Pablo napisał(a):Cześć
Jakiej kwoty mógłbym mniej więcej się spodziewać za pakiet:
- Kult "Tan" - CD - Pierwsze wydanie (Polton) bodajże z 1993 (na allegro są obecnie wystawione 2 takie płyty za około 800zł, co wydaje mi się ceną dosyć wygórowaną)
- Kazik "Spalaj się" - 2 kasety
- "Kult Kazika" - książka z płytą, pierwsze wydanie, bodajże z 2000 roku
- Kult "Kaseta" CD pierwsze wydanie , z lat 90-tych
- Kult "Muj wydafca" CD, pierwsze wydanie
- KNŻ "Las machinas de la muerte" - pierwsze wydanie, CD
- Kult Unplugged
gratis bootleg Leeqsa "Kazik na PPA 1999-2000".
ewentualnie jeszcze jakieś stare (oryginalne) kasety Kultu, gdyby komuś na tym zależało
Chciałbym to sprzedać, bo nie używam, a może komuś brakuje do kolekcji. Nie wiem jednak ile za to chcieć? Na ówczesne czasy kosztowało to łącznie jakieś pół średniej krajowej, ale wiadomo, że teraz tyle za to nie wypada żądać. No ale za 50zł też głupio trochę, bo to jednak moja młodość.
donkey napisał(a):Pablo napisał(a):Cześć
Jakiej kwoty mógłbym mniej więcej się spodziewać za pakiet:
- Kult "Tan" - CD - Pierwsze wydanie (Polton) bodajże z 1993 (na allegro są obecnie wystawione 2 takie płyty za około 800zł, co wydaje mi się ceną dosyć wygórowaną)
- Kazik "Spalaj się" - 2 kasety
- "Kult Kazika" - książka z płytą, pierwsze wydanie, bodajże z 2000 roku
- Kult "Kaseta" CD pierwsze wydanie , z lat 90-tych
- Kult "Muj wydafca" CD, pierwsze wydanie
- KNŻ "Las machinas de la muerte" - pierwsze wydanie, CD
- Kult Unplugged
gratis bootleg Leeqsa "Kazik na PPA 1999-2000".
ewentualnie jeszcze jakieś stare (oryginalne) kasety Kultu, gdyby komuś na tym zależało
Chciałbym to sprzedać, bo nie używam, a może komuś brakuje do kolekcji. Nie wiem jednak ile za to chcieć? Na ówczesne czasy kosztowało to łącznie jakieś pół średniej krajowej, ale wiadomo, że teraz tyle za to nie wypada żądać. No ale za 50zł też głupio trochę, bo to jednak moja młodość.
Ja bym, gdybym miał, tego "Tanu" i "Kasety" za nic nie oddał. Nie za takie grosze jak nawet 1000 zeta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości