trimi napisał(a):trini napisał(a):można zostać zbanowanym jeszcze przed aktywacją konta?
Ciężko,ale da się zrobić.
A tak w ogóle skorzystałam z opcji "założ trzy czwarte masz gratis...." ot cała historia....również witam.
Nikos napisał(a):- avatary z prawej? wow
I.W.O. napisał(a):Cześć. Moim zdaniem awatary i nicki powinny być po lewej stronie. Po prawej są jakoś mało widoczne i posty się nie odróżniają. W dodatku nie podoba mi się, że forum jest z kartonu. Jakoś nie przystaje to do 2012 roku.
agt napisał(a):I.W.O. napisał(a):Cześć. Moim zdaniem awatary i nicki powinny być po lewej stronie. Po prawej są jakoś mało widoczne i posty się nie odróżniają. W dodatku nie podoba mi się, że forum jest z kartonu. Jakoś nie przystaje to do 2012 roku.
nie moge istnieć bez narzekania :*
Nikos napisał(a):agt napisał(a):I.W.O. napisał(a):Cześć. Moim zdaniem awatary i nicki powinny być po lewej stronie. Po prawej są jakoś mało widoczne i posty się nie odróżniają. W dodatku nie podoba mi się, że forum jest z kartonu. Jakoś nie przystaje to do 2012 roku.
nie moge istnieć bez narzekania :*
Przypomnę Ci przy pierwszej okazji kiedy o czymś napiszesz bez hurraoptymizmu
Grzebień napisał(a):Melduję się.
trini napisał(a):Grzebień napisał(a):Melduję się.
Twój kotek zawsze był ruszający się?
Anielica napisał(a):pamiętam, że ruszał się ;> ja niestety nie mogę dać swojego gifa. za duża waga. smutne.
Nikos napisał(a):Czemu się czepiać nicka "trimi"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości