arielg napisał(a):ja tam nie mam przekonania do koncertówek. Po pierwsze był już Tan i MTV, a po drugi nagrania z koncertów zawsze wychodzą gorzej niż studyjne. Emocji z koncertu nie da zapisać się na płycie, a nagłośnienie często jest gorzej niż tragicznie. Wolałbym już płytę z jakimś coverami niż koncertówke.
Jedras napisał(a):Czy płyta będzie dobra? To zależy od jakości nagrania a o to raczej się nie martwię ("Występ" był wzorowy).
Jedras napisał(a):Czy płyta będzie dobra? To zależy od jakości nagrania a o to raczej się nie martwię ("Występ" był wzorowy).
Jedras napisał(a):arielg napisał(a):ja tam nie mam przekonania do koncertówek. Po pierwsze był już Tan i MTV, a po drugi nagrania z koncertów zawsze wychodzą gorzej niż studyjne. Emocji z koncertu nie da zapisać się na płycie, a nagłośnienie często jest gorzej niż tragicznie. Wolałbym już płytę z jakimś coverami niż koncertówke.
Ja traktuję koncetówki jako "the best of" i myślę, że Kult potrzebuje i już dawno (przynajmniej po 2000 r) powinien mieć taką płytę:P
Czy płyta będzie dobra? To zależy od jakości nagrania a o to raczej się nie martwię ("Występ" był wzorowy).
djadijos napisał(a):Ostatni Koncert w Mieście też był z dwóch całkowicie innych koncertów
nevermind napisał(a):No i po Lublinie.Gorszego recitalu nie widziałem.Powinni dac se spokój z tymi goścmi.Kazikowi nie chce sie śpiewać.Jesli chodzi o mnie to długoooooooooooooo na Kult nie pójdę.Mam ich dosyć.Tyle.
Jak dla mnie super koncert. Na tych anplaktach dopiero doceniam wokal Kaza. Nie wiem skąd pomysł ze nie chce mu się śpiewać. Żywy jak zawsze. Trąby poezja. Co do gości to za długo te ich recitale trwały. Jakby zaśpiewali jedna swoją i duet z Kazem to by wystarczyło. Ale ogółem jestem bardzo zadowolonynevermind napisał(a):No i po Lublinie.Gorszego recitalu nie widziałem.Powinni dac se spokój z tymi goścmi.Kazikowi nie chce sie śpiewać.Jesli chodzi o mnie to długoooooooooooooo na Kult nie pójdę.Mam ich dosyć.Tyle.
Miałem na myśli że cover kultowy i duet. Źle napisałemfilip264 napisał(a):Jak dla mnie super koncert. Na tych anplaktach dopiero doceniam wokal Kaza. Nie wiem skąd pomysł ze nie chce mu się śpiewać. Żywy jak zawsze. Trąby poezja. Co do gości to za długo te ich recitale trwały. Jakby zaśpiewali jedna swoją i duet z Kazem to by wystarczyło. Ale ogółem jestem bardzo zadowolonynevermind napisał(a):No i po Lublinie.Gorszego recitalu nie widziałem.Powinni dac se spokój z tymi goścmi.Kazikowi nie chce sie śpiewać.Jesli chodzi o mnie to długoooooooooooooo na Kult nie pójdę.Mam ich dosyć.Tyle.
nevermind napisał(a):Byłem na Kulcie n-razy.Anplakty zaliczyłem trzy.Wczoraj nawet zaśpiewałem z Kazem i Zacierem.To był najgorszy koncert Kultu na jakim byłem.Daje sie wyczuć kiedy artysta daje siana publice,sorry.Kazik powinien odpocząć.
nevermind napisał(a):Byłem na Kulcie n-razy.Anplakty zaliczyłem trzy.Wczoraj nawet zaśpiewałem z Kazem i Zacierem.To był najgorszy koncert Kultu na jakim byłem.Daje sie wyczuć kiedy artysta daje siana publice,sorry.Kazik powinien odpocząć.
artek napisał(a):nevermind napisał(a):Byłem na Kulcie n-razy.Anplakty zaliczyłem trzy.Wczoraj nawet zaśpiewałem z Kazem i Zacierem.To był najgorszy koncert Kultu na jakim byłem.Daje sie wyczuć kiedy artysta daje siana publice,sorry.Kazik powinien odpocząć.
To Ty ''śpiewałeś'' ???? No wybacz. To było postrzegane w kategorii dziwadła. Nie opowiadaj, że śpiewałeś bo dzięki Zacierowi wlazłeś na scenę i podrygiwaleś nieudolnie. Wyglądało to jakbyś był najebany. Może kilka dźwięków wydobyłeś z siebie ale nie gadaj głupot bo ktoś kto nie był to przeczyta i będzie bóg wie co sądził.
filip264 napisał(a):artek napisał(a):nevermind napisał(a):Byłem na Kulcie n-razy.Anplakty zaliczyłem trzy.Wczoraj nawet zaśpiewałem z Kazem i Zacierem.To był najgorszy koncert Kultu na jakim byłem.Daje sie wyczuć kiedy artysta daje siana publice,sorry.Kazik powinien odpocząć.
To Ty ''śpiewałeś'' ???? No wybacz. To było postrzegane w kategorii dziwadła. Nie opowiadaj, że śpiewałeś bo dzięki Zacierowi wlazłeś na scenę i podrygiwaleś nieudolnie. Wyglądało to jakbyś był najebany. Może kilka dźwięków wydobyłeś z siebie ale nie gadaj głupot bo ktoś kto nie był to przeczyta i będzie bóg wie co sądził.
Byłem, dokładnie tak to wyglądało
nevermind napisał(a):
Trzeba było też wlezc wobec tego na scenę i pokazac,co sie potrafi,cieniasy.Siedziec i pierdzieć w krzesełko każdy z Was potrafi.Konwencja akustyczna Kultu sie skończyła.Chyba,że Zacier przebierze sie za...No właśnie.Ile jesteście w stanie zapłacić za żenadę?
Powinieneś jeszcze dodać,że ja jako jedyny z publiki powiedziałem aby Zacier już więcej nie śpiwał.Skoro placę 130 zyli za bilet to mam prawo wydalić z siebie zdanie na temat tego,co otrzymuję.A orzymuję ciagle to samo.Tylko,że z roku na rok w gorszym wydaniu.A że nie umiem tańczyć ani śpiewać?I co z tego?Nie jestem przynajmniej TCHORZEM siedzacym,pierdzacym w krzesło i biorącym bezkrytycznie to,co mu Kazik raczy dać.Polecam Afghan Whigs w Palladium niedługo.Taniej niż Kult i prznajmniej ciekawiej.Obecnie na słowo "KULT"moja dupa ziewa.
nevermind napisał(a):Przebijam kartę.I raz jeszcze podkreślam.Ja nie umiem śpiewać ani tym bardziej tańczyć.Mimo tego nie jestem tchórzem.Jak Ty Arturze.Krytykuję,gdyż ostatnio koncerty Kultu są mało porywajace.Nie wiem jak Ty,ale ja wymagam trochę PASJI od wykonawcy.Wtedy,kiedy ja na Kult chadzałem,to miałeś pelnego pampersa w majtkach.Arturze W(?).A podpisy?To jest dobre dla małolactwa.Mnie podpisy lub słitfocie nie kręcą.Wale konia do innych wizerunków.Tyle Arturze.Jeśli chcesz pogadać o MUZYCE,to napisz.Dam Ci mój numer i wtedy upijemy się razem we dwóch.Przy dzwiekach....no kurwa kazikowych.Tym żyję.Czesc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 142 gości