To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.
KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych -
wieteska@kult.art.pl3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum
Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.
przez trini » 4 wrz 2012, o 21:57
Zgodnie z prośbą i jak w temacie.
Wpisujcie "dokonania" kartoflanych kurdupli i nadających z ambony aferałów.
PS. Czytelnicy "Tygodnika Powszechnego" proszeni są o nie trolowanie wątku.
big badda boom
-

-
przez bts » 4 wrz 2012, o 22:07
"Tygodnika Powszechnego"? Nie chodziło Ci przypadkiem o "Gazetę Polską" (Codziennie)?

-

-
przez trini » 4 wrz 2012, o 22:12
bts napisał(a):"Tygodnika Powszechnego"? Nie chodziło Ci przypadkiem o "Gazetę Polską" (Codziennie)?

A "Tygodnik" dla lemingów też jest cacy?
Może być i "Gazeta", łotewer

Nie wiem co jest PiSowskim odpowiednikiem "leminga".
big badda boom
-

-
przez redhead » 4 wrz 2012, o 22:13
o nieeeee ...... Sylwio jakżeś mogła rozkradnąć tak tutaj wONtek tematyczny mój - którego nomen onem (prawie jak Kazelot w przyp. prezydenta wszystkich Polakuffff) - wstydze/łem się

leming - to mieszkaniec dużego miasta (korpo świat nim zawładnął) - który przyjechał do owego miasta z prowincji (mniejszej lub wiekszej) i koniecznie ma białą służbową toyotę auris lub yaris
Ostatnio edytowano 4 wrz 2012, o 22:15 przez
redhead, łącznie edytowano 1 raz
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"
-
-
przez bts » 4 wrz 2012, o 22:14
trini napisał(a):A "Tygodnik" dla lemingów też jest cacy?
Może być i "Gazeta", łotewer

Nie wiem co jest PiSowskim odpowiednikiem "leminga".
"Tygodnika" co prawda dawno nie przeglądałem, ale zwykle prezentował "zdroworozsądkowe" podejscie do ulubionych tematów PiSiaków, czyli poglądów prawicowych, kościoła, Uberprezesa, Boga, honoru i Ojczyzny

"Oni" chyba tak średnio go, ten tygodnik, lubią

Ostatnio edytowano 4 wrz 2012, o 22:16 przez
bts, łącznie edytowano 1 raz
-

-
przez Ziemo » 4 wrz 2012, o 22:16
Ja myślę, że Trini chodziło o użytkowników Frondy

-
-
przez bts » 4 wrz 2012, o 22:17
Ziemo napisał(a):Ja myślę, że Trini chodziło o użytkowników Frondy

"Portalu Poświęconego 'Fronda'", bluźnierco ty jeden.

-

-
przez trini » 4 wrz 2012, o 22:19
No właśnie! Niech będą Frondziki

big badda boom
-

-
przez Jaaasiek » 4 wrz 2012, o 22:33
zapomniałaś o "niezależna.pl"
-

-
przez viciufulik » 4 wrz 2012, o 22:50
Może nie "Frondziki", tylko "frącia"?
Powyższe informacje pochodzą ode mnie i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności.Zippo.net.plNie używam emotek.
-

-
-
przez kwino » 4 wrz 2012, o 23:47
Jak zaczniemy z tymi wszystkimi wpadkami, to obstawiam że przegonimy wątek kwasiarskich dowcipów
-
-
przez I.W.O. » 5 wrz 2012, o 00:05
trini napisał(a):Zgodnie z prośbą i jak w temacie.
Wpisujcie "dokonania" kartoflanych kurdupli i nadających z ambony aferałów.
PS. Czytelnicy "Tygodnika Powszechnego" proszeni są o nie trolowanie wątku.
Hahahah, "Tygodnik Powszechny" jest pisiarski? Cały świat Ci się zmieścił do dwóch-trzech szufladek? ;-)
-

-
-
przez bts » 5 wrz 2012, o 00:14
I.W.O. napisał(a):Hahahah, "Tygodnik Powszechny" jest pisiarski? Cały świat Ci się zmieścił do dwóch-trzech szufladek?

No właśnie też się zdziwiłem parę postów wyżej, bo "TP" zawsze był raczej ostoją ciut konserwatywnego, acz rozsądnego w miarę, katolicyzmu, a nie trybuną PiSopodobnych tropiących spiski i zamachy na "ojczyzne"*.
*mała litera w tym przypadku zamierzona.
-

-
przez trini » 5 wrz 2012, o 07:47
I.W.O. napisał(a):Hahahah, "Tygodnik Powszechny" jest pisiarski? Cały świat Ci się zmieścił do dwóch-trzech szufladek?

