Dev napisał(a):I mamy okladke:
Wedlug mnie bardzo fajna, nawiazuje do starych plyt i tytulem i stylistyka
Ta czcionka, okropna. Lepiej gdyby ktoś to ręcznie napisał i kolor biały byłby bardziej dostojny.
Dev napisał(a):I mamy okladke:
Wedlug mnie bardzo fajna, nawiazuje do starych plyt i tytulem i stylistyka
Grzesiek napisał(a):A winyl będzie?
Klempicz napisał(a):Heloł,
odpowiadam kolektywnie:
- kolor napisów faktycznie przypomina "Tatę mimo woli". Pierwotnie był kremowy, ale żeby była ciągłość z Tatą Kazika (zielony) i Tatą 2 (czerwony), dodaliśmy kolor. Było kilka do wyboru, niebieski najbardziej pasował. No i przypomina "Tatę mimo woli", co moim zdaniem nie jest sprawą tragiczną.
- singiel - o ile mi wiadomo - planowany nie jest. A chyba już bym wiedział. A może nie?Będzie teledysk, ale pewnie tuż przed płytą, bo kręcimy dopiero 25-26 kwietnia według całkowitej koncepcji i wizji S. Pietrzaka, więc będzie grubo. Potem jeszcze montaż, więc przypuszczam że 12 maja klip. A premiera 19 maja.
- czcionka napisu jest taka jak na Tacie i Tacie 2. Tu nie było właściwie wyboru.
- książeczka z tekstami będzie. I z chwytami!
- prezent dla tych co zamawiają w preorderze będzie moim zdaniem fajny, nie chujowy. Nie będzie to np. nalepka z logo SP Records czy kupon do SP Spa.
Pozdrawiam
odpowiadam kolektywnie:
- kolor napisów faktycznie przypomina "Tatę mimo woli". Pierwotnie był kremowy, ale żeby była ciągłość z Tatą Kazika (zielony) i Tatą 2 (czerwony), dodaliśmy kolor. Było kilka do wyboru, niebieski najbardziej pasował. No i przypomina "Tatę mimo woli", co moim zdaniem nie jest sprawą tragiczną.
- singiel - o ile mi wiadomo - planowany nie jest. A chyba już bym wiedział. A może nie?Będzie teledysk, ale pewnie tuż przed płytą, bo kręcimy dopiero 25-26 kwietnia według całkowitej koncepcji i wizji S. Pietrzaka, więc będzie grubo. Potem jeszcze montaż, więc przypuszczam że 12 maja klip. A premiera 19 maja.
- czcionka napisu jest taka jak na Tacie i Tacie 2. Tu nie było właściwie wyboru.
- prezent dla tych co zamawiają w preorderze będzie moim zdaniem fajny, nie chujowy. Nie będzie to np. nalepka z logo SP Records czy kupon do SP Spa.
Pozdrawiam
donkey napisał(a):A tytuły piosenek można zdradzić, a przynajmniej ich ilość?
Nazwiska gości i instrumenty na których grali - można zdradzić?
Do jakiej piosenki nagrywacie teledysk?
donkey napisał(a):Dzięki za informacje.
Może ktoś z forumowiczów powiedzieć, co jest na tej 70 stronie.
odpowiadam kolektywnie:
Pozdrawiam
djadijos napisał(a):wam też nie pokazuje dodaj do koszyka itp??
Marcowy napisał(a):(...) czekam na order
Thorgal napisał(a):Mogli zrobić tak: Proforma napisałaby muzykę do tych wierszy. A Kult aranżacje i nagrałby to. Każdy poszedłby w swoja najmocniejsza stronę![]()
Plus taki, ze wówczas cala pomarańczowa trasa 2017 mogłaby być repertuarem z Taty 1-3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 137 gości