo z dostepnoscia biletow w dniu koncertu? W Piatek mam swoja trzydzieche i nie chce ryzykowac kupujac wczesniej, ale jak sily dadza to chce byc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 124 gości