Pomarańczowa trasa 2016

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Pomarańczowa trasa 2016

Postprzez onyx » 26 wrz 2016, o 20:52

Całkiem niezłe te wykazy koncertowych występów,ale na razie Ambitni Piloci stanowią klasę :arrow:
Prawda w relacji i ochrona,ale jesteśmy czystą miłością 8-)

Postprzez sevs » 26 wrz 2016, o 22:37

Jeśli chodzi o pomarańczową Hagę to za Bijenkorfem jest dobra i tania chińska knajpka... tylko otwarta do 11

Postprzez emii » 5 paź 2016, o 23:30

Orientuje się ktoś czy na koncercie w Londynie będzie można kupić nowa płytę?
Próbowałam pytać w wiadomości na fb ale nie wiem kto prowadzi tę stronę, bo widzę, ze wiadomość została odczytana ale jakoś ciężko na nią odpowiedzieć.

Postprzez donkey » 6 paź 2016, o 09:49

emii napisał(a):Orientuje się ktoś czy na koncercie w Londynie będzie można kupić nowa płytę?
Próbowałam pytać w wiadomości na fb ale nie wiem kto prowadzi tę stronę, bo widzę, ze wiadomość została odczytana ale jakoś ciężko na nią odpowiedzieć.

To prawie miesiąc później niż premiera płyty. Jak ktoś jest poza Polską, to nową płytę może zakupić na amazonie. Powinna się tam lada dzień pojawić. Można kupić przecież też w Polsce i wysłać poleconym priorytetem za granicę.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez donkey » 6 paź 2016, o 10:13

Tutaj masz jeszcze emii przesyłki za granicę 19 złotych: http://allegro.pl/kult-wstyd-madryt-c-d ... 75610.html

Postprzez Jedras » 6 paź 2016, o 19:07

Kupisz na miętko, zawsze oprócz koszulek były płyty:P

Postprzez donkey » 7 paź 2016, o 13:05

Ma ktoś setlistę z Torunia?

Rydzyk ponoć w "Niejeden" śpiewał ;).

Postprzez Barti » 7 paź 2016, o 17:05

Setlista z Torunia. Niestety jeśli chodzi o kolejność, pamiętam tylko początek. Jest więc ułożone płytami, ale myślę, że kompletna lista:

1. Jeśli będziesz tam
2. Bruklińska
3. Gdy nie ma dzieci
4. Wódka

Berlin
Wioślarze
Do Ani
Hej czy nie wiecie
Patrz
Niejeden (z Januszem na wokalu)
Arahja
Oni chcą ciebie
6 lat później
Celina
Baranek
Knajpa morderców
Wróci wiosna, baronowo
Pasażer
Jeśli zechcesz odejść - odejdź
Kołysanka stalinowska
Maria ma syna
Marysia
Twoje słowo jest prawdą
Prosto
Modlitwa o wschodzie słońca

Nowe kawałki:
Madryt
Twardy elektorat (z suplementu?)
Apokalipsa
Wstyd
To nie jest kraj dla starszych ludzi
Bezbronni w furii

BISY
Polska, Konsument, Wolność, Krew Boga, Totalna stabilizacja, Sowieci

Pozdr.

Postprzez jarecki83 » 8 paź 2016, o 11:16

Janusz w Zielonej Górze bardzo ładnie zaśpiewał Niejeden

Postprzez kazimierz bonaparte » 9 paź 2016, o 16:09

jarecki83 napisał(a):Janusz w Zielonej Górze bardzo ładnie zaśpiewał Niejeden

Sądziłem, że bez waltorni Banana ta piosenka już nigdy nie będzie fajna. Ale jak Janusz ją zaśpiewał wczoraj w Szczecinie to była mega moc.

Postprzez giżut » 10 paź 2016, o 12:24

jakieś setlisty z Zielonej czy Szczecina?

Postprzez maka » 10 paź 2016, o 13:07

giżut napisał(a):jakieś setlisty z Zielonej czy Szczecina?

Szczecin

Postprzez Darek Szerszeń » 10 paź 2016, o 20:05

z innej beczki, czy sektory zielone w spodku są zarezerwowane dla innych firm zajmujących się dystrybucją biletów?
pytam dlatego że na ticketpro wszystkie zielone widnieją jako niedostępne, a na czerwonych jest dużo dostępnych, pamiętam z poprzednich lat że chyba była podobna sytuacja.

Postprzez slaw » 10 paź 2016, o 20:49

kazimierz bonaparte napisał(a):

Sądziłem, że bez waltorni Banana ta piosenka już nigdy nie będzie fajna. Ale jak Janusz ją zaśpiewał wczoraj w Szczecinie to była mega moc.

Wam naprawdę podoba się wykonanie Niejednego w wykonaniu Janusza?
Albo to:
https://www.youtube.com/watch?v=BgfH7w_t_eg ?

Postprzez pink » 10 paź 2016, o 21:10

Ciągle te same utwory, a ja to bym 4 jeźdźców z chęcią usłyszała i wróci wiosna baronowo (halo, poproszę w piątek w warszawie 8-) )

Postprzez Darek Szerszeń » 10 paź 2016, o 22:20

Mam nadzieję że Polska w Spodku nie będzie w takim wykonaniu jak lata wstecz.

Postprzez jason » 11 paź 2016, o 07:52

Dokładnie , powinni bardziej mieszać te utwory i czymmprzedzej wrócić do takich jak religia wielkiego Babilonu czy psalm 151!!

Postprzez kolend » 11 paź 2016, o 08:11

slaw napisał(a):
kazimierz bonaparte napisał(a):

Wam naprawdę podoba się wykonanie Niejednego w wykonaniu Janusza?
Albo to:
https://www.youtube.com/watch?v=BgfH7w_t_eg ?

Też się zastanawiałem czy to sarkazm. Bo te jego wykonania słabiutkie są.

Postprzez BuDzIuM » 11 paź 2016, o 23:39

Tutaj można wygrać przez cały tydzień wejściówki na koncert w Stodole

http://www.eskarock.pl/co-w-radiu-eska- ... j_godzinie

Postprzez coolcat » 12 paź 2016, o 15:03

Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...
Jestem w stanie zapłacić za bilet na koncert, ale nie rozumiem dlaczego zmuszany jestem do wydania 20,60zł na kuriera... Gdyby chociaż te bilety były jakieś bardziej "Kultowe" a tam tylko suchy nadruk Kult i nic więcej...
Dlaczego mam dorabiać firmę kurierską, w dodatku po stawce większej niż za 50kg-mową paczkę?
Kiedyś można było kupić bilet w Empiku czy innych sklepach muzycznych i wyglądały ciekawiej, można było choćby na pamiątkę zachować a teraz co, pamiątka po firmie dystrybucyjnej... Żenada...

Postprzez SafeMan » 12 paź 2016, o 15:38

A ja kupiłem bilet w Empiku właśnie, nie wiem w czym problem. Poza tym można też kupić bilet elektroniczny i zwyczajnie wydrukować.

Postprzez Goomi » 13 paź 2016, o 14:17

coolcat napisał(a):Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...
Jestem w stanie zapłacić za bilet na koncert, ale nie rozumiem dlaczego zmuszany jestem do wydania 20,60zł na kuriera... Gdyby chociaż te bilety były jakieś bardziej "Kultowe" a tam tylko suchy nadruk Kult i nic więcej...
Dlaczego mam dorabiać firmę kurierską, w dodatku po stawce większej niż za 50kg-mową paczkę?
Kiedyś można było kupić bilet w Empiku czy innych sklepach muzycznych i wyglądały ciekawiej, można było choćby na pamiątkę zachować a teraz co, pamiątka po firmie dystrybucyjnej... Żenada...

JA bilety kolekcjonerskie kupuję ziomkom kultowym w punktach z biletami kolekcjonerskimi i wysyłam po przelaniu kasy. Bez kosztów albo za koszt znaczka. Da się? W Krakowie czasem da;) A bilety warte kłopotu.
Nie mam szacunku do siebie logując się tu po raz kolejny :-) Gómi

Postprzez Dev » 13 paź 2016, o 16:37

Goomi napisał(a):
coolcat napisał(a):Jakoś nigdy nie czułem potrzeby uzewnętrzniania się, ale tym razem pofatygowałem się i założyłem konto...

JA bilety kolekcjonerskie kupuję ziomkom kultowym w punktach z biletami kolekcjonerskimi i wysyłam po przelaniu kasy. Bez kosztów albo za koszt znaczka. Da się? W Krakowie czasem da;) A bilety warte kłopotu.

Majac Cie na "linii" mam pytanie - wiesz moze jak w poprzednich latach bylo z dostepnoscia biletow w dniu koncertu? W Piatek mam swoja trzydzieche i nie chce ryzykowac kupujac wczesniej, ale jak sily dadza to chce byc :P

Postprzez Goomi » 14 paź 2016, o 11:40

Dev napisał(a):
Goomi napisał(a):

Majac Cie na "linii" mam pytanie - wiesz moze jak w poprzednich latach bylo z dostepnoscia biletow w dniu koncertu? W Piatek mam swoja trzydzieche i nie chce ryzykowac kupujac wczesniej, ale jak sily dadza to chce byc :P

nie powinno być problemu. od paru lat zawsze były dostępne, teraz też sie nie zanosi na brak w dniu. jak coś zawsze można mnie lokalizować kilka godzin przed, jak będę mógł to pomogę.
Nie mam szacunku do siebie logując się tu po raz kolejny :-) Gómi

Postprzez coolcat » 14 paź 2016, o 13:35

Zwracam honor.
Bilety kupowała moja druga, podobno lepsza połowa...
Stwierdziła, że nie było opcji drukuj, tylko kurier. A ja naiwnie uwierzyłem ;-)
Dla Gdyni nie ma opcji kupienia osobiście, tylko przez net, ale można bilet wydrukować więc kurier odpada...
Niech no wrócę do domu...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM