amonos napisał(a):Jak mamy traktować ten suplement? Jako album należący do dyskografii zespołu czy może jako singiel czy cos podobnego? Bo wiem, że Karinga suplement był traktowany jako singiel czy może bardziej max singiel. Chodzi mi o to czy wydając ten Wstyd będzie się mówić ''O to już 16 album Kultu'' czy po prostu tak to przejdzie jak by to nie było nic znaczącego. Pozdrawiam
amonos napisał(a):Jak mamy traktować ten suplement? Jako album należący do dyskografii zespołu czy może jako singiel czy cos podobnego? Bo wiem, że Karinga suplement był traktowany jako singiel czy może bardziej max singiel. Chodzi mi o to czy wydając ten Wstyd będzie się mówić ''O to już 16 album Kultu'' czy po prostu tak to przejdzie jak by to nie było nic znaczącego. Pozdrawiam
onyx napisał(a):Podobnie jak Karinga suplement,zdecydowanie max singiel
djadijos napisał(a):Btw trochę Wstyd dla S.P. Records że płyta w Empiku jest prawie 10 zł tańsza...
djadijos napisał(a):Suplement.
Dolicz sobie koszty przesyłki to wyjdzie 10 zeta. Nie każdy jest z Warszawy.
wilkmaciej napisał(a):djadijos napisał(a):Suplement.
Dolicz sobie koszty przesyłki to wyjdzie 10 zeta? Nie każdy jest z Warszawy.
A nie, to faktycznie - S.P. powinno się wstydzić, że poczta i kurierzy pobierają opłaty za swoje usługi
artek napisał(a):Wstyd mam podzielony, dobre numery i takie do których się nie przekonam, średnio pół na pół.
Coś sobie wybiorę z suplementu - mam nadzieję i wtedy jest szansa na płytę do posłuchania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 62 gości