Liga Majstrów

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Liga Majstrów

Postprzez uve » 2 paź 2012, o 22:43

Jaaasiek napisał(a):No proszę, BATE chyba największą sensację w tej kolejce sprawi :)

Uprzedziłeś mnie, bo to samo miałem napisać. Dwa mecze, komplet punktów, w tym Bayern na rozkładzie, gdyby ktoś wcześniej przewidział.
Reszta wyników jakoś nie może zbytnio dziwić, gdyż mniej więcej tak to można było przewidzieć.
Jedynie in minus, Carles Puyol. Nie tyle sam zawodnik, co jego zdrowie. Dopiero co chłop wrócił po przerwie z kontuzjami i od razu paskudnie spadł po próbie strzału głową bez kontroli na rękę, nienaturalnie ją wykręcając (jakoś nie miałem ochoty oglądać powtórek tego zdarzenia). Barcelona będzie sobie musiała bez niego radzić w niedzielę w Gran Derbi z Realem Madryt (chociaż pewnie wypadnie na wiele więcej spotkań)
Trochę odchodząc od tematu, jakie są Wasze typy na Gran Derbi?

Postprzez Jaaasiek » 2 paź 2012, o 22:47

Remis. Barcy ostatnio z Realem kompletnie nie idzie.
Obrazek

Postprzez LUCAS » 3 paź 2012, o 07:44

Jaaasiek napisał(a):No proszę, BATE chyba największą sensację w tej kolejce sprawi :)

bardzo dobrze - chlopaki ambitne - ja im kibicuje
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez LUCAS » 3 paź 2012, o 07:46

uve napisał(a):

Uprzedziłeś mnie, bo to samo miałem napisać. Dwa mecze, komplet punktów, w tym Bayern na rozkładzie, gdyby ktoś wcześniej przewidział.
Reszta wyników jakoś nie może zbytnio dziwić, gdyż mniej więcej tak to można było przewidzieć.
Jedynie in minus, Carles Puyol. Nie tyle sam zawodnik, co jego zdrowie. Dopiero co chłop wrócił po przerwie z kontuzjami i od razu paskudnie spadł po próbie strzału głową bez kontroli na rękę, nienaturalnie ją wykręcając (jakoś nie miałem ochoty oglądać powtórek tego zdarzenia). Barcelona będzie sobie musiała bez niego radzić w niedzielę w Gran Derbi z Realem Madryt (chociaż pewnie wypadnie na wiele więcej spotkań)
Trochę odchodząc od tematu, jakie są Wasze typy na Gran Derbi?

tylko i wylacznie Barcelona

mysle ze real jest w sporym dolku i jesli przegra to dystans miedzy klubami w lidze powiekszy sie na tyle ze barcelonie ciezko bedzie go roztrwonic, chociaz jeszcze troche kolejek jest i nie ma co tak wczesnie ferowac wyrokow. ale jednak za barca wiecej przemawia w tym meczu.
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Nikos » 3 paź 2012, o 07:54

Bate :-)
szkoda że Cluj się nie udało bo było by jeszcze piękniej.

Postprzez LUCAS » 3 paź 2012, o 12:26

Nikos napisał(a):Bate :-)

jakbys ogladal mecze to bys widzial ze Cluj nie mialo za bardzo szans z mu a 2-1 to najnizszy wymiar kary
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez pasiasia » 3 paź 2012, o 12:47

A dzisiaj Panowie kolejna sensacja! Borussia upokorzy Manchester City :D
Heja BVB!

Postprzez Nikos » 3 paź 2012, o 13:13

LUCAS napisał(a):
Nikos napisał(a):Bate :-)

jakbys ogladal mecze to bys widzial ze Cluj nie mialo za bardzo szans z mu a 2-1 to najnizszy wymiar kary

Napisałem że im się nie udało (przegrali) i że szkoda. Nie napisałem że byli blisko albo że zasłużyli na zwycięstwo.

Postprzez Jedras » 3 paź 2012, o 20:27

Darek Szpakowski jako komentator meczu w tvp1,czyli samo gęste;)

Postprzez dolce » 3 paź 2012, o 20:38

Póki co to Tomek Rząsa wyrasta na miszcza ceremonii, bo awizował do składu Mariusza Lewandowskiego :)

Postprzez kolend » 3 paź 2012, o 22:43

Lewandowski pieknie przejebał okazję... 10 milionów na rok niech żąda!

Postprzez dolce » 3 paź 2012, o 22:49

Najlepszy mecz jaki ostatnio oglądałem. Szkoda tej ręki Subotica no i tego, że Lewandowski skończył tę akcję w sposób jaki skończył.

Postprzez Nikos » 3 paź 2012, o 23:03

No działo się trochę.
Mecz ciekawy i zacięty. Po Euro nie lubię duetu Błaszczykowski-Lewandowski ale sentyment do BVB mam.
Szkoda tej ręki bo 1:0 na wyjeździe z MC to byłby wynik fenomenalny tak jest niezły.
Strach się bać jaki byłby wynik gdyby połowa strzałów znalazła drogę do bramki ;-)

Lewandowski nie trafił w bramkę ale powiedzieć że zagrał kiepsko byłoby bardzo niesprawiedliwe.
Podanie do Gundogana(?) świetne szkoda że ten strzelił w środek.

Postprzez maxłel » 3 paź 2012, o 23:55

Tak ze 3:5 dla Borussi powinno być i była by sprawiedliwość ;)

Szkoda ręki, ale jak się marnuje tyle sytuacji (Reus, Goetze, Gundogan, Lewy vs. Hart) to niestety zawsze można stracić "frajerską" bramkę. Przed meczem z City, remis brałbym w ciemno. Po meczu pozostaje niedosyt, ale to jest Liga Mistrzów i zapieprza się do końca.

Teraz czeka BVB bardzo ważny mecz z Realem. Punkt w Dortmundzie będzie wart co najmniej trzy. Wcześniej będzie mordobicie z Schalke, oby wyszli przeciwko Realowi w optymalnym składzie bo może być różnie.

Postprzez kolend » 4 paź 2012, o 07:55

były momenty, że City niesamowicie siedziało na BVB i odwrotnie, chyba jednak kilka więcej świetnych sytuacji miało BVB, ale ciężko powiedzieć co by się działo, jakby jedni czy drudzy wcześniej zaczęli wykorzystywać świetne sytuacje, mecz faktycznie bardzo ciekawy

Postprzez LUCAS » 23 paź 2012, o 14:33

filmik zachecajacy pilkarze bate do wygrania z valencia

http://www.youtube.com/watch?v=l_6pssQ0 ... r_embedded
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Jaaasiek » 23 paź 2012, o 21:58

nie puszczę więcej kuponu w STSie.... przecież ta LM w tym roku jest nie do zgadnięcia, widzi ktoś wyniki na obecną chwilę?...
Obrazek

Postprzez uve » 23 paź 2012, o 23:47

LUCAS napisał(a):filmik zachecajacy pilkarze bate do wygrania z valencia

http://www.youtube.com/watch?v=l_6pssQ0 ... r_embedded

Zachęta nie pomogła ;) patrząc na wynik, łatwe zwycięstwo Valencii (nie wiem jak mecz wyglądał w rzeczywistości)

Jaaasiek napisał(a):nie puszczę więcej kuponu w STSie.... przecież ta LM w tym roku jest nie do zgadnięcia, widzi ktoś wyniki na obecną chwilę?...