Hahahah, TAK! Łotewer to łotewer, jeszcze ktoś ten TP skomentuje?
3 szufladki to aż nadto, na polski grunt wystarczą mi dwie - Kartofel i Reszta Świata.
big badda boom
-

-
przez Holba » 5 wrz 2012, o 09:16
To moze ja zaczne na dobry pocztek.
Siostra z Londynu dzwoni do brata. - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
-Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła bo nie miała na leki, dziadka chcą okraść gniotem-waloryzacja kwotową, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę . ... Ania więc nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb... - A ta dobra wiadomość !? - Na szczęście to PO jest u władzy nie PiS
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie
-
-
przez Holba » 5 wrz 2012, o 09:44
Krzysieq napisał(a):Holba napisał(a):To moze ja zaczne na dobry pocztek.
Siostra z Londynu dzwoni do brata. - Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
-Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. - Zacznij od złej. - Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła bo nie miała na leki, dziadka chcą okraść gniotem-waloryzacja kwotową, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę . ... Ania więc nie chodzi do szkoły bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii wiec szykuje się kolejny pogrzeb... - A ta dobra wiadomość !? - Na szczęście to PO jest u władzy nie PiS
A propos - trzeba być zajebistym hipokrytą, żeby praktycznie cały czas użalać się nad tym, jakie PO jest złe i jak to źle rządzi Polską,w której żyje się coraz gorzej, kiedy żyje się za granicą.
Spradz najpierw definicjie hipokryzji!
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez Jaaasiek » 5 wrz 2012, o 09:56
Krzysieq to nie hiPOkryzja, to hiPiSkryzja

-

-
przez Adam » 5 wrz 2012, o 10:06
Krzysieq napisał(a):Holba napisał(a):To moze ja zaczne na dobry pocztek.
A propos - trzeba być zajebistym hipokrytą, żeby praktycznie cały czas użalać się nad tym, jakie PO jest złe i jak to źle rządzi Polską,w której żyje się coraz gorzej, kiedy żyje się za granicą.
A jak się żyje za granicą, to już się nie wie, co się w Polsce dzieje? Skąd wiesz, jak Holba często jest w kraju? Poza tym ma rodzinę, znajomych, więc nie oznacza to, że jest odcięty od informacji.
-
-
przez Holba » 5 wrz 2012, o 10:43
Wydawalo mi sie, ze to hipokryzja jest tym meritum Twojego posta ? Na ostatni post odpowiem troche pozniej.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie
-
-
przez I.W.O. » 5 wrz 2012, o 20:09
trini napisał(a):3 szufladki to aż nadto, na polski grunt wystarczą mi dwie - Kartofel i Reszta Świata.
Tak właśnie myślałem, że to taki poziom rozumienia świata.
-

-
-
przez trini » 5 wrz 2012, o 20:14
tak, tak.
więcej powagi, więcej patosu, więcej parasola w dupie.
big badda boom
-

-
przez svoraa » 5 wrz 2012, o 20:16
śmiejcie się, ja niezalezna.pl i GPC czasem czytam, to poszerza horyzonty bardzo

"Lepiej siurkiem mieszać bigos,
niż z Kult-Forum mieć amigos!" beret
-
-
przez I.W.O. » 5 wrz 2012, o 20:20
trini napisał(a):tak, tak.
więcej powagi, więcej patosu, więcej parasola w dupie.
Pani sobie sprawdzi w słowniku znaczenie słowa "patos". Parasola i dupy też, tak przy okazji.
-

-
-
przez trini » 5 wrz 2012, o 20:26
I.W.O. napisał(a):
Pani sobie sprawdzi w słowniku znaczenie słowa "patos". Parasola i dupy też, tak przy okazji.
nie mogę, w telewizji pokazują Premiera i muszę stać na baczność z ręką na sercu do końca transmisji.
big badda boom
-

-
przez Jaaasiek » 5 wrz 2012, o 20:35
svoraa napisał(a):śmiejcie się, ja niezalezna.pl i GPC czasem czytam, to poszerza horyzonty bardzo

Ja od tego mam Terry'ego Pratchetta

-

-
Powrót do FORUM