Ja już się tego ładnych parę lat temu oduczyłem ;)

Patrząc na dzisiaj: Juve tylko remis
Chelsea w plecy, co pokazało że na wschodzie zawsze się ciężko gra
Bayern skromnie
Spartak wreszcie wygrał
Celtic powalczył z Barceloną, powinienem napisać że bardziej ich bramkarz ;) a Barcelona szczęśliwie wygrała w 94'
Widać, że MU ostatnimi czasy lubi gonić wynik i nawet im to wychodzi
Jutro się ciekawie zapowiadał Real z Borussią, ale z powodu absencji paru podstawowych piłkarzy może się skończy jak ostatnio z Schalke

Postprzez kolend » 24 paź 2012, o 10:49

- Nie jest gorszy niż Karim Benzema czy Gonzalo Higuain - mówi o Robercie Lewandowskim Jacek Zieliński. Trener, pod wodzą którego "Lewy" zdobył mistrzostwo Polski w barwach Lecha Poznań, wierzy, że napastnik Borussii Dortmund przyćmi snajperów Realu Madryt w hicie trzeciej kolejki Ligi Mistrzów.

ładnie ludzie odpływają

Postprzez LUCAS » 24 paź 2012, o 11:34

Jaaasiek napisał(a):nie puszczę więcej kuponu w STSie.... przecież ta LM w tym roku jest nie do zgadnięcia, widzi ktoś wyniki na obecną chwilę?...

nie przesadzaj - mi wyjatkowo w tym sezonie siedzi i jestem zadowolony. szachtar, spartak,mu. trzy meczyki dobre wspolczynniki
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez uve » 24 paź 2012, o 11:37

kolend napisał(a):
- Nie jest gorszy niż Karim Benzema czy Gonzalo Higuain - mówi o Robercie Lewandowskim Jacek Zieliński. Trener, pod wodzą którego "Lewy" zdobył mistrzostwo Polski w barwach Lecha Poznań, wierzy, że napastnik Borussii Dortmund przyćmi snajperów Realu Madryt w hicie trzeciej kolejki Ligi Mistrzów.

ładnie ludzie odpływają

Hehehe, nic nie ujmując Lewandowskiemu, jeżeli nie jest gorszy od w.w. dwójki, czemu nie gra w Realu tylko w BVB?

Postprzez Buli » 24 paź 2012, o 12:06

uve napisał(a):
kolend napisał(a):

ładnie ludzie odpływają

Hehehe, nic nie ujmując Lewandowskiemu, jeżeli nie jest gorszy od w.w. dwójki, czemu nie gra w Realu tylko w BVB?

Manchester United mu się przygląda,a to już konkretna marka.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez kolend » 24 paź 2012, o 12:18

Buli napisał(a):
uve napisał(a):Hehehe, nic nie ujmując Lewandowskiemu, jeżeli nie jest gorszy od w.w. dwójki, czemu nie gra w Realu tylko w BVB?

Manchester United mu się przygląda,a to już konkretna marka.

już jedne rewelacje Kucharskiego, jak to Roma się przygląda Wolskiemu zdementował Boniek, za co teraz Kucharski stara mu się odgryzać w każdej możliwej okazji
tak czy inaczej, może ja sie nie znam, może źle widzę... ale wg mnie różnica jest znacząca między tymi napastnikami

Postprzez radush » 24 paź 2012, o 15:57

Trzeba się cieszyć że i takiego mamy, bo coś tam sobą reprezentuje. Dziś ciekawe starcie właśnie BVB z Królewskimi. Jakieś typy? Według mnie dużo zależy od dyspozycji wielu graczy, bo jeśli mocniej będzie na ławce niż w polu to nie wróżę dobrej gry.

Postprzez Adam » 24 paź 2012, o 16:22

Buli napisał(a):Hehehe, nic nie ujmując Lewandowskiemu, jeżeli nie jest gorszy od w.w. dwójki, czemu nie gra w Realu tylko w BVB?

Manchester United mu się przygląda,a to już konkretna marka.[/quote]
Po co Manchesterowi kolejny napastnik jak mają Rooneya, Van Persiego, Welbecka oraz Chicharito?

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